Şimdi Ara

Çocuklarımızı öne oturtmayalım!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Süper olur!!

www.limonsigorta.com
    quote:

Orjinalden alıntı: Ogün®

Taksim meydanında pankart açalım mı ?

• Bu gün, genç bir anne ve babayı uyardım. Manzara yine aynıydı.Kırmızı ışıkta duran arabada, 3 yaşındaki minicik çocukla ön koltukta, hem de emniyet kemersiz oturan anneyi uyardığımda, haklısınız diyerek, hemen uygun bir yere park ederek arka koltuğa geçtiler.
    Umarım bundan sonra da, bu bilinçle hareket ederler.

iyi akşamlar,
    www.limonsigorta.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: oluşumbilgi

Süper olur!!

www.limonsigorta.com
    quote:

Altına "limonsigorta.com" yazacak mıyız ?

• Gerçekten güzel konu,trafikte önde oturan ve emniyet kemeri bağlayan çocuklar gördükçe içim gidiyor.Sanki kaza olmuş da o çocuk zarar görmüş gibi...Durdurup uyarasım geliyor ama nafile.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: oluşumbilgi

Süper olur!!

www.limonsigorta.com
    quote:

Altına "limonsigorta.com" yazacak mıyız ?

Merhaba,

Pankarta yazmayalım. O sadece net'e özel olsun.

Saygılarımla,

www.limonsigorta.com

• geçenlerde TEM den bahçeşehir tarafına giderken akşam saat 20.00 sıraları orta şeritte bir golf ün çok ağır ilerlediğini görünce yanından geçerken içine baktım havada felaket yağmurlu adam (hödük) 4-5 yaşlarında bir çocuğu kucağına almış o şekilde araç kullanıyor aracın içide dolu böyle kazmalar varken ne kadar eğitimde verilse bunların yontulmaya niyeti yok siz öne çocuk oturmayın diyorsunuz çok doğru ve güzel bir tespit ama kimi hanzolar tem de kucağında çocukla araç kullanabiliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolf_HKN

geçenlerde TEM den bahçeşehir tarafına giderken akşam saat 20.00 sıraları orta şeritte bir golf ün çok ağır ilerlediğini görünce yanından geçerken içine baktım havada felaket yağmurlu adam (hödük) 4-5 yaşlarında bir çocuğu kucağına almış o şekilde araç kullanıyor aracın içide dolu böyle kazmalar varken ne kadar eğitimde verilse bunların yontulmaya niyeti yok siz öne çocuk oturmayın diyorsunuz çok doğru ve güzel bir tespit ama kimi hanzolar tem de kucağında çocukla araç kullanabiliyor

Ben de çok görüyorum kucağında çocukla araba kullanan canlıları. Bir iki kere müdehale ettim ağzımın payını aldım! Artık karışmıyorum, doğal seleksiyon karar veriyordur gerisine. Ama ebeveyninde beyin yoksa çocuğun günahı ne. Ebeveyn dedim dikkat ederseniz. Çünkü kucağında çocukla araç kullanan bayanlar bile gördüm! Bari çocuk esirgeme kurumuna verin çocuğu da doğru düzgün insanlar yetiştirsin çocuğu.

• müdahale ettiğiniz zaman kendileri haklıymış tepkisini görüyorsunuz böyle analık-babalık yapılmaz ama anlayan kim bu tipler kendinden başka kimseyi düşünmeyen bencil insanlar
  • Valla tepki gördüğümüz kesin. Ama ne olursa olsun bana bu bir insanlık göreviymiş gibi geliyor. Bıkmadan usanmadan her gördüğümü uyarıyorum. Bir kişiyi bile bilinçlendirebilirsem sevinirim.
    Tabi uyarma yaparken, nezaket kurallarını zorlamadan, hatta tepkili bir cevap halinde bile nezaketi bozmadan davranmak işin püf noktası.
  • Bir siteden şöyle bir resim indirdim!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oluşumbilgi -- 9 Ocak 2009; 16:59:21 >
  • Günaydın tüm DH dostları...
  • Merhaba,

Benim çok önemsediğim bu konunun, sağlık sebebi ile hastanede kaldığım günlerde, gerilere düşmüş olması ve önemsenmemesi ni yadırgadım. Herkesin iyi kötü bir anı ile konuya ne kadar katkıda bulunduğunu yazdığını hayal eder gibiydim başlığı açtığım zaman.

Sağlık olsun,

www.limonsigorta.com
  • Bu konuyu tekrar hortlatsam acaba ne der arkadaşlar?

www.limonsigorta.com
  • Bundan birkaç yıl önce Antaya-Kemer yoluda 4 yol ağzında bir kazaya şahit oldum. Aslında ne araçlarda ne de araç içindekilerde önemli bir hasar yoktu fakat önde oturan bayanın kucağındaki bebek cama çarpmış ve baygın haldeydi. Kadının çaresizce kucağında bebekle sağa sola koşuşturmasını asla unutmayacağım. O bebeğe ne oldu bilmiyorum herhalde şu anda okul çağındadır. Fakat bebeğin başına gelecek en ufak şeyde anne babanın vicdan hesabını nasıl yapacağını çok merak ediyorum...
  • Çocuk koltuklarıyla ilgili yaptığımız paylaşımın linki:

http://forum.donanimhaber.com/m_12197828/mpage_1/key_//tm.htm#12197828

Çocuk koltuğa bağlı olmadıktan sonra ister önde, ister arkada otursun çok da fark etmiyor. Çocuklarınız için onlara özel yapılmış koltukları kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlkerA. -- 29 Mart 2009; 18:08:08 >
  • walla konu daaaima gündemde olmalı.
    oluşumbilgi nick li arkadaşa da çok teşekkür ederim.
    inş bilinçlenmek bilinçlendirmek arzumuz eksilmez.
    hoşkalın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oldsalt

Bir de iki koltuk arasında ayakta seyahat edenler var.

malesef küçükken o bendim ama babam acil durumda sğ eliyle beni tutardı sağolsun. artık öne veya araya çocuk oturtmuyorum, uzun yolda tüm yolculara şehir içinde de yanımdaki kişiye emniyet kemerini bağlatıyorum, bağlamayan olursa diyorum araç gitmiyor babama sakin sakin söyeleyince tamam yola bir çık takarız falan diyor ama takmıyor sert söyleyince kızarak takıyor sonra gönlünü alıyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.