Şimdi Ara

Çocukluğumdan, Çocuklarıma... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Deli__Divane

quote:

Orijinalden alıntı: torres_35

Tvdenmi aşık oldun stadın yolunu biliyormusun ?

hayırdır aslanım, rahatsız mı oldun veya zoruna mı gitti?

merakını havada asılı bırakmayayım: hayır, tv'den aşık olmadım, radyodan aşık oldum.

Kadıköy'e Mabed'e gideceksin de yol tarifi mi lazım?

deli__divane vuruyor gol oldu 3 olduu
  • Böyle taraftarlığa can feda.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: torres_35

Tvdenmi aşık oldun stadın yolunu biliyormusun ?

hayırdır aslanım, rahatsız mı oldun veya zoruna mı gitti?

merakını havada asılı bırakmayayım: hayır, tv'den aşık olmadım, radyodan aşık oldum.

Kadıköy'e Mabed'e gideceksin de yol tarifi mi lazım?

Çocukluğumdan, Çocuklarıma...

Çocukluğumdan, Çocuklarıma...

Cevap vermeye degmezdi hocam o adam neyse

Fena yedirmissin ustelik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

81 doğumluyum, ve ilkokul sona kadar köyde büyüdüm. Ben Hakan Tecimer sayesinde Fenerbahçe'li oldum diyebiirim... 6-7 yaşlarımdayken köy kahvesinde masanın üstüne çıkarıp çookk maç anlattırdılar. "yıdvan, hakana veydi, hakan gidiyoy, bi çalım atıı,oytayı yaptı; aykuutt ve gooolll. gooooll feneybahçe 3 - gayatasayay 0"

resim derslerinde hep Fenerbahçe'yi çizerdim, ağaçların yapraklarını SARI, meyvelerini LACİVERT boyardım... Güneşi gökyüzüne değil de hep dağların arasına koyardım; 2 mavi dağın arasına Sarı güneş koyabilmek için...

ilkokuldayken haftasonları arkadaşlarla oyun oynarken aniden oyunu bırakıp koşa koşa eve gitmişliğim çoktur; arkadaşlar aval avl bakıp nereye len dediklerinde;

"FENERBAHÇE'MİN MAÇINI DİNLEMEYE"

ne şampiyonluk bekledim, ne kupa; hala da öyleyim. Başımı her yastığa koyduğumda kendime SARI LACİVERT rüyalar dileyip öyle yatıyorum. Allah'ıma şükürler olsun sapa sağlam 3 yaşında kızım ve 1 yaşında oğlum var; çocukluğumdan bugüne kadar Fenerbahçe'min bana yaşattıklarını, tattırdıklarını düşünüyorum da sevinçle, daha da önemlisi gururla söylüyorum;

" EVLADIMA MİRAS BU SEVDA "

"resim derslerinde hep Fenerbahçe'yi çizerdim, ağaçların yapraklarını SARI, meyvelerini LACİVERT boyardım... Güneşi gökyüzüne değil de hep dağların arasına koyardım; 2 mavi dağın arasına Sarı güneş koyabilmek için..."

Arkadaşım sen ne yaptın ya sabah sabah; bu güzel ve samimi yazın için sana helal olsun diyorum. Eline, yüreğine sağlık

• Tam hatırlamıyorum kimdi ama türkiye'de futbol oynayan zannedersem bir Brezilyalı demişti. Türkiye'de taraftarlık Din gibi algılanıyor. Çok samimi ve akıcı yazmışsınız. Yazayı severek okudum. Ama ben Fenerbahçeyi hayatımın merkezine koymuyorum. Ben de 81'liyim ve benim de o yaşlarda bir kızım var. FB'yi seçerse mutlu olurum. ama GS'li olursa maçlarda şakalaşır eğleniriz diye düşünüyorum.
  • Hocam yazin cok guzel bende 80 liyim. Fenerbahcenin 103 gole sampiyon oldugu sezon galatasarayli oldum. Evlat sahibi olamadik daha. Hayat gurbetlerdeyim hep. Suudi arabistanda yasiyorum. Maclari hep yalniz izlerim. Bu forumda iste biraz muhabbet etmeye calisiyoz.allah hetkese hayirli evlatlar nasip eylesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evladıma miras bu sevda. harbiden çok anlamlı, dolu dolu cümle
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.