Şimdi Ara

cod 1 çalışmayı durdurdu hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski bir oyun ama belki daha önceden bu sorunu yaşamış ve çözmüş olan vardır, şu videodaki hatayı alıyorum,
    Not: video bana ait değil google dan sorunca karşıma bu video çıktı bir arkadaş yaşamış ve youtube da sormuş. aynısını bizde oldu, dediğim gibi arkadaş youtube da sormuş ama cevap veren olmamış,
    ]

http://www.youtube.com/watch?v=G3y1t4bqxj4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 26 Temmuz 2013; 18:49:05 >

• işletim sistemin ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FloşRoyal

işletim sistemin ne?

vindows 8
  • yönetici olarak çalıştır veya uyumlluğu windows xp yap
  • hepsini denedik olmadı neyse zaten eski bir oyun, sildik gitti,ben hikayenin sonunu merak etmiştim. black ops ile devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

hepsini denedik olmadı neyse zaten eski bir oyun, sildik gitti,ben hikayenin sonunu merak etmiştim. black ops ile devam

berline çıkartma yapılıyor meclis binası tanklarla bombalanıyor ve içeri girip kalan askerleri temizliyorsun alman meclis binasının tepesine sovyet bayrağı dikiliyor ve kısa bir vtr'den sonra oyun bitiyor.
  • sonu güzelmiş.
  •  cod 1 çalışmayı durdurdu hatası

[font="Times New Roman"] Merhaba hatanızı 3 adımda çözebilirsiniz :)

1-Bilgisayara sağ tıklayıp özelliklere girin orada solda bulunan menüden Gelişmiş sistem ayarlarını seçin sonra (gelişmiş) menüden PERFORMANS'ı seçin oradan veri yürütme engellemesi ni seçin sonra [Seçtiklerim dışında kalan tüm Windows programları ve hizmetleri için DEP'yi aç:] e tıklayın sonra altta bulunan menüden oyununuzu ekleyin sonra UYGULA diyin BİLGİSAYARINIZI YENİDEN BAŞLATTIKTAN SONRA OYUN AÇILACAKTIR

2-Oyununuzun kısayoluna sağ tıklayın sonra özelliklere gelin oradan uyumlulk sekmesinde BU programın çalıştırılacağı uyumluluk modu seçenegine tıklayın sonra WINDOWS XP (SERVİCE PACK 2) yi seçin sonra uygula diyin PC yi yeniden başlatın .

3.yöntem oyunun DOSYA KONUMUNU AÇIP OYUNA tıklayıp yeniden adlandır deyin OYUNUN ADINI (MOHAA) KOYUN PARANTEZLER OLMADAN

SORUN ÇÖZÜLDÜ !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren Berk Yılmaz -- 25 Aralık 2019; 19:0:36 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.