quote:Orijinalden alıntı: Newells Old BoysMalesef aynen kapandı . bendeniz blackpro nuz geri dönmüştü ama artk geri döneck bi yer kalmadı xf den başka .. :(
quote:Orijinalden alıntı: Newells Old BoysBende 15 gün arayla Kasva34'üm ile giriyordum. Sık girmesem bile ortam başkaydı ya Kötü oldu ya kapanması acılırmı acaba?
quote:Orijinalden alıntı: Newells Old Boys Bende 15 gün arayla Kasva34'üm ile giriyordum. Sık girmesem bile ortam başkaydı ya ben acitmiyicam seni tanidim:D
quote:Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda quote:Orijinalden alıntı: Newells Old Boys Bende 15 gün arayla Kasva34'üm ile giriyordum. Sık girmesem bile ortam başkaydı ya ben acitmiyicam seni tanidim:D Bende seni tanıdım la Güzel oyun gitti yahu
quote:Orijinalden alıntı: Newells Old Boysquote:Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda quote:Orijinalden alıntı: Newells Old Boys Bende 15 gün arayla Kasva34'üm ile giriyordum. Sık girmesem bile ortam başkaydı ya ben acitmiyicam seni tanidim:D Bende seni tanıdım la Güzel oyun gitti yahuAlıntıları Göster OSN KAPANDIYSA PC iLE iŞiM KALMADI YAZIK OLDU iNŞALLAH DÜZELiR
quote:Orijinalden alıntı: Newells Old BoysMillet xfire'da oynuyor ama ben bir türlü zevk alamıyorumsite kapandı ne yazıkki
quote:Orijinalden alıntı: The Tanksite kapandı ne yazıkki Alıntıları Göster 2500 tl lik kasam evde ölü vaziyette. Açılır ularım osn. Prs/WeNeWaN
wenewan W kullanıcısına yanıt Bende pcyi açmaz oldum artık başında yarım saat bile kalmıyorum. Severek oynadığım cod 2 bitti. VT|MoRBiD saygılar
quote:Orijinalden alıntı: No Way OutOynasanada aktif olarak cod2 oynardim, ne gunlerdi be duygulandim...cod 2 de oyuna girdigimde takım secmeden direk ya disconnect yada punk buster kicked yiyorum neden ?
quote:Orijinalden alıntı: ogzhn9Ben o9uz beyler burada sizi göreceğim aklıma gelmezdi :)çok kötü oldu kapanması üzüldüm açıkçası :(:( VT/SABAHA KADAR herkese selamlar