Arkadaşlar oyunu başka bi arkadaşımdan kurulu halde winrar la bölerek cd'ler ile kendi bilgisayarıma aldım. Winrar ı c driverına açtım ve oyunu hatasız şekilde singleplayer modda bitirdim. Şİmdi de multiplayer oynamak istiyorum. İnternetten patch indirdim ama oyun setuplu kurulmadığı için patch oyunu görmüyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Şimdiden teşekkürler...
Arkadaşım, dediğin gibi oyun kurulu olduğu için yamayı kuramıyorsun.Battlefield 2 'de aynı sorunu yaşamıştım.Sanırım yapacağın şey cd veya dvd versiyonunu almak olacak.Bu oyun için değer.
dediğin gibi oyun için değer ama şimdi evde kuruluyken gidip oyun almak biraz garip değil mi?
Belki bi yolu vardır diye sordum. Bilen biri varsa ve cevap verirse gerçekten çok iyi olur ...
patch yüklü 1.0 olarakmı görüyo hala?
eger öyleyse ilk önce oyunu sil tekrar yükle sonra patch yükle tekrar.
olmazsa format atcan bana oldu sildim yükledim olmadı format attım düzeldi
ne formatı arkadaşım.iyi okumamışın sanırım
Arkadaşlar üst konu olan Call of Duty 2 multiplayer oynamak konusunu altında bu soru bundan öncede soruldu ve cevaplandı.Konu açmadan önce araştırırsanız mutlaka cevabı bulacaksınızSorunun cevabı üst konudan direk yapıştırıyorum.Hepsini aynen uygula :
Arkadaşlar.Bazı arkadaşlarımız Call of Duty 2'yi C:/ hard diski yerine D:/ harddiskine yüklüyor.Ve yükseltme yamalarını kurmak istediği zaman(1.3 patch gibi..) hata ile karşılaşıyorlar.İşte bu problem donanımhaber forumlarında optimistic nickli arkadaşımızın yazdığı bir yazı sayesinde halloluyor.Kendisine çok teşekkür ediyor ve yazısını buraya alıntı yapıyorum :
NOT : BU ANLATIMLAR VE YÖNTEM BANA AİTTİR .. BAŞKA BİR SİTEDEN ALINTI DEĞİLDİR..