Şimdi Ara

COD-4 CAN SIKIO....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arklar bu oyun insanı delirtio...yanımdaki dandik komandolar ölece durup kalıolar...eski anılara mı gidiolar bilmiorm...:@....rambo gibi tak basıma savasıorm..gıcık bişi...

• Yandakiler hikaye.Tek işe yaradıkları konu öldüklerinde aldığımız mühimmat.
  • haklısın..
  • Off hiçkimse oyunları beğenmiyor artık beğenmiyorsanız oynamayın ya yeter! Zorla mı oynattırıyoruz. Oyun FPS. First Person Shooter. Ayrıca COD4 serileri genelde multi tabanlı olur. Eğer takım arkadaşlarınla oyun oynamak istiyorsan git R6V ya da GRAW oyna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krothu -- 14 Temmuz 2008; 21:34:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Butterfly Effect

Off hiçkimse oyunları beğenmiyor artık beğenmiyorsanız oynamayın ya yeter! Zorla mı oynattırıyoruz. Oyun FPS. First Person Shooter. Ayrıca COD4 serileri genelde multi tabanlı olur. Eğer takım arkadaşlarınla oyun oynamak istiyorsan git R6V ya da GRAW oyna.

Bana bak kapa çeneni..biz oyundan bahsediorz..yırtma kendini bosuna..japon çizgi film bozuntusu...
  • o zaman sen moh airbrone yi hiç oynayaman buna şükret sen airbormeyi oyna gör yapay zekayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 30 Temmuz 2008; 23:57:59 >
  • bazı bölümlerde iyi iş yapıyolar hakkını yememk lazım
  • kapıyı falan fünye ile patlatıyorlar bazen senaryo gereği
  • bide global oparation mu ne vardı onu oyna admlar haritayi bitiriyo senin haberin olmuyo rezillik yaw
  • bence yanlış düşünüyorsun. nereye gidecen ne yapacan falan hep yol gösteriyor. bende ingilizce yok onları takip ederek zevk alarak oynadım
  • oyunlar oyananmaz rezalet
  • haklısın ama oyundaki kahraman sensin zaten biraz romboluk yap
  • ama tabi ki sen en iyi olacaksin oynayan sensin. sen hic adam vurmadan onlar bölümü bitirse daha mı iyi olur ??
  • Bence yanımızdakiler herkesi vurursa zaten ne kıymeti kalır, kafayı indir aşağıya çatışma bitsin çık meydana, nerde kaldı benim yiğidim benim aslanım hıııı
    Fark ettisyseniz ki fark edilmeycek gibi değil, siz ilerlemezseniz onlar bekliyor, yani onlar alıp başını gitse sana bana kuş avlamak kalır
    sadece :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasan19888

Ya arklar bu oyun insanı delirtio...yanımdaki dandik komandolar ölece durup kalıolar...eski anılara mı gidiolar bilmiorm...:@....rambo gibi tak basıma savasıorm..gıcık bişi...

karşı çıkmak gibi algılama ama çatışma esnasında sırf onları seyredersen iş yaptıklarını anlıyorsun sen olmadan da temizleyebiliyorlar etrafı(mesela araplardan tankı kurtarırkenki bölümde en fazla 1 yada 2 adam vururum). bazen öylesine ateş ediyorlar siper veya duvar arkasında adam olursa.(duvar delme olayı söz konusu değil)bu da doğru. fazla takma bence çok uçta bir sorun.böyle devam edersen oyun sana sorunlu gözükmeye başlar sıkılırsın

• quote:

Orjinalden alıntı: hasan19888

quote:

Orjinalden alıntı: Butterfly Effect

Off hiçkimse oyunları beğenmiyor artık beğenmiyorsanız oynamayın ya yeter! Zorla mı oynattırıyoruz. Oyun FPS. First Person Shooter. Ayrıca COD4 serileri genelde multi tabanlı olur. Eğer takım arkadaşlarınla oyun oynamak istiyorsan git R6V ya da GRAW oyna.

Bana bak kapa çeneni..biz oyundan bahsediorz..yırtma kendini bosuna..japon çizgi film bozuntusu...

Şimdi gülüm benim o japon çizgifilmi bozuntusu olayında konuşurken 2 kere düşünüceksin.oda bizim kültürümüzde olan şeyler gibi Japon kültürünün bir parçası.Ve daha bilmediğin birçok şey var konuşmanın yeri burası değil.konuyu hortlatacam belki ama fark etmez.akıllı ol.

• onlar senin peşine gelmekte programlanmiş sen git onlarda peşinden gelip vuruyolar sen onlara bırakma zaten onlar hepsini vursa sana ne kalcak oyunun zevkimi çıkar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.