Şimdi Ara

COD 4 Görüntü sorun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NTSC-J COD4 oyun sorunsuzca açılıyor. Hiç takılmadanda oynayabiliyorsunuz. Fakat oyun içinde yakın görüntüleri karanlık gösteriyor. Yakınlaştığım hiçbir cismin görüntüsünü göremiyorum. Uzak cisimlerde sorun yok. Bu sorun hakkında fikri olan varmı?

• Asker miyop olmuştur belki Umarım GPU'dan kaynaklanan bir sorun değildir. Hiç duymadım böyle bir sorunu o oyunla alakalı. Başka oyunlarda da benzer sorunlar oluyor mu?
  • Başka hiçbir oyunda böyle bir sorunla karşılaşmadım. Sadece oyun içinde yakın yerlerde görüntü kaarıyor. uzağı gayet iyi görüyor. Sanırım dvd den kaynaklanan bir sorun. Bazı dosyalar bozulmuş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mebutku -- 29 Kasım 2007; 14:49:35 >
  • oyunun içerisinden parlaklık ayarını yaptınızmı acaba
  • kontrast ayarı ile ilgili bence..ekran parlaklığınıda bir bakın derim..
  • yada lcd monitörde oynuyorsan bu tür problemlerle karşılaşabilirsin.lcd ler siyaha karşı çok yetersiz. parlaklık ayarlarına bak. oyunun karanlık göstermesinin dvd den kaynaklanacağını sanmıyorum.
  • Diskten kaynaklanması imkansız. Texture'lar yüklenmiyor olsa tamam ama kontrast azlığının başka bir sebebi olabilir. Konsolu ne marka TV'ye bağlıyorsunuz? Gerçi TV görüntü ayarlarından olsa, diğer oyunlarda da sorun olurdu. Bir ihtimal oyunun görüntü ayarlarıyla alakalı olabilir. Enteresan bir sorun.
  • Toshiba marka lcd tv ye bağlıyorum. Oyunun çok ayarı yok zaten. Ayarlarla oynamak yarar sağlamadı. Hafta sonu başka bir dvd bulup onunla deneyeceğimi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.