Şimdi Ara

COD 4 KLANLAR SAVAŞI (Fikstür 1. sayfada) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
559
Cevap
0
Favori
12.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hothor

@NumanB
    Vay namıssız,haiiiiiiiiin.Haftaya çelik yelek giyde gel.Analadın onu sen.Sinan abi öpücüklerini yolluyo sana

o öpücükler sayılmazki , onun o kaş hareketini isterim ben

Haftaya çelik tulum giyeceği merak etme sanada öneririm . Bu cezadan sonra 10 kaplan gücündedir Sinan Abi .
  • Alayina ISYAN inadina POKE! Saka biyana biranonce tarih zaman kararlastirin oynayalim arkadaslar, bana her yer her zaman uygundur. Diger takimlardaki arkadaslara sesleniyom ekleyim oynayalim birlikte rakibi tanimak lazim dostluk fairplay pekissin.
  • @Amdturco
    1. sayfada fikstür var maç tarihlerine bakabilirsin.
  • Bugün veya yarin niye oynamiyoruz?
  • Yarın oynamıyomuyuz pool ile?
  • konu 4 sayfa olmuş ben daha yeni giriyorum. kendi takımım diye söylemiyorum ama favori klan biziz galiba. ayrıca poker oynamayı bilmem ama o takımı fena dağıtırız diye düşünüyorum.
    yaw kayacım, r.i.v ne anlama geliyor bu arada? seninle bu konuyu konuşalım. daha güzel bir isim koyalım. bir de biz nasıl toplanacağız onu merak ettim. telefonlaşmak lazım arkadaşlarla.
  • Mustafa hoşgeldin kardeşim, karşılaşacağımız takımın ismi Pokers yani Dürtenler anlamına geliyor. Abdullah abi inceden güzel bi isim bulmuş Bizim klanın ismi R.İ.V. ise Recep İvedik Kara Ambar Kamyoncular Derneği Klanı imiş bende dedim daha güzel bi isim olsun diye ama sonuçta ismin pek önemi yok. Nasıl oynayacağımızı konuşmamız içinde sana pm'den msn adresimi yollayacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa982

konu 4 sayfa olmuş ben daha yeni giriyorum. kendi takımım diye söylemiyorum ama favori klan biziz galiba. ayrıca poker oynamayı bilmem ama o takımı fena dağıtırız diye düşünüyorum.
    yaw kayacım, r.i.v ne anlama geliyor bu arada? seninle bu konuyu konuşalım. daha güzel bir isim koyalım. bir de biz nasıl toplanacağız onu merak ettim. telefonlaşmak lazım arkadaşlarla.

yok yok bizim takım çok kötü acemi pis kaka karıştrma zaten zor kabul ettirdik..

maç olayı msn veay telden olur ama pazar günü yaparım ilk maçımızı..sınavlar geçsin bi...

• quote:

Orjinalden alıntı: ibolution2

Mustafa hoşgeldin kardeşim, karşılaşacağımız takımın ismi Pokers yani Dürtenler anlamına geliyor.

teşekkür ediyorum dostum da, bu yine de o takımı dağıtacağımız gerçegini degistirmiyor. isterse takımın ismi winner olsun. yani yapacak birşey yok, sonuç belli. neyse bu kadar gaz yeter. çok abartmayalım di mi.
  • arkadaşlar bizim gurubun isimide güzel olmuş yaf vendetta kusura bakmayın amam en karizmaitk takım biziz herşeyimizile mükemmeliz
  • hakan abinin takıma şöyle bir baktım da,
  • quote:

Orjinalden alıntı: BéTo_GS

Yarın oynamıyomuyuz pool ile?

Ozaman güzel.
  • Pool'dan sadece Bosix'i goruyorum oyunda baska hareket yok, ne is?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa982

hakan abinin takıma şöyle bir baktım da,

aman mustafa sen birde önceki açılan topıcı okusaydın

bizim takım gayet iyi yensekte yenilsekte farketmiyor, maksat birlikte eğlenmek .bu bir oyun hırs yapmaya gerek yok
  • Şahsen ben maç günlerini beğendim,bana uyar.İlk maçımız Vendetta olarak POOL la,onları bir zarfın köşesine pul olarak yapıştırıp postalıyacağız

quote:

Orjinalden alıntı: Utkuhan

arkadaşlar bizim gurubun isimide güzel olmuş yaf vendetta kusura bakmayın amam en karizmaitk takım biziz herşeyimizile mükemmeliz

Hehe beğendiğine sevindim.İsmi ben attım ortaya,diğer oyuncuların görüşünü de sordum ama cevap veren olmadı.Mükemmellik konusuna ben katılmıyorum çünkü sanırsam bunu ben bozuyorumBen fps oyunlarından pek hoşlanmam maksat online da sizlerle oyunda ve burda iyi zaman geçirmek.

Yavuz abi rica etsem V nin font boyutunu 3 olarak yazarmısın.Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hothor -- 5 Nisan 2008; 0:02:30 >

• arkadaslar ben cumartesi günkü maçlarda malesef olamam evde olmuyorum o gün fakat diger günler uygun
  • quote:

Orjinalden alıntı: hothor

Şahsen ben maç günlerini beğendim,bana uyar.İlk maçımız Vendetta olarak POOL la,onları bir zarfın köşesine pul olarak yapıştırıp postalıyacağız

Umut fakirin ekmegi
  • POOL
    1.LaNTiSS
    2.NuAmo
    3.bosix
    4.hefoxqxq
    5.Orion75
    6.Fallen_ang

Arkadaşlar akşam olacak olanlar söylesinde maçı ayarlayalım .

Ben açıkçası maç varsa uyarım .

@ hothor

pul yapıştırmaya devam ette bence fikstürüde bir gözden geçir
  • @fallen_angel
    Bir zamanlar fakir ama gururlu bir genç vardı.

@Numan
    Ne var len fikstürde.Nesini gözden geçircem
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.