Şimdi Ara

COD 4 KLANLAR SAVAŞI (Fikstür 1. sayfada) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
559
Cevap
0
Favori
12.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • esenova..senin muhatabın olmayan seye cvp yazıyorsun sonra saçma sapan ifadeler kullanıyorsum..bişey varsa pmden at topic kirlenmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkopol -- 5 Nisan 2008; 17:21:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkopol

valla bıktım artık cvp yazmaktan....bana ne kadar anti grup varmış bravo size

ne alakası var kayacım.
    Her şeyi üstüne alınma
  • ben onu bunu anlamam kardeşim. akşam oyunda olacağım. Çağıran olursa seve seve oynarım. Kim çağırırsa ben o takımdayım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa982

ben onu bunu anlamam kardeşim. akşam oyunda olacağım. Çağıran olursa seve seve oynarım. Kim çağırırsa ben o takımdayım.

Bizim BABA yla maçımız var onlar eksik kalırsa çağırırız seni tamamlarsın.
  • lütfen ilk sayfadakı psnleri düzeltirmisiniz ya nick ya gerçek isim yazılmış çoğunu listeme ekleyemedim
  • quote:

esenova..senin muhatabın olmayan seye cvp yazıyorsun sonra saçma sapan ifadeler kullanıyorsum..bişey varsa pmden at topic kirlenmesin

çok komiksin sen

pazartesi sadece seni vuracağım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pj -- 5 Nisan 2008; 17:28:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: pj

quote:

esenova..senin muhatabın olmayan seye cvp yazıyorsun sonra saçma sapan ifadeler kullanıyorsum..bişey varsa pmden at topic kirlenmesin

çok komiksin sen

• ewt sende...baksana kendi kendine gülüyorsun...
  • quote:

ewt sende...baksana kendi kendine gülüyorsun...

sende gül biraz.

hep ağlamak nereye kadar
  • çok ayıp ediyorsunuz..ben bi şey demicem... terbiyemi bozmıcam.
  • quote:

quote:

ewt sende...baksana kendi kendine gülüyorsun...

sende gül biraz.

hep ağlamak nereye kadar

• Polemik isteyenler Pm den kafalarına göre takılabilirler.Ama rica ediyorum lütfen ortamı germeyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Matherman

Abi o zaman hakketen BABAlara gelirsiniz. Maçın zevki çıkmaz.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: BéTo_GS

quote:

Orjinalden alıntı: Armanius

tamam iste adam lazimsa beni alabilirsiniz. ii oynarim

tamam yavuz abi Memo yerine Armanius'u yazarmısın..memo'yu tanımıyorum bile

Armaniuks Poke da zaten.

Ben zaten takım değiştireyim demiyorum. 2 klan kapışcağında adam eksiği warsa girebilirim diyorum. Biyerde yedek oyuncu alabilirsiniz demiştginiz

• quote:

quote:

Evet evet Mustafa kardeşim akşam BABA'lar olarak eksik olacağız. Seni bizim BABA'lara beklerim bu akşam

• quote:

quote:

Bu arada merak etme sensiz de BABAlara geleceklerdi zaten.

• Arkadaslar RIV kurucuları Turkopol ve Ozi olarak bu sefer geri dönüşü olmayan çekilme kararı aldık...Clan olayı hakkındaki forumdaki bilgisizlik ve durmadan abuk sabuk mesajlara cvp vermekten sıkıldığımız için öncelikle abilerimizden ve arkdslarımızdan özür dileriz...En son yaşanan erteleme olayı ve bazı arkdslarımızn gülme postu kasması bizi bu noktaya getirdi..En başından buraya dönememiz hataydı zaten..Özellikle Sinan abinin israrları sonucu döndük...Ondan ayrıca özür diliyoruz ama eminmki emeğimize yapılan saygısızlıkları görüp bizi hoş karşılıyacaktır..
    RIV clanında bizimle yer alan arkdslar diledikleri gibi seçim yapabilirler..

TURKOPOL VE OZİ..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Şu anda görünen gecenin tek maçı DEDE-BABA kapışması mıdır?

Eğer öyleyse izleyici olarak katılma şansımız oluyor mu oyunlara?
    Bilmediğimden soruyorum. 6-6 karşılıklı maç yapılırken + 5 izleyici (toplam 17 kişi) şansı var mı?
  • quote:

Arkadaslar RIV kurucuları Turkopol ve Ozi olarak bu sefer geri dönüşü olmayan çekilme kararı aldık...Clan olayı hakkındaki forumdaki bilgisizlik ve durmadan abuk sabuk mesajlara cvp vermekten sıkıldığımız için öncelikle abilerimizden ve arkdslarımızdan özür dileriz...En son yaşanan erteleme olayı ve bazı özürlü arkdslarımızn gülme postu kasması bizi bu noktaya getirdi..En başından buraya dönememiz hataydı zaten..Özellikle Sinan abinin israrları sonucu döndük...Ondan ayrıca özür diliyoruz ama eminmki emeğimize yapılan saygısızlıkları görüp bizi hoş karşılıyacaktır..
    RIV clanında bizimle yer alan arkdslar diledikleri gibi seçim yapabilirler..

TURKOPOL VE OZİ..

ağzını topla akıllı ol.önce karşındakilere adam gibi cvp ver onca şey yazdık bazen senden bilgi istediğim bile oldu cvp bile vermedin cevap vermen için demekki sana sataşmamız gerekiyomuş sende demekki bu tür tartışmalardan hoşalnıyosunki sana sataşınca cevap yazıyosun hatta hatırlıyorum yeni oyun aldığında sana hayırlı olsun kardeşim yazdım ona bile cevap yazmadın şimdi niye cevap yazıyosun amacın belli senin ikile anca gidersin bysss

• quote:

Şu anda görünen gecenin tek maçı DEDE-BABA kapışması mıdır?

Eğer öyleyse izleyici olarak katılma şansımız oluyor mu oyunlara?
    Bilmediğimden soruyorum. 6-6 karşılıklı maç yapılırken + 5 izleyici (toplam 17 kişi) şansı var mı?

öyle bir şey olması imkansız, şaçmalık çünkü takımlardaki kişiler asıl vurması gereken kişileri değilde izleyenleri vurabilir...
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.