Levihakan, dün invite larını kabul etmeme rağmen bir türlü oyuna giremedim.
demekki nat3 olmuşsun öyle olduğunda modeme reset atıp ps3ü aç kapa
hakan abi o kadar kolaymı tekrar nat2 olmak yaw celalle adım adım yaptık yine nat3 diyo ya deli olacam
quote:
Orjinalden alıntı: BéTo_GS
hakan abi o kadar kolaymı tekrar nat2 olmak yaw celalle adım adım yaptık yine nat3 diyo ya deli olacam
kolayki söylüyoruz
Slmlar donamın haberin yeni üyesiyim,R.I.V takımına 7. olarak katılmak isterim.
Hakan eksik olma ya saolasın abi seninle birlikte iyi coştuk dün gece valla normalde ben search and destroycuyum böyle sizin gibi kaliteli arkadaşlar oldumu sabotage ın da tadına doyum olmuyo sabah okula gidemedim walla ya. Beyler isteyen eklesin birlikte oynayalım!
Saygılar,
Hakan bir 20 dk ya ben giriyorum oralardaysan çağır oynayalım haydi ii bakın kendinize...
Ecnebiye Gavura TOKAT !!!
sımdı nasıl olacak bakalım ıyı oynıyanlar aynı takımda gelısecek senaryo aynen soyle 1-2 tanesı baslıyacak kesmeye gerıye kalan 3-4 tanesı ya yatmaya baslıyacak yada duvarlard kalp fılan cızecekler mermıler le
Hakan bir 20 dk ya ben giriyorum oralardaysan çağır oynayalım haydi ii bakın kendinize...
Ecnebiye Gavura TOKAT !!!
kardeşim işteyim ben
quote:
Orjinalden alıntı: xratttx
Slmlar donamın haberin yeni üyesiyim,R.I.V takımına 7. olarak katılmak isterim.
Riv de seni istiyor anladığım kadarıyla ekliyorum hemen.
İnsomtr Esenova ve Amdturco yu transfer etmiştir.Bilginize.
bosix hardcore softcore farketmez organizasyon bir başlasın hard soft savaş sahasında ayarlanır diye düşünüyorum
iyi güzel transfer etmıssınızde transfer ettıgınız takımdan attıklarınızıda bı takıma koyup transfer etseydınız..
Dun gece ne guzel oynadik acaip zevk aldim.Ping saglam olunca cok farketteriyor.
quote:
Orjinalden alıntı: amdturco
Hakan eksik olma ya saolasın abi seninle birlikte iyi coştuk dün gece valla normalde ben search and destroycuyum böyle sizin gibi kaliteli arkadaşlar oldumu sabotage ın da tadına doyum olmuyo sabah okula gidemedim walla ya. Beyler isteyen eklesin birlikte oynayalım!