Şimdi Ara

Cod 5 coop hamachi ağları full diye giremeyenler buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
6.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer full hamachi ağları yüzünden oynayamıyorsanız yeni kurulan ağımıza gelin.

adı:Coopzombiez
    Şifre:123

Not:Hamachi 1.0.1.5 versiyon ve CoD WaW 1.1 gereklidir.

Herkesi bekleriz.

• 2. ağda dolmş 3 açın lütfen :(
  • İki ağda şuan boşmuş ve girdim ancak ikisindede kimse açık değil.

Coopzombiez3 varmış oda az kişi. Bende Coopzombiez4 açtım 123 yine şifre. Dolu diyenlerin seçin beyenin girin online sayısı artsın.
  • Yok mu sağlam Co op atılacak bi ağ yaa. hamachiden adam gibi oyun oynayalım:)
  • Cod 5 Zombie Fan

123

Sürekli online olanlar ,hem co-op hemde zombie modunu oynayabilirim diyenler gelebilr.

Eğer bu ağ dolu ise

Cod 5 Zombie Fan # 1

123

Bu ağa girin sonra ilk ağa girmek için devamlı deneme yapın.İlk ağda online olmayanları temizlemeye çalışacağım ki online olanlar girebilsin.Herşey keyifli bir zombie ortamı için
  • SüperZombie

123

Arklar Premium Var.Tüm arklarınıza verin bu ağı asla dolu diye bişey olmaz çünkü premium var :D
  • zombi avcilari 1

123
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 7/24 online 45-50 kişilik hiçbir zaman full olmayan 1.4 sürümlü ve yeni maplerin oynandığı ağımız için:
    hunters.cod5
    123

• beyler yeni kurduk her türlü oyun oynuyoz
    Nazi.Fucking şifre 12321 girin oynarız
  • Ben de kurdum bir cod 5 agı nazi zombie oynamak icin

ID:Zombie Hunters

Pass:123

Not:Cod 5 nazi zombie oynamak ıcın lutfen versıonu 1.5 yapın yeni zombiler geliyor ve eglenceyı ıkıye katlıyo

+yeni maplar All_Steam_Games_Online_Free_Whitey kımde war lınk ı bende war ısteyene gonderem hamachide solesın ama.
  • mesajım dursun akşam gelirm.
  • zombi : 99

şifre : 123

ağımıza bekleriz
  • buraya 10 tane hamachi ağı açılmış wardır o kadar daha fazladır azdır bılmem neyse yarısının ismi yanlıs şifre yanlış full dolu

nazi fucking harıç tüm hepsi full veya şifre isim yanlıs dogru olanda 0=0 online

bende yeni bir hamachi ağı açtım ben nerdeyse hep online yim ama nerdeyse hep online olmak imkansız tabi gelin oynarız 4 kişide olsak 2 kişi açık olsun her koşulda warım

Ağ adı=cod_nazi121

şifre=123 clasik şifre D

• quote:

Orijinalden alıntı: citamehmet

SüperZombie

123

Arklar Premium Var.Tüm arklarınıza verin bu ağı asla dolu diye bişey olmaz çünkü premium var :D

yalan D full adres

• ARKADAŞLAR DAHA YENİ KURULDU
    UZATMADAN VEREYİM

COD5.COD5

YADA

COD5COD5CO5
    ARKADAŞLAR ŞİFRELERİ 123 NOT:1.2 PATCH OLMALIDIR...
  • Bence hamachi ile uğraşmak yerine 15$'a key alın arkadaş listesine birbirinizi ekleyip oynayın, hemde 1.7 serverlarda mp'da oynamış olursunuz. WaW'un zombie haritalarında tanıdığın kişiler ile beraber özellikle konuşarak oynamak çok zevkli bu arada Shino nu ma favorim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 13 Aralık 2010; 18:42:56 >
  • Tunngle var artık. Tıklıyorsun giriyorsun
  • Super Cod 5 zombiez

Şifre: YOKKK
    PREMİUM'DUR
  • Call of duty 5 Nazi zombie hamachi ağlarımız açılmıştır hekrezi bekleriz

cod5nazizamani
    cod5nazizamani1
    cod5nazizamani2
    cod5nazizamani3
    cod5nazizamani4
    cod5nazizamani5
    cod5nazizamani6

Hepsinin ŞifreSİ:123

hepsinde 2-3 kili war 11ocak 2011 tarih herkezi bekleriz doldukça yenileri kruulcakdır

gerkenlere gelelim siz sadece link tıkalyın herşeyi içinde anlattım

herşey bu dosyanın içinde war resimli anlatımlarda war

http://rapidshare.com/files/441853893/2_hamachi_2_lanfix_anlatae_m_gerkenler_comple_.rar

Boyut:9mb

• http://ww w.rapid share.com/#!download|309l32|441853893|2_hamachi_2_lanfix_anlatae_m_gerkenler_comple_.rar|9620

reklam olmasın diye çıkmamış şimdi koydum ww w deki boşlugu ve rapid sharedeki boşlugu silin tamamdır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.