Eline sağlık dostum Yardımların olmasa Nacht der Untotene talim edecektik
Lanfix 1.6 için link verebilecek arkadaş var mı çok makbule geçecek
İnternet cafe ' de yerel ağ bağlantısı üzerinden oynamak istiyorum dediklerinizi yaptım fakat multiplayer'a girdiğimde Mods'da haritalar gözükmüyor yardımcı olabilirmisiniz ??
Eywallah on numara paylasım
quote:
Orijinalden alıntı: aliicii
İnternet cafe ' de yerel ağ bağlantısı üzerinden oynamak istiyorum dediklerinizi yaptım fakat multiplayer'a girdiğimde Mods'da haritalar gözükmüyor yardımcı olabilirmisiniz ??
c:\Documents and Settings\KULLANICI ADI\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\mods
Bu klasöre atacaksın haritaları. Benim kafede müşteri sorunsuz oynuyor... En beğendikleri harita Dead_Sand_Elite... Zombiler denizden çıkarma yapıyorlar, bizde savunma...
YA arkadaşlar biz black ops zombiyi arkadaşlarla internet cafede landan oynamak istiyoruz Bunun için ne yapmalıyım yardımlarınız için teşekkür ederim
Beyler bizle oynamak isteyen varsa bekliyorum...
3 kişiyiz
pm bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: felipemelo
Beyler bizle oynamak isteyen varsa bekliyorum...
3 kişiyiz
pm bekliyorum
arkadasım bende sizinle oynamak istiyorum ne yapmam gerektigini anlatır mısınız
tamda lazımdı
quote:
Orijinalden alıntı: NerelisinHemşerim
tamda lazımdı
Hocam beraber oynamay ister misin ?
3 kişiyiz 1.7 lanfix var.
felipemelo kardes bendede 1.7 patch var 1.7 lanfix de var bende sizinle oynamak isterm ayrdım eder msn
quote:
Orijinalden alıntı: k1ll3r_b0y
felipemelo kardes bendede 1.7 patch var 1.7 lanfix de var bende sizinle oynamak isterm ayrdım eder msn
hocam msn ekle. pm attım gelmedimi ? sen bana at istersen cevap veriyim.
oyunu yükle crackleme, sonra bn sana pm den link atarım anlatırım..
quote:
Orijinalden alıntı: k1ll3r_b0y
ahmed_5-1@hotmail.com ekle hocam ekle ekle
bu yeni haritalar acaba coop olarak da oynanabiliyor mu ?
Arkadaşlar bir sorum olucaktı 1.4 lanfix yukluydu hamachiyi yukledik sorunsuz oynadık sonradan oyuna yeni harita olması icin 1.5 lanfix i kurduk arkadasla kendi pc lerimize fakat suan 1.5 lanfixden girdigimizde birbirimizi goremiyoruz sorun neden olabilir?