Şimdi Ara

Cod 6 - 'The hard drive is probably full' Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
53.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Modern Warfare 2 yüklemek isterken bu uyarıyla karşılaşıyorum "Modern Warfare 2 couldn't write a file. The hard drive is probably full." heryere baktım bulamadım çözümünü.Yardımcı olursanız sevinirim.. (hard disk dolu demek istiyor ama 25gb boş yerim var:S)

• Yapay Zekanın Yanıtı

"The Hard Drive Is Probably Full" Hatası: Call of Duty'de Dosya Yazma Hatası

Bazı Call of Duty oyunlarında, özellikle Call of Duty: Advanced Warfare, Call of Duty: Ghosts, Call of Duty: WWII ve Call of Duty: WWII oyunlarında, kullanıcılar "The hard drive is probably full" hatasıyla karşılaşabilirler. Bu hata, oyun dosyalarını sabit sürücüye yazarken ortaya çıkar.

Bu hatanın birkaç olası nedeni vardır:

• Sabit sürücünün yetersiz depolama alanı.
    • Bozuk oyun dosyaları.
    • Bozuk sabit sürücü sektörleri.

Hata Giderme Adımları

"The hard drive is probably full" hatasını gidermek için şu adımları izleyebilirsin:

• Sabit sürücü depolama alanını kontrol et: Oyunun yüklü olduğu sabit sürücüde yeterli boş alan olduğundan emin ol.
    • Oyunu kaldırıp yeniden yükle: Bu, bozuk oyun dosyalarını onarabilir.
    • Sabit sürücüyü hatalara karşı tara: Sabit sürücü hataları, dosya yazma işlemlerine müdahale edebilir.
    • Sabit sürücünün bozuk sektörlerini onar: Bazı sabit sürücü yardımcı programları, bozuk sektörleri onarma özelliğine sahiptir.
    • Farklı bir sabit sürücü kullan: Sabit sürücü bozuksa, onu değiştirmek gerekebilir.

Ek İpuçları

• Oyunu oynarken arka planda çalışan diğer programları kapat.
    • Oyunun en son güncellemesinin yüklü olduğundan emin ol.
    • Oyunun yönetici olarak çalıştırmayı dene.
    • Yardım için oyunun destek forumlarını veya geliştirici web sitesini ziyaret et.

Bu adımları uyguladıktan sonra, "The hard drive is probably full" hatasını çözüp Call of Duty oyunlarının tadını kesintisiz bir şekilde çıkarabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bende oyunu açmak isterken aynı uyarıyla karşılaşıyorum. Sağ tuş yapıp yönetici olarak çalıştır dediğim zaman açılıyor oyun. Birde öyle dene belki bi çözüm olabilir.
  • Save dosyalarının ve oyunun kendi dosyalarının bulunduğu klasörleri seç, sağ tık > özellikler > salt okunur'u kaldır.
  • hard disk dolu galiba bişeler sil bakalı belki düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: brs17

Bende oyunu açmak isterken aynı uyarıyla karşılaşıyorum. Sağ tuş yapıp yönetici olarak çalıştır dediğim zaman açılıyor oyun. Birde öyle dene belki bi çözüm olabilir.

Teşekkürler, öneriniz işe yaradı
  • DownClock01 kullanıcısına yanıt
    Hahaha zamanın ötesinden bir tavsiye vermişim size tam olarak 7 sene öncesinden . İşe yaradığına sevindim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de WW 2'de işime yaradı :D Demek ki zaman mekan fark etmiyor :D
  • Güzel hort

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • brs17 kullanıcısına yanıt
    Nokta atışı cevap tşkler 11 yıl öncesine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tt.us

Nokta atışı cevap tşkler 11 yıl öncesine
    O kadar olmuş mu ya?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.