Şimdi Ara

Cod 7 Türkiye Lokasyonlu Serverlar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
4.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DarkPrince27

quote:

Orijinalden alıntı: Reckoning

quote:

Kardeşim hiçbir yeni anlayışı 3 yıllık bir olayı kapsamaz. Activision o kadar kadro değişikliğine gitti, WoW bu kadar büyüdü, bu birleşme ile Activision en büyük oyun şirketi oldu. Bu birleşme olmasaydı şu an Activision buralara hayatta gelemezdi. Kıvırmayalım lütfen.

dur sana yeni kapsamının nasıl değişebileceğinden bahsedeyim

600 yıllık osmanlı devletinin yıkılışı daha yenidir,
    ya da bir gün galaksinin dışına çıkacağız, "hadi canım daha aya yeni ayak bastık".
    f16 savaş uçakları yeni teknolojidir
    yeni çağ bir kaç yüz yıl sürdü.
    türkiye kuralalı 80 küsür sene oldu ama yeni devletler sınıfında anılır
    dünya gezegeni en genç (anlam:yeni) gezegenlerden biridir.

kısacası bir olayın evrimleşmesi ne kadar fazla zaman alıyorsa yenilik kavramındaki değişkenler ona göre şekilleniyor

kıvırma diyorsun da kıvırmıyorum zaten farkındaysan hala yeni diyorum. bırak şovu da hangi lafım dokundu açık açık söyle bir kelimeden bu kadar prim yapmak için uğraşmazdın.

ha bu lafı lost viking'si snesde oynamış bir adam söylüyorsun bir de hatırlatayım

Yok canım, bir şey dokanmadı da zaten Activision'ın asıl ortaya çıktığı vakit Blizzard ile birleştiği vakittir. Yani tamam haklısın bazen yeni kelimesi duruma göre değişebiliyor da bu duruma yeni demek çok yanlış. Hala lafının arkasında durman daha da yanlış. Yeni adıyla Activision-Blizzard demiştin. Abi zaten şirket o ad ile bu kadar gelişti, büyüdü. Ne yeniliğinden bahsediyorsun ? Benim konu hakkında hiç bilgim olmasa "anaa Activision'ın adı değişmiş la" derim yani Neyse şu tartıştığımız konuya bak Allah'ını seversen

ne diyorsun sen ya, şu birleşmeden önce muhabbetine bir son verelim artık:

activision 2007 yılında zaten call of duty 4'le ortalıkta taş üstünde taş bırakmıyordu, blizzard'da wowla terör estiriyordu bu vakit.. yani bu birleşme senin düşündüğün gibi süper güç vermedi bu iki şirkete canım kardeşim benim zaten belirli kademede aşmışlardı ve serilerinin meyvelerini topluyorlardı.. açıklığa kavuşturalım tekrar birleşme 2008 yılında resmi olarak açıklandı ve vivendi 50 küsür nüfusu geçerek söz sahibi oldu.

yani bakıyoruz: birleşmeden önce

blizzard- 2007-2008 döneminde 11 milyon global abonesi olan wowla dünya deviydi. altın çağıydı kısaca.
    actvision her serisinde milyonlar satan bir başka devdi. modern warfare ile yerini belli etmişti.

yeni işte anla artık, sırf garezinden dolayı zıpçıktılık yapma burada. neyi tartışıyorsun hala benle anlamıyorum, yeni abicim yeni!. hey allahım yeni demez olaydım, ukalalık yapacak ya

ben yatıyorum vallah, sen nasıl algılamak istiyorsan öyle algıla ama gerçekler bu!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kespec -- 18 Kasım 2010; 1:44:31 >

• quote:

ne diyorsun sen ya, şu birleşmeden önce muhabbetine bir son verelim artık:

activision 2007 yılında zaten call of duty 4'le ortalıkta taş üstünde taş bırakmıyordu, blizzard'da wowla terör estiriyordu bu vakit.. yani bu birleşme senin düşündüğün gibi süper güç vermedi bu iki şirkete canım kardeşim benim zaten belirli kademede aşmışlardı ve serilerinin meyvelerini topluyorlardı.. açıklığa kavuşturalım tekrar birleşme 2008 yılında resmi olarak açıklandı ve vivendi 50 küsür nüfusu geçerek söz sahibi oldu.

yani bakıyoruz: birleşmeden önce

blizzard- 2007-2008 döneminde 11 milyon global abonesi olan wowla dünya deviydi. altın çağıydı kısaca.
    actvision her serisinde milyonlar satan bir başka devdi. modern warfare ile yerini belli etmişti.

yeni işte anla artık, sırf garezinden dolayı zıpçıktılık yapma burada. neyi tartışıyorsun hala benle anlamıyorum, yeni abicim yeni!. hey allahım yeni demez olaydım, ukalalık yapacak ya

ben yatıyorum vallah, sen nasıl algılamak istiyorsan öyle algıla ama gerçekler bu!

Koskoca Activision'ı bir CoD ile mi değerlendiriyorsun ? Senden de bu beklenirdi. Az da olsa mali raporlara bakarsan, şu an en büyük şirket Activision'dır. Sen şirketleri bir tane iplerine göre değerlendirdiğin için bunları bilemezsin. Bu birleşme ile koskoca EA'yi deviriyor Activision, bu oyun sektöründe bir dönüm noktasıdır, sen bana CoD diyorsun. Blizz'e laf demedik farkettiysen. Sektörün gerçek temsilcisi, maskotu EA iken bu birleşme ile EA tahtından indirildi, tabii bu da bir dönüm noktası oluyor. Sen CoD'a göre değerlendirirsen, git ilk camdan aşağı atla.

Hala MW diyor ya, hey Allah'ım, detaylara in kardeşim detaylara. Activision böyle bir yükselişe geçmeseydi şimdi sektörde bu kaliteyi afedersin ama 'nah' yakalardık. EA sırf oyunların isimlerine güvenerek çıkarırdı, hepsi vasat yapımlar olurdu. Üstelik ne garezim olacak, her başlıkta işkembeden sallayan birini uyarmam garez yapmak mıymış ? Yeni falan değil abicim, o bir dönüm noktasıydı, asıl o zaman başladı Activision. Sen git uyu, bidaha da kalkma lütfen. Saçma teorilerini, bir oyunla şirket değerlendirmelerini de kendine sakla.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

işte türkmiletini böyle çelişkili bir durumun içine sokuyorlar problem biz tüketicilerdemi dağıtıcı firmadamı üretici firmadamı hadi çöz bakalım :)

değil mi? üç suçlu var gibi görünüyor, ama aslında hiç biri suçlu değil aral suçlu bak unuttum

Aral dağıtıcı firma oluyor zaten.

yayıncı firmadan(publisher) bahsediyorsun sanırım, o da blizzardı yeni bünyesine katan activision yeni adıyla activision-blizzard. lakin bizim bahsettiğimiz türkiyede 60tl değerinde satılması gereken oyunun 100-120 tl arası satılmasını sağlayan türkiye dağıtımcısı(distributor) Araldır.

distributor'ün ingilizce kelime anlamı üretici adına üreticinin mallarını satan yabancı vekildir.

topun yokuş aşağı yuvarlanıyor hadi canım

Şimdi sen bana burda laf soktuğunu sanmışsın fakat kendi kendine fail olmuşsun;Ben "Aral dağıtıcı firma oluyor" demişim.Sende gelip "oyunun 100-120 tl arası satılmasını sağlayan türkiye dağıtımcısı(distributor) Araldır." demişsin.Neden sizin mesajlarınıza yorum yapan birisine illa ki laf sokma ihtiyacı duyuyorsunuz anlamıyorum.Sonra da böyle fail olursunuz işte.

Amcalar topunu kesiyor hadi canım.

• @juvixted

türkçe dehası canım kardeşim benim, dağıtıcıyla dağıtımcının anlam farkını yaz buraya harf farkını değil, failini yerim senin dejenere çocuk seni

cümleyi iki kafadar o kadar parça pinçik ettiniz ki nerede kaldığımı unuttum herneyse:

kendinden kaynaklanan hatalarla gelme buraya, yayıncı diyeceksin ona dağıtcı değil, activision bir "publisher"dır, aral bir distribütör; dağıtımcı; dağıtıcı; stokçudur.
    http://www.seslisozluk.net/?word=publisher
    http://www.seslisozluk.net/?word=distributor

al sana kıyak da yaptım zahmet edip sözlüğü açma diye.

ucuz türk oyun sitelerinde chicken translate'e uğramış kelimeleri lugatına işlemişsin doğrusunu öğren sonra savun, laf atıp kaçarsan da cevabını verirler hadi topun gitmeye devam ediyor.

@darkprince27

afedersin ama sen ne saçmalıyorsun kardeş? neyin savunmasını neyin tartışmasını yapıyorsun ben diyorum bu birleşme yeni activision zaten altın çağındaydı sen diyorsun detay metay bir ton çorba çevirmişsin her hangi bir bağlantı kuramadım benim yazdığımla.ben yeni olayını tartışıyordum, sen uçmuşsun farkettirmeden. herneyse sözlerinden anlaşılacağı kadarıyla "yeni" olayına sende katılıyorsun.

ulan allahından utan şurda yazdığım her şey kayıtlı, belgeli, yazmadan önce doğruluğunun tespiti için gerekli sitelere giriyorum sen bana işkembeden sallıyorsun diyorsun.

ek olarak al detay diyorsun, iniyorum.

Star Trek: Voyager – Elite Force (2000)
    Mat Hoffman's Pro BMX (2001)
    The Weakest Link (2001)
    Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast (2002)
    Spider-Man movie series (2002–)
    Star Trek: Bridge Commander (2002)
    Star Trek: Starfleet Command III (2002)
    Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy (2003)
    True Crime: Streets of LA (2003)
    Call of Duty series (2003–)
    Doom 3 (2004)
    True Crime: New York City (2005)
    Guitar Hero series (2006–) (with some exceptions)
    Marvel: Ultimate Alliance (2006)
    Crash: Mind over Mutant (2008)
    Prototype (2009)
    Wolfenstein (2009)
    DJ Hero (2009)
    Marvel Ultimate Alliance 2 (2009)

Blur (2010)
    Cabela's Dangerous Hunts 2011 (PS3, Xbox 360, Wii)
    GoldenEye 007 (Wii, DS)
    James Bond 007: Blood Stone (PS3, Xbox 360, PC, DS)
    Singularity (2010)
    Spider-Man: Shattered Dimensions (PS3, Xbox 360, Wii, DS)
    Transformers: War for Cybertron (2010)
    Call of Duty: Black Ops (2010) (PS3, Xbox 360, Wii, PC)

şimdi tony hawk ve civilization olayına girmicem, activision kaliteyi call of duty'le yakalamış sonra doom efsanesini devam ettirmiş, o zamanları hatırlıyorum, half-life da ertelenmişti doomla şölen yapmıştık, guitar hero efsanesini yaratmış ilk serisinden bir yıl sonra call of duty 4 çıkmış ve activision, şuanki bildiğimiz kalitesine ulaşmış.

birleşmeden sonra çıkan oyunları
    Crash: Mind over Mutant : ismini kullanarak prim yapmaya çalıştı olmadı
    Prototype : sıkı takipçileri vardır ama oyundan anlayan için vasat bir oyudu
    Wolfenstein : isim referansını kullanmaya çalıştı ve berbat bir oyunu dünyalar paraya satmaya çalıştı
    DJ Hero : oynamadım bilemicem
    Marvel Ultimate Alliance 2: oynamadım bilemicem

Blur: oynamadım
    Cabela's Dangerous Hunts 2011: oynamadım
    GoldenEye 007 : isim isim isim!
    James Bond 007: Blood Stone : türkiyeden sahnelerle büyülemeye çalıştı ama idare eder ama bir çizgi filmin mcdonaldsda satılan oyuncakları kadar kaliteliydi.
    Singularity (2010) : oynamadım
    Spider-Man: Shattered Dimensions: oynamadım ama, binbir türlü incelemesini izledim, iyi ama benim zevklerime göre değil.
    Transformers: War for Cybertron : isim referansı yapılarak para kazandı, oyun call of duty çakması sıkıcı bir şey.

sözün kısası, activision o kadar abarttığın kadar bir kalite gelişmesi geçirmedi hala call of duty, guitar heronun ekmeğini yiyor, yani kaliteliymiş zaten. öte yandan ea, activision konuşuyorsun sen asıl dev uyanıyor, valve yeni projeleriyle bu adamları süpürecek sen ne konuşuyorsun

kalite malite, hikaye: PARA PARA PARA!

bir top da sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kespec -- 18 Kasım 2010; 5:41:32 >

• @Reckoning

Sen önce bi git yazdıklarını oku sonra gel.Ulan ben "Aral dağıtıcı firma" diyorum, onu doğruluyorsun ama üstüne laf sokmaya çalışıyorsun.Sanki ben sana "Activision dağıtıcı firma" demişim gibi gelin güvey oluyorsun.Ben zaten "ARAL DAĞITICI FİRMADIR" yazdım sen bana "Activision yayıncıdır, dağıtıcı" değil diyorsun.Ben zaten "ARAL DAĞITICI FİRMA" dedim "Activision" değil.Ya okuduğunu anlayamıyorsun ya da anlatmak istediğini yazıya dökemiyorsun.Dil anlatım dersi al sen biraz.

O topun varya bi yere kaçmış ama neyse.Kuyruk acın var senin anlaşılan...
  • Cod 7 gerçekten çok güzel bir oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cebocan -- 18 Kasım 2010; 12:14:49 >
  • @Reckoning
    Adam bana hala yeni diyor. Tamam yeter artık. Bak diyorum, EA bir devdi, bu birleşme sayesinde tahtından indirildi, bu oyun dünyasında bir dönüm noktasıdır, EA'in kalitesi arttı, bu birleşme olmasaydı EA'in dişli rakibi olamayacaktı, isimlerine güvenerek çıkartacaktı oyunlarını, bunların hepsi bu birleşme ile oldu, finansal raporlar vs. her şey değişti, oyun sektörünün maskotu artık Activision oldu, bu yüzyılın olayıdır, ne yeniliğinden bahsediyorsun. Hala bana gelmiş iki-üç oyun serisini gösteriyor.
    @Juvixted
    Kardeşim boşver, harcadığın zamana yazık. Bu arkadaş her başlıkta bir tarafından sıkar, uydurur. Yanlış olduğunu söylediğimizde de başlar kıvırmaya. Uğraşma, değmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkPrince27 -- 18 Kasım 2010; 14:36:57 >
  • quote:

@Reckoning
    Adam bana hala yeni diyor. Tamam yeter artık. Bak diyorum, EA bir devdi, bu birleşme sayesinde tahtından indirildi, bu oyun dünyasında bir dönüm noktasıdır, EA'in kalitesi arttı, bu birleşme olmasaydı EA'in dişli rakibi olamayacaktı, isimlerine güvenerek çıkartacaktı oyunlarını, bunların hepsi bu birleşme ile oldu, finansal raporlar vs. her şey değişti, oyun sektörünün maskotu artık Activision oldu, bu yüzyılın olayıdır, ne yeniliğinden bahsediyorsun. Hala bana gelmiş iki-üç oyun serisini gösteriyor.
    @Juvixted
    Kardeşim boşver, harcadığın zamana yazık. Bu arkadaş her başlıkta bir tarafından sıkar, uydurur. Yanlış olduğunu söylediğimizde de başlar kıvırmaya. Uğraşma, değmez.

ulan sen harbi sopalık adamsın, 2008 yeni değil mi saf adam? 2008 lan 2(3) yıl önce hey allahım ya

sen bir şeyler bildiğini sanıyorsun ama bütün yazdıkların traş,boş konuşuyorsun birleşme mirleşme, yok vga aslında çok ciddiymiş, sanki birinci elden şahit oluyorsun bu işlere. işkembeden sallayım burda artislik yapma bana.

bırak bu işleri aadam akıllı dersini çalış sen önce.

@juvixted asıl sen bir oku ben ne yapmışım ne yazmışım, boş konuşma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kespec -- 18 Kasım 2010; 14:55:36 >

• Farkettiyseniz dediklerimin hiçbirine cevap yok, yok boş konuşuyormuşum traşmış da, ne oldu verecek cevap bulamadın mı yoksa ? Hadi inkar et söylediklerimi ? Yook, sadece boş konuşuyormuşum, neyin boş olduğunu açıklama gelince ses seda yok. Allah'a şükür geçtim ben o yıllarımı. Kimin sopalık olduğu da apaçık ortada.
  • BBG de gergin anlar :D
  • quote:

Farkettiyseniz dediklerimin hiçbirine cevap yok, yok boş konuşuyormuşum traşmış da, ne oldu verecek cevap bulamadın mı yoksa ? Hadi inkar et söylediklerimi ? Yook, sadece boş konuşuyormuşum, neyin boş olduğunu açıklama gelince ses seda yok. Allah'a şükür geçtim ben o yıllarımı. Kimin sopalık olduğu da apaçık ortada.

seyirciye oynamaya başladı şimdi de destekleyin beniiiii

ulan yazdığın şeyler küçük kafanda kurduğun aktivite raporu. gerçekler bu basit sıradan günlük dille anlatılamaz bile.

git bir ilk önce bu şirketler nasıl birleşti bir öğren, joint venture'mı, consensus mu, tipi ne kommandit mi, anonim mi ne boş konuşuyorsun, yazdığın şeyler internnette forumlarda dolaşan 3. şahıs sözlerinden öteye varmıyor ve bana bunu hala dikte etmeye çalışıyorsun

oyun sektörünün maskotu ne demek arkadaşım, kafandan kelimeler mi uyduruyorsun.

yüzyılın olayı diyorsun, böyle büyük ve evrimleşmesi uzun süren olaylarda YENI KAVRAMI çok daha geniş bir zamanı karşılar, hala dedigime geliyorsun.

saçmaladığının farkında değilsin, zira yeni olayının cevabını verdim ve hakılıyım da, konu çoktan kapanması gerekiyor ama sen kafayı activision'un şirket politakaları ve sektör devleriyle kafayı çizmişin, sanki onlara laf eden var laf ettiğim senin bunca olayı kahvehane diliyle yorumlaman git bir ekonomi öğren önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kespec -- 18 Kasım 2010; 15:33:11 >

• Tüm bu yazdıklarının cevabını yukarlarda 100 kere verdim, bir daha yazarsam kanser olacağım artık.
  • @Reckoning anladımki senin hayatın boş.Uğraşamayacağım vallahi.Hadi hayırlı traşlar.Bi sorunun varsa pm at.
  • bende yooladım inş server konusu olumlu olur
  • quote:

@Reckoning anladımki senin hayatın boş.Uğraşamayacağım vallahi.Hadi hayırlı traşlar.Bi sorunun varsa pm at.

uğraşamazsın zaten haksızsın, savunabilecek bir şeyin yok. artislik yaptın ağzında patladı hala savunuyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kespec -- 18 Kasım 2010; 17:06:23 >
  • roger that soldier
  • quote:

quote:

@Reckoning anladımki senin hayatın boş.Uğraşamayacağım vallahi.Hadi hayırlı traşlar.Bi sorunun varsa pm at.

uğraşamazsın zaten haksızsın, savunabilecek bir şeyin yok. artislik yaptın ağzında patladı hala savunuyorsun

Ya bi git allasen.

• Bende gönderdim umarım sesimiz duyulur

Ayrıca nekadar çok boş konuşanlar var. Arkadaşım konu Gamerserversin TR Lokasyon Server hizmeti sizler gidip neyin tartışmasını yapiyorsunuz TR Lokasyon sunucularda oynamak istiyorsan formu gönder bukadar kolay yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shorty35 -- 18 Kasım 2010; 18:53:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shorty35

Bende gönderdim umarım sesimiz duyulur

Ayrıca nekadar çok boş konuşanlar var. Arkadaşım konu Gamerserversin TR Lokasyon Server hizmeti sizler gidip neyin tartışmasını yapiyorsunuz TR Lokasyon sunucularda oynamak istiyorsan formu gönder bukadar kolay yani

bilir kişi de geldi, okusaydın orda forum doldurarak bu server'in açılmayacağını anlardın, 2011'de yeni oyun çıkacak ve siz hala alman serverlarında oynayacaksınız, buraya yazıyorum aksi olursa gel burda yerden yere vur beni.

bu türk server açılmayacakkkkkk, ilk önce rus keyi almayı bırakın, steamden almayı bırakın, arala tepki gösterip nota verin. aral oyunu gerçek fiyata satmaya başlasın, bütün türkler araldan orjinal alsın. para kazandırma değeri kazansın türk oyuncuları, o zaman gameservers türkiyeye temsilci açıp türk devletine vergi vermeye başlasın o zaman bu server açılır.

bu işler bir kaç maille, forumla olmuyor canım benim! crysis'in türkçe oyun yapması sırf firma sahiplerinin milliyetçiliğindendir, türk halkını sevmesindedir. aksi takdiri oyunda türkçe olmazdı aynı hesap, gameservers babanın hayrına sırf 28 kişi mesaj açtı diye türkiyeye server networku kurmaz!

wow'u binlerce türk oyuncusu oynuyor ama daha bir türk server'ı kurmadı, nedeni yine aral ama kendiniz araştırın bunu, sizin üstünüzden nasıl oyunlar oynanıyor bir öğrenin

bırakın bu hayalleri, ayranınız yok içmeye tahtırıvanla gidersiniz s095ptçmaya, önce ülke bir gelişmiş devlet statüsü kazansın asgari ücret 1200tl olsun sonra lüks peşinde koşarsınız.

türkiyeye server açılsa kaç kişi sunucu kiralayacak şuan "türk sunucusu" vasfıyla 10 tane server bile yok, bu adamlar 10 server için buraya yatırım yapar mı allah için ha bir de o serverların hepsi alman dolu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kespec -- 18 Kasım 2010; 19:13:32 >

• arkadaşlar dun yetkili kişilere mesaj attım cevapları aynen şöyle
    'We have not yet received enough demand to begin hosting servers in this location based on the costs involved.'
    Türkçesi
    Henüz ilgili maliyetlere dayalı bu konumda barındırma hizmetlerini başlatmak için yeterli talep gelmedi.

gerekli talep olmadıklarını one sürüyorlar lutfen herkez türkiye yazıp suggest atsın lutfen

NOT: server alırsanız bu linkten alırsanız bizede katkınız olur maksat turk serverlar cogalsın Tıkla
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.