Şimdi Ara

COD 8 MW3 TR YAMA VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
11.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Call of Duty 8 Modern Warfare 3'ün dublaj dışında Türkçe altyazı yaması var mı?

Sorum bu. Çünkü ben adamların orjinal sesiyle oynamak istiyorum. Dublaj yamasını kurdum 2 dk. oynadım sıkıldım. Zaten adamlar Türkçe konuştuğu için altyazıya bakma gereği duymuyorsun ve kimin konuştuğunu bile anlayamıyorsun. .Türkçe altyazı yamasını verirseniz sevinirim. +rep

NOT: Türkçe ses ile orjinal sesi değiştir demeyin.Çünkü altyazıların neredeyse hepsi İngilizce.
    NOT2: Bu forumda nası +rep verildiğini bilmiyorum.Söylerseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temelreisıspanak -- 28 Aralık 2013; 18:10:54 >

• dublajı bende pek beğenmedim adam 10 metre uzağımızda ama sesi dibimdeymiş gibi. ayrıyetten ses efektleri de berbat.
  • Türkçe altyazı yaması yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: temelreisıspanak

Call of Duty 8 Modern Warfare 3'ün dublaj dışında Türkçe altyazı yaması var mı?

Sorum bu. Çünkü ben adamların orjinal sesiyle oynamak istiyorum. Dublaj yamasını kurdum 2 dk. oynadım sıkıldım. Zaten adamlar Türkçe konuştuğu için altyazıya bakma gereği duymuyorsun ve kimin konuştuğunu bile anlayamıyorsun. .Türkçe altyazı yamasını verirseniz sevinirim. +rep

NOT: Türkçe ses ile orjinal sesi değiştir demeyin.Çünkü altyazıların neredeyse hepsi İngilizce.
    NOT2: Bu forumda nası +rep verildiğini bilmiyorum.Söylerseniz sevinirim.

Birincisi öyle bir şey yok. Dublaj alt yazılarla birlikte geliyor. Yani değistiremessin. Anca yamayı silersen orjinal diline döner ama o zamanda türkçe alt yazısı olmaz. Oyun çeviri ekibinin istek sayfasına mesaj bırakabilirsin.Senin gibi sadece alt yazı desteği olan yama'yı isteyen baskaları da olursa yorumun dikkate alınır.

İkincisi foruma yeni geldiğin için bilgin yoktur.Normal... Bu forumda +rep -rep iliskisi yoktur.Ne kadar insanların sorularına yanıt verir ve ya kendin konu açarsın o zaman mesaj kasılır ona göre seviyen belirlenir. Akıllılık yapıp sağa sola öylece mesaj yazarsan. Bildirilir ve ceza yersin. Hoş geldin. İyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzgaush -- 10 Ocak 2014; 17:06:00 >

• Biraz araştırdım, ancak altyazı dosyalarının hangileri olduğunu bulamadım.Muhtememelen ses ve altyazı dosyaları bir arada.
  • Bulabildiniz mi acaba altyazı ? Dublaj kurmak istemiyorum kesin iğrençtir altyazı yeterli benim için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    diablo 1 tr yama
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.