Şimdi Ara

COD AW havoc dlc !Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben cod aw sec oyunuma tr pri hesabımdan dlc havoc indirdim kurulum bekleniyor diyo indirilenlerde kaldı öyle sorun nedir acaba, psnde de dlcnin sayfasında kuruldu yazıyo anlamadım gitti :/ yardım lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam aynı sorun bende de oldu çözdünüz mü acaba ?
  • Oyunu guncelledinizmi gozukmuyo yoksa dlc

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackFire248

Oyunu guncelledinizmi gozukmuyo yoksa dlc

Online oynuyorum yani oyun güncel güncellememe ihtimalim yokki

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanolmeztcdd

hocam aynı sorun bende de oldu çözdünüz mü acaba ?

Dlclerde bölge var oyunda yok dlc de var us psnden benim cod ben tr psn den aldım kaldı öle galiba bundan dılayı , sizinki havoc mu ? Ve bölgesi ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: BJK_YGZ&619

quote:

Dlclerde bölge var oyunda yok dlc de var us psnden benim cod ben tr psn den aldım kaldı öle galiba bundan dılayı , sizinki havoc mu ? Ve bölgesi ne?

Hocam linansleri geri yukle yapin bi duzelebilir cihazi amerikadan aldim tr psn kullanmama ragmen dlc calisiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackFire248

quote:

quote:

Hocam linansleri geri yukle yapin bi duzelebilir cihazi amerikadan aldim tr psn kullanmama ragmen dlc calisiyo

Hocam cihaz benimde amerika ama oyunda amarika dlcler tr psn den olurmu yine ? He bide tam olarak nası yapcam lisans geri yükleyi rica etsem açıklarmısınız hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı sorun bende de oldu ben cd den oynuyordum tr psn den havoc dlc aldım 3 parça halinde geldi üçü de indi biri kuruldu digerleri kurulum bekleniyor olarak görünüyor. araya mı gitti hocam şimdi ne yapmak gerekiyor ?
  • quote:

quote:

hocam bu mesajı ben yazmıştım babamın hesabı açıkmış ondan gitmiş mesaj. ben kutulu oynuyorumda tr psn den aldım dlc yi aşşagıda da yazdım 3 parçaydı biri kuruldu diger ikisi kurulum bekleniyor yazıyor.
  • evrensel01 kullanıcısına yanıt
    Hocam kutulu oyun hangi bölge us ? Tr ? Bida indirmeyi deneyin isterseniz

• hocam oyunu aldığım siteye baktım şimdi 2. bölge diyor us oluyor sanırım ? tatilden dolayı memlekete geldim öyle kaldı artık dönünce bişeyler yapacam exo zombie ye girdiğimde storeden 149 tl lik bir eklenti çıkıyor onu almamak için aldım ama sanırım hata ettik. yine ona kalacaz heralde :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: evrensel01

hocam oyunu aldığım siteye baktım şimdi 2. bölge diyor us oluyor sanırım ? tatilden dolayı memlekete geldim öyle kaldı artık dönünce bişeyler yapacam exo zombie ye girdiğimde storeden 149 tl lik bir eklenti çıkıyor onu almamak için aldım ama sanırım hata ettik. yine ona kalacaz heralde :S

2. Bölge avrupa yani pal işte sıkıntı yok sende bida indir olur bence benim oyun 1. Bölge us

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: evrensel01

hocam oyunu aldığım siteye baktım şimdi 2. bölge diyor us oluyor sanırım ? tatilden dolayı memlekete geldim öyle kaldı artık dönünce bişeyler yapacam exo zombie ye girdiğimde storeden 149 tl lik bir eklenti çıkıyor onu almamak için aldım ama sanırım hata ettik. yine ona kalacaz heralde :S

2. Bölge avrupa yani pal işte sıkıntı yok sende bida indir olur bence benim oyun 1. Bölge us

tamam kardeşim teşekkürler.pazartesi denerim sonucu buraya yazarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.