Bütün paltformlar için patch hazırlandığını twitterda söylediler.
JD_2020 (Josh Olin- Treyarch Community Manager)
1. Hello World. We're here, working. We will patch all platforms, as always. I'll have info of substance once we catch our breath. #ItsBeen1Day
yayınlandı mı?
quote:
Orijinalden alıntı: DreamRey
yayınlandı mı?
harikasın hocam ya... Ecza dolaplarında hazır Patch kalmamış bir kaç gün sürermiş sanırsam...
iyide niye dalga geçiyorsun arkadaşim :D Belki fan club üyesiyim :D Takip etmeyeyim mi konuyu yani :D
quote:
Orijinalden alıntı: DreamRey
iyide niye dalga geçiyorsun arkadaşim :D Belki fan club üyesiyim :D Takip etmeyeyim mi konuyu yani :D
Oyun bizi sinir etti, en azından bu sayede gülelim biraz değil mi ama... :)
En kısa sürede çıkar inş.
MP için 8mb SP için 7.6 mb'lık bir yama yayınlamışlar. indirmek için steamde game --> properties --> local files --> verify the integrity of the game cache yaptığınızda oyun dosyalarını kontrol ediyor ve sonra indirmeye başlıyor. neleri düzelttiğini bilmiyorum...
7-8mb ise oyundan Call of Duty yazan herşeyi, grafikler vb silip isim değiştirmişlerdir. muhtemelen patchle filan düzeltemeyeceklerini anladılarsa. :)
7-8 mb ile hiçbir şey degismez. bu sorunların düzelebilmesi için en az 300-500 mb lik bir patch çıkacaktır. ben kasım 15 diye duydum fakat ne kadr dogru bilmiyorum. black ops oynarken millet böyle konuşuyordu multide.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme