Şimdi Ara

COD Ghosts donma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Sistemim aşağıdaki gibidir. Şimdiye kadar COD:BO2, WoW, SC2,LoL,Dota,BF4 gibi oyunları full grafikte sorunsuz çalıştırdı.

İ7 2600k(Overclocksuz)

ATI Radeon 7970 HD

8GB ram

Windows 8.1

Oyun 128 GB SSD de calısıyor. İşlemciyi de ekran kartını da yüksek performans ayarlarında çalıştırıyorum.(Herhangi bir ısınma sorunu yok fanlar zarzor %20 güçte çalışıyor.) İnternetteki bulduğum bir siteden denilenleri yaptım :

1) Catalyst Center 13.9 vardı. Sildim.

2) DDU ile geride kalmış dosyaları temizledim.

3) Catalyst Center 13.11 Betayı indirip kurdum.

4) Windows 8.1 için windows updateden updateli graphics driver'i çekip kurdum.

Oyunu 1920x1080 pixel ve olabilen en düşük grafikte oynuyorum.(Her şeyde low seçili. Anti aliasing off'da). Yabancı sitelerden bulabildiğim herşeyi yaptım ama hala single player a girince 5 dakika sonra oyun donuyor. Bazen sadece ekran donup ses gidiyor. 10 dakika beklememe rağmen değişmiyor. Bazen de kırmızı ekran yiyip restart atıyor kendine. Oyunu 1 kez silip kurdum da. Ayrıca oyun dosyalarının bütünlüğü de sağlam görünüyor. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı ?

• genel bir sorun oyunla alakalı
  • Colo C kullanıcısına yanıt
    Hayır değil. oyun ramamen ram istemesiyle alakalı. dah önce bunu konusunu açtım fakat Banladnmım nedense. Orjinal alanlar dahil ram fix kullanıyor. şuan dosyayı upload ediyorum biter bitmez sana linkini vericem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhantoros -- 13 Kasım 2013; 1:52:04 >
  • Windows 8.1 64 bit kullanıyorum. 8 GB ram i goruyor olması gerekmez mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colo -- 13 Kasım 2013; 1:53:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Colo

Windows 8.1 64 bit kullanıyorum. 8 GB ram i goruyor olması gerekmez mi ?

Gerekir aslında ama inan binlerce kişi madur ve çözümü söyleyenler banlanıyor. şimdi sana çözümün linkni yolluyorum buradan. aynıo sorunda olan, kasma donma problemi olan bu dosyayı oyunun olduğu klasöre atın. oyun 2 gblik ram kullanıyor aslında çok saçma yapılmış bu.

http://turbobit.net/zn8pyz8odhug.html
  • Merhaba arkadaşlar bu donma sorununu malesef bende yaşıyorum. çözümünü bulan bir arkadaş yok mu? oyunu açıyorum daha biraz ilerliyorum ekranı sağa çevirince hemen donuyor kapatmak zorunda kalıyorum. oyunun kendisi ile ilgili mi acaba?
  • erhantoros E kullanıcısına yanıt
    hocam benim pc de 16 gb ram var yine donuyor oyun daha hiç başlıyamadım oyuna. dediğiniz ram fix dosyasını indirdim attım değişen birşey olmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta5 Fps Drop Sorunu
    geçen yıl açıldı
    BF3 MULTIPLAYER KASMA SORUNU
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • abi benim multiplayerde fps cok düşük ya , her şeyi en düşük ayarlara aldım ama yine de çözemedim oyuna başlarken hiç bi zaman akıcı olmuyor fakat ortalara doğru düzeliyo tabi de grafikler asırı berbat oldugu için de zevk vermiyor adamlar karşılaştıgımda sürekli nişanı önce almama ragmen onun beni alması da cabası . bunların hep oyundan dolayı oldugunu düşünüyorum ,6dan 10 a kadar tüm codlar var mw2 ile harika başlamısken ghostsla fiyaskonun daniskası haline dönüştürdüler seriyi , bi daha da alırsam iki olsun

• bende oynayamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtsdkeski

hocam benim pc de 16 gb ram var yine donuyor oyun daha hiç başlıyamadım oyuna. dediğiniz ram fix dosyasını indirdim attım değişen birşey olmadı

anladım. senin sorunun ram yada donanımsal biy değil. sen sürücülerini ve windows güncelleştirmelerini bi yap. gerçekten çokbüyük etkisi oluyor onların., vc redist 2012 ve drect x yüklü olması lazım sende ama bi kontrol et yinede denetim masasından. bide son olarak sen laptoptamı oynuyorsun
  • erhantoros E kullanıcısına yanıt
    Hayır masaüstü bilgisayarda oynuyorum sistem özellikleri en üst düzeyde işlemcim intel i7 3.4 Ghz, ekran kartım ATI HD 7950 3 Gb 384 bit, Ram 16 Gb G SKILL, Anakart Asus maxımus V Gene.
    Sistemin derecelendirmesi 7,9. Bütün güncellemeler de tamam şuan farklı bir crack yükledim fakat biraz oynayınca yine donmaya başladı. Sen peki sıkıntısız oynuyormusun şuan?
  • bendede ayni aga bf4 u 1920 *1080 da oynadim bu ghost u 720p de oynuyamiyom donup duruyor akici degil hemde oyunu orjinal aldim pisman oldum yarisina kadar geldim oyuunun ama nasil geldigimi anlamadim hic dona dona oynaadim sonra dan baktim olmaycak biraktim zevk alamiyorsun oyundan hic ilk deda cod serisinde boyle donma sorunu yasadim hemde ilk defa cod oyunnu nu aldigima pisman oldum diyebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hayır masaüstü bilgisayarda oynuyorum sistem özellikleri en üst düzeyde işlemcim intel i7 3.4 Ghz, ekran kartım ATI HD 7950 3 Gb 384 bit, Ram 16 Gb G SKILL, Anakart Asus maxımus V Gene.
    Sistemin derecelendirmesi 7,9. Bütün güncellemeler de tamam şuan farklı bir crack yükledim fakat biraz oynayınca yine donmaya başladı. Sen peki sıkıntısız oynuyormusun şuan?

evet oyunu bitirdim hiç sorunsuz, hatta %100 save gameyide ben attım herkezden önce. ilk gün. bana mail adreini link atsana yada faceden sana bi dosya göndericem birde onu dene
  • quote:

bu arada bende intel core i3 3,20 ghz 4 gb ram, nvidia 1 gb ekran kartıyla oynadım sendeki soun farklı
  • frapsı açıyorum fps 60 gösteriyor gel gör ki oyun donuyor 675mx ekran kartı var, bende sistemden şüpheleniyordum.. ram fix'i bi deneyeyim bakalım
  • http://www.gamefront.com/cod-ghosts-pc-low-fps-lag-stuttering-crash-fixes-tweaks/

Burada cod ile ilgili sorunları başlık altında derlemişler. Fraps programı cod ile çalıştırdığında oyun donuyor. Detaylı bakmasam da yazanların hepsi sadece programı kapatın seklinde yorum yapmışlar.
  • Bende de oyunun başında donma oluyordu, Ekran kartını güncelledim sorunum çözüldü. 2 saate yakın oynadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.