Şimdi Ara

cod modern 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamın aleyküm değerli arkadaşlarım ilk önce 4 dvd den oluşan bu oyunu aldım cd tek tek içindekı partları bi dosyaya kopyaladım ama nedense bu oyun bi türlü çalışmadı hazır kurulu olan oyun bende hiç bi tepi vermiyor aldım yere götürüdüm adam aynen kurdu ve orda çalıştı kafayı yicem :) yardım ederseniz sevinirim

http://img525.imageshack.us/img525/1558/adszhzl.png bunu demıyor artık

http://img6.imageshack.us/img6/4066/94219651.png

böle bi halde kuruluyor hiçbi tepki wermıyor neye basarsam :) yardımcı olacak yokmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi west688 -- 24 Kasım 2011; 14:36:18 >

• orjinal al hem multi oyna hem sorun yaşama
  • iw5sp yazan dosyaya tıkla ?
  • tıklıyorum ama bi conuç göstermıyor öle duuryor
  • @west688 sıkıştırılmış dosyalar (win z7) gibi formatlar vista veya win7 de sorun çıkartabiliyor. Rar dan cikartma anında ' çalışmayı durdurdu ' diyebiliyor aynı sorun bendede oldu.

bu gördüğün hata oyunun dosyalari eksik demek senin yapacağın tek şey ya o satın aldıgın adama gidip onun bilgisayarında rardan çıkartıp usb bellek (sende varsa) içine kopyalayıp kendi bilgisayarına aktarman veya onu yapamassan kendi dedicatedim den sana link veririm direk ordan indirisin ama 14gb dosyayı indirmen için çok beklemen lazım.

2 yöntem önerdim kolay gelsin.
  • teşekkür ediyorum kardeşim ama gidip en iyisi setuplu olanını almak adam gibi :D cd ci biraz cins birbirimizi vuracaz bana bilmiyor muamelesi yapıp duruyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi west688 -- 25 Kasım 2011; 23:55:06 >
  • malesef setup diye birşey artık yeni oyunlarda yok denecek kadar az (hitli olan oyunlarda) mw3 ün setubu yok. steam oyunu oldugu için direk dosyalariyla iniyor. kopya oyundada öyle sen dedigim 1. senecegi yap adamın pc sinde cikart rardan oyunu cikan dosyalarida usb bellege at bu kadar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insulinhormon -- 26 Kasım 2011; 0:06:22 >
  • ewde xp li pc war ondan cıkarıp atsam olurmu peki :D
  • olur olmuyorsa zaten o satın aldıgın adam yanlıs yapmıştır veya ondaki dosyalarda eksiktir.
  • :D walla yaptım öbür pc de ama son dvd part 1 le ilgili bi hata oldugunu soyledı :D bu bılgsayardakı oldugu gıbı :D adam orda saten baska cd ler flan denıodu :D cd bize kakaladı 10 lıra duman oldu :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.