Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 CoD: Modern Warfare 2 - Battlenet Hesabı Satın Al 7 Aralık 2022 20:58 1 1 CoD: Modern Warfare 2 - Battlenet Hesabı Modern Warfare 2 (2022) hesabım satılıktır. Hikaye modunu bitirdim ve bir müddet co-op oynadım 18 seviye civarlarında online kısmı. Battlenet hesabıdır, Nick name hiç değiştirmedim aldığım gibi kullandım, bu durumda ücretsiz değişim hakkı olması gerekiyor. Hesabın tüm bilgileri bana ait, mail ve hesap şifresini aynı anda vereceğim bütün bilgileri baştan sona kendinize göre değiştirebilirsiniz.Fiyat: 800 tl.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün CoD: Modern Warfare 2 - Battlenet Hesabı Satılık CoD: MW 2019 Satılık CoD: Vanguard, Cold War, MW2019, MW2 Remaster - Tek Hesap Satılık Dying Light 2 - Epic Games Hesabı