Şimdi Ara

COD Modern Warfare 2 Kurulumda Yoksay Hatası,Oyun Açılıyor ve 4. Bölümde Atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta da açıkça yazdım.Oyunun kurulumunda sonlara doğru yaklaşık 18 dosya hata verdi ve yoksay yaparak kurdum.oyunu sorunsuz açtı.Ama oyunun 4.bölümünde o dosyaları kullanacakmış ki bulamayınca oyundan attı.Ben oyunu baştan kurmak istemiyorum.(yaklaşık yarım saat sürdü kurulum :D )
    benim isteğim şu.Oyunun kurulum dosyalarında setup-1a.BİN , setup-1b.BİN gibi 8 tane dosya var.o kurulmayan 18 dosyayı bu bin dosyalarının içinden çekip oyunun kurulu olduğu yere atmak istiyorum.Ama bu bin dosyasını açan bi program bulamadım.isobuster,daemon tools vb hepsini denedim.7zip,winrar onları da...
    eğer bileniniz varsa lütfen yardımcı olsun.en son çare olarak yeniden kuracam.lütfen acil yardım. :(

teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceylankral -- 17 Kasım 2009; 22:45:03 >

• arkadaşlar lütfen yardım
    noolur.
  • arkadaşım bendede kurulum aşamasında sürekli yoksay diyerek oyunu kurdum, bende ise oyuna giriyor ana menü tam açılacakken hata verip çıkıyor. daha oynayamadım ve araştırmalarımda kurulumda hiç hata alan bi yorum okumadım senden başka.Sen yinede oyuna girebilmişsin, ben daha oynayamadım..
  • 18 dosyayı yeniden yükleyeceksiniz başka çareniz yok
  • baştan naasıl yükliycez. Kurulum sırasında iso dosyalarının içinden görmemiz mümkünmü?
    ayrıca indirdiğim sitede kimsede böle bi sorun çıkmamış.
    Vista ve Win 7 kullanıyorum bununla bi ilgisi olabilirmi acaba?
  • feyk123 işletim sisteminde değil sorun bendede xp sp3 var ayno sorun bendede bendeki dosyalar şunlar lazım

localized_ui_mp.ff
    mp_afghan_load
    mp_boneyard_ff
    mp_boneyard_load.ff
    mp_brecourt_fff
    mp_derail.ff
    zone_mp_afghan_ff bu dosyaları çok büyük değilse upload edebilirmi birisi

ama oyun açılıyor 5.bölüme kadar geldim ama ondan sonra hata vermeye başladı sonrası malum BIN dosyalarını açmaya çalıştım isobuster,daemon tools UltraISO bunlar açıyor sadece ultra iso açar gibi oldu oda şu hatayı verdi "ISO 9660 Etiketi Bulunamadı! yardım edersiniz yada arkadaşın biri bu eksik dosyaları yüklerse minnettar kalırız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.