Evet arkadaşlar öncelikle hepinize iyi günler dilerim. enterasan bir sorunla karşı karşıyayım daha doğrusu ilk defa böyle bir şey başıma geliyor. cod modern warfare 3 indirdim gecen gün media getden. oyunu kurdum felan crakledim oyuna giricem hevesle. girdim oyuna ama oyunda ana menü gelince mouse hareket ediyor oyun müziği geliyor ama ekran donuyor sanki hiçbir işlem yapamıyorum alt tap yapıp geri dönünce ise ekran şu şekli alıyorhttps://store.donanimhaber.com/97/eb/b7/97ebb76ef84f7f9ebd9f5a0075c575e5.png sorun craklemi alakalı yoksa setuplamı ? yada ayrı bir şey mi var Sistemle ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum Şimdiden teşekkürler bilgisayarım ACER ASpire v3 772G intel i5 4250M nvidia geforce gtx 850M 12 gb ram mevcut (laptop)
Kardesim dediklerimi sirasiyla denersen belki sonuc alirsin
Ekran karti driverinin guncel oldugundan emin ol
Net framework 4 veya ustunu yukle varsa gec
Eger laptopunda gtx850m haricinde entegre ekran karti varsa oyunu acarken gtx850m ile actigindan emin ol
Farkli bir crack dene
Oyunu kaldirip yeniden kur temiz bir kurulum icin kurma esnasinda baska program calistirma yada islem yapma
Son olarak oyunu farkli bi yerden indir umarim fazla ugrasmadan sorunu cozersin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme