Cod MW2 imac bilgisayarlara daha yeni dun geldi hemen indirdim tabi Steam araciliğiyla fakat daha online oynamaya başladım sorunsuz acıldı ve hemen ilk iç başlamadan ekran cözünürlüğü 1280 den 1900 çıkardım ne olduysa ondan sonra oldu ..oyun hiç açılmadı bildigin siyah ekran kalıyor ve hiç bişi olmuyor ...ama online olmayan modtta cözünürlük 1280 de ve hiç sorun olmadan oyun oynayabiliyorum ..şimdi ben bu ayarları nasıl resetlerin online mod için ?
karanlık ekran acıkken bilgisayar hiç bir tepki vermiyor esc felan basmak nafile sanıyorum bir şekilde online oyun için cözünürlüğü değişsem olacak ama maaelsef menu çıkmıyor ..acil cözümlerinizi bekliyorum
way arcades nasıl bir belaya bulaştım yaa cevabı bilen yok ..çok sevdigim oyuna kavuştum derken gitti gene
Hocam çözüm bulabildiniz mi? Ben de dün COD4 aldım Macbook için. Çok az oynayan var. rMBP'de de bootcamp ile Windows 2880x1800 çözünürlükte sıkıntı çıkarıyor.
Önder Çatalkaya
kullanıcısına yanıt
Cozum buldum ,admalarla baya mailleştim en sonunda cozdum davayi herhalde inglizce biliyosundur aşağdaki gibi anltımla yaptım ve cozdum
Remove these two files, which are located in the User/Library/Application Support/Steam/steamapps/common/COD:MW2\zone\<language> folder;
mp_playlists_dlc1.ff (bende bu dosya yoktu ama mp_playlists_dlc2.ff vardı onu sildim oldu) mp_playlists.ff
Please press cmd+shift+G to bring up a search window and type in ~/library to access this directory.
Make sure you have closed Steam before you remove these two files.
Once those files are in the trash, empty it out, and reboot your Mac.
Boot up Steam and run Call of Duty: Modern Warfare 2 - Multiplayer. If any error pops up, try verifying Game Cache after removing these files.
Please right click (ctrl+click) Modern Warfare 2 from the Steam Library menu and select Properties. Under the Local Files tab, select Verify Integrity of Game Cache. Once that completes, relaunch the game.