Şimdi Ara

COD MW 3 Multi Hacker ları(sinir şeyler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar denkgelmissinizdir mutlaka bakın bir PS aldım adam 10 sn de bir öldürüyor ya

Buyurun Görüntü...

Yorum sizin... Adam Pro mu yoksa koxper mı?

Bir de şikayet nasıl ediliyor yardımcı olursanız???

Adam süreli yazıyordu böyle hacker.ru felan fişman link veriyordu...

Bunların oyundan tamamen atılması lazım...

• Russian Keys FTW! Benim anlamadığım bas bas bağırıyoruz GROUND WAR girmeyin diye kafanızmı almıyor kardeşim.
  • COD'un kaderidir hile. Bu aleni olanı. 20 kill bile yapamayıpta hile kullananlar var. Bu işin arkasında evet ruslar var. Bu adamlar o kadar pislik ki, activision ne zaman oyuna hileyi engelleyen bir güncelleme getirse, ertesi günü bu adamlar hilelere bir güncelleme çekiyorlar ve bu böylece devam ediyor. bu işin çözümü var ama Activision oyuncuları yalnızca oyunu satana kadar tanıdığı için çözüm üretmiyor. Halbuki gündelik güncellemelerle bu hileleri kullanılamaz hale getirebilirler isteseler. Ancak yapmıyorlar nedense işte. Bundan dolayı Activision'a kıca bir

Esas çözüm ise bu oyunu steam üzerinden oynamamak. MW2, Black Ops ve MW3'ü orjinal olarak aldım ancak hile sebebiyle Steam'de oynamayı bıraktım. Bunların yedi geçmişine sövmekten gına geldi. Eğlenmek için mi oynuyoruz, yoksa sinir krizine girmek için mi belli değil. Bu sebeple biz arkadaşlarla alter MW2 oynuyoruz bu aralar ve hileci sayısı o kadar az ki, inanın Steam'deki COD'larla kıyaslanamaz bile. Activision'un yapmadığı güncellemeleri alter yapıyor çünkü. Yakında alter MW3'te çıkacak. Alter'in MW2'si Steam'de oyanan MW2 ile aynı olmasına rağmen emin olun ki çok daha stabil ve oyun akıyor. Ben ATI Radeon 2600 HD ekran kartıyla oynadığım halde hiçbir sorun yaşamıyorumq varın hesap edin işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Etheren

Russian Keys FTW! Benim anlamadığım bas bas bağırıyoruz GROUND WAR girmeyin diye kafanızmı almıyor kardeşim.

Konuyu açan arkadaş Domination girmiş. Ground War'ı nereden çıkardın, anlamadım.

* * *

Arkadaşlar size yeni bir bilgi vereceğim: Belki bileniniz vardır ancak bu konudan birçok kişi habersiz. Lag Sviç diye bir zımbırtı var. Bazı oyuncu bozuntuları bunu kullanarak kendine oyun içinde lag yaptırıyorlar. Sviç kapalı iken 50 olan pingi bir anda 300-400-900'lerde gezinmeye başlıyor. Bunu kullanan kazı bozuk itleri sizler ışınlanıyor gibi görüyorsunuz. Yani 2'şer, 3'er metre aralıklarla bir yok oluyor, bir var oluyorlar gibi görmektesiniz. Onu gördüğünüz anda vurdunuz vurdunuz, yoksa vurma şansınız yok. Çünkü önünüzde duran bi şerefsizleri bir anda arkanıza geçip sizi kesmiş olarak bulabilirsiniz. Eğer pingi yüksek olupta tarif ettiğim şekilde ışınlanır gibi hareket edip yüksek killer yapanlara denk gelirseniz, bilin ki bu hileyi kullanmaktalar. Hile derken, bütün hileler yazılımsal olması gerekmiyor. Glitch ve lag sviçte hiledir. Kısa ve öz bir tanımlama yapacak olursak, sizi rakiplerinizden üstün tutacak oyun harici her türlü uygulama hiledir.

Wallhack'i bazı acemiler kullanmayı bilmedikleri için 15 kill bile yapamazken (beraberinde kalp sensörü kullandığı halde–böylesini gördüm), kimi iyi oyuncular (hilesiz de iyi oynayabilenler) WH, aimbot, otomatik ateş-kesme ve beraberindeki daha birçok ek özelliklerle donatılmış hileyi öyle ustaca kullanıyorlar ki, yukarıda ekran kesiği verilen tablo çıkıyor işte ortaya. Bunların içinde de çok pervasızları var. Yedi geçmişine sövseniz umursamayacak kadar kanı bozuk olanı da var. Uyardığınızda kapatanı da. Ancak kanı bozuk olanlar çok büyük ağırlıkta.

Hilesi belli olmasın diye bazı kişiler ise yalnızca WH kullanırlar ve onda da şöyle bir taktik izlerler: Genelde koşarlar (ya da hızlı hareket ederler) ve rakiplerine doğru giderler. Salağa yatıp güya sağa-sola bakıyor gibi yaparlar ancak sizi görecekleri noktaya geldiklerinde direk olarak size nişan alırlar ve sizi vururlar. Bu kişileri vursanız bile istisnalar hariç hep yüzyüzeyken onları bulursunuz. Hep yüzyüze denk gelirsiniz. Bilginize...

• Ben hilecileri eğer fark edersem. O oyunda fazla durmuyorum 4-5 kez ölürsem üst üste aynen oyundan çıkıyorum. Ayrıca küfürde etmiyorum çünkü ibişlerin hoşuna gidiyor kıs kıs gülüyorlar milleti sinir ediyoruz diye...

Bu hile konusunda oyun üreticileri özellikle Activision ın adam akıllı önlem alması gereklidir diye düşünüyorum. Oyunu satayım sonra saldım çayıra mevlam kayıra mantalitesini biran önce terk etmeleri lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonS_oF_Liberty

Bu hile konusunda oyun üreticileri özellikle Activision ın adam akıllı önlem alması gereklidir diye düşünüyorum. Oyunu satayım sonra saldım çayıra mevlam kayıra mantalitesini biran önce terk etmeleri lazım.

Alter bile bunlardan daha sık güncelleme çıkarıyor hile konusunda. Düşünsenize ya: Ne zaman bir COD haberi olsa ya DLC oluyor bunu içeriği, ya Activision tarafından yapılan "bir sonraki oyunumuz şöyle olacak, böyle olacak" oluyor, ya elite gibi paralı özellikler, ya da yeni oyun haberi oluyor. Yani hepsi de oyunculardan para alacakları haberler. Ancak bugüne kadar, hilecilerin önünü kesecek kesin bir çözümü bırakın, geçici çözümle ilgili bile tek haber yok. Neden? Yapmıyor da ondan. Allah belanı versin Activision.

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

quote:

Russian Keys FTW! Benim anlamadığım bas bas bağırıyoruz GROUND WAR girmeyin diye kafanızmı almıyor kardeşim.

Konuyu açan arkadaş Domination girmiş. Ground War'ı nereden çıkardın, anlamadım.

* * *

Arkadaşlar size yeni bir bilgi vereceğim: Belki bileniniz vardır ancak bu konudan birçok kişi habersiz. Lag Sviç diye bir zımbırtı var. Bazı oyuncu bozuntuları bunu kullanarak kendine oyun içinde lag yaptırıyorlar. Sviç kapalı iken 50 olan pingi bir anda 300-400-900'lerde gezinmeye başlıyor. Bunu kullanan kazı bozuk itleri sizler ışınlanıyor gibi görüyorsunuz. Yani 2'şer, 3'er metre aralıklarla bir yok oluyor, bir var oluyorlar gibi görmektesiniz. Onu gördüğünüz anda vurdunuz vurdunuz, yoksa vurma şansınız yok. Çünkü önünüzde duran bi şerefsizleri bir anda arkanıza geçip sizi kesmiş olarak bulabilirsiniz. Eğer pingi yüksek olupta tarif ettiğim şekilde ışınlanır gibi hareket edip yüksek killer yapanlara denk gelirseniz, bilin ki bu hileyi kullanmaktalar. Hile derken, bütün hileler yazılımsal olması gerekmiyor. Glitch ve lag sviçte hiledir. Kısa ve öz bir tanımlama yapacak olursak, sizi rakiplerinizden üstün tutacak oyun harici her türlü uygulama hiledir.

Wallhack'i bazı acemiler kullanmayı bilmedikleri için 15 kill bile yapamazken (beraberinde kalp sensörü kullandığı halde–böylesini gördüm), kimi iyi oyuncular (hilesiz de iyi oynayabilenler) WH, aimbot, otomatik ateş-kesme ve beraberindeki daha birçok ek özelliklerle donatılmış hileyi öyle ustaca kullanıyorlar ki, yukarıda ekran kesiği verilen tablo çıkıyor işte ortaya. Bunların içinde de çok pervasızları var. Yedi geçmişine sövseniz umursamayacak kadar kanı bozuk olanı da var. Uyardığınızda kapatanı da. Ancak kanı bozuk olanlar çok büyük ağırlıkta.

Hilesi belli olmasın diye bazı kişiler ise yalnızca WH kullanırlar ve onda da şöyle bir taktik izlerler: Genelde koşarlar (ya da hızlı hareket ederler) ve rakiplerine doğru giderler. Salağa yatıp güya sağa-sola bakıyor gibi yaparlar ancak sizi görecekleri noktaya geldiklerinde direk olarak size nişan alırlar ve sizi vururlar. Bu kişileri vursanız bile istisnalar hariç hep yüzyüzeyken onları bulursunuz. Hep yüzyüze denk gelirsiniz. Bilginize...

18 kişilik işte oyun ground war. Ground war'da oylama sonucu hangi modu oynamak istediğini belirlersin önce lobbyde iken.

• quote:

18 kişilik işte oyun ground war. Ground war'da oylama sonucu hangi modu oynamak istediğini belirlersin önce lobbyde iken.

Ya güzel kardeşim, konuyu açan arkadaşın eklediği resme baksana, oyun modu ne yazıyor. Buradaki ekran resminde Domination yazıyor.
    Senin dediğin farklı birşey. Kullandığı hile ile kill rekoru kırmak isteyenler tabii ki Ground War'ı seçecektir ama o ayrı bir konu. Düşün ki adam bu kadar kili domination modunda yapmış. Ground War'a girmiş olsaydı 200'ü bulurdu herhalde. Orada sadece 4otkuu değil, bfplayer'da da hile var büyük ihtimalle.

• quote:

quote:

Ya güzel kardeşim, konuyu açan arkadaşın eklediği resme baksana, oyun modu ne yazıyor. Buradaki ekran resminde Domination yazıyor.
    Senin dediğin farklı birşey. Kullandığı hile ile kill rekoru kırmak isteyenler tabii ki Ground War'ı seçecektir ama o ayrı bir konu. Düşün ki adam bu kadar kili domination modunda yapmış. Ground War'a girmiş olsaydı 200'ü bulurdu herhalde. Orada sadece 4otkuu değil, bfplayer'da da hile var büyük ihtimalle.

Oyuna gir>Find Game>Standart Playlists>Ground War

Bu yolu izle açıklamayı bir oku Allah aşkına

Normal TDM DOM ve KC modları 6vs6 12 kişiliktir.

GROUND WAR ise TDM DOM vs KC modlarının lobbyde vote usulü seçilmesi ile oynanır 9vs9 18 kişiliktir.

Ve Hackerların en fazla tercih ettiği modlar arasındadır. Daha fazla adam = daha fazla kill.

Bu kadar basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saldour -- 20 Şubat 2012; 11:28:35 >

• Ben senin dediğinden farklı birşey mi diyorum ya Allah aşkına. Ben senin dediğin yanlış mı dedim ki aynı şeyi tekrarlama gereği duyuyorsun. Yazılanları iyice okumadan cevapladığın nasıl da belli oluyor.
    Konuyu açan arkadaşın verdiği ekran görüntüsü Ground War değil, Domination diyorum sadece ama sen bunu anlamıyorsun. Habire GW deyip duruyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 20 Şubat 2012; 11:34:51 >
  • quote:

Ben senin dediğinden farklı birşey mi diyorum ya Allah aşkına. Konuyu açan arkadaşın verdiği ekran görüntüsü Ground War değil, Domination diyorum sadece ama sen bunu anlamıyorsun. Habire GW deyip duruyorsun.

ARKADAŞIN VERDİĞİ GÖRÜNTÜ GROUND WAR illa bağırtıcan mı adamı?

GROUND WAR KENDİ ARASINDA 3'e ayrılıyor.

TDM = TEAM DEATHMATCH

DOM = DOMINATION

KC = KILL CONFIRMED

BU ARKADAŞ GROUND WAR'A GİRMİŞ. LOBBYDE İKEN OYLAMA SONUCU DOMINATION HARİTASI SEÇİLMİŞ!

9vs9 GROUND WAR İŞTE.
  • Ben MW2'de bile Ground War'a çok kalabalık diye girmezdim. MW3'te ise hiç girmedim. Bu tarz yenilik yapmışlar demek ki.
  • görüntü GROUND WAR'ın domination versiyonu anlamıcak ne var
  • quote:

quote:

* * *

HAHAHA İLAHİ BİZİ ÇOK GÜLDÜRDÜN :)

• quote:

Orijinalden alıntı: AzepTR

Alıntı yaptığım mesajdaki komik olan ne ki? Söyle de birlikte gülelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 21 Şubat 2012; 16:07:25 >
  • quote:

quote:

Alıntı yaptığım mesajdaki komik olan ne ki? Söyle de birlikte gülelim.

• quote:

Yukarıda yazdım onu ama okumadan yazdığın ne kadar da belli.

• quote:

quote:

Yukarıda yazdım onu ama okumadan yazdığın ne kadar da belli.

Hepsini okudum rahat ol şampiyon :)

• Madem hepsini okudun. Daha niye yazıyorsun madem? Uzatmanın lüzumu yok. Karşında 15 yaşında çocuk yok. OK.
  • quote:

Madem hepsini okudun. Daha niye yazıyorsun madem? Uzatmanın lüzumu yok. Karşında 15 yaşında çocuk yok. OK.

neden sürekli yaşını vurguluyorsun dostum ?
    senin bir kaç yazını okudum hep yaşını bahane ederek bişeyler yapma cabasındasın sürekli polemiğe girme cabasındasın.
    kişisel önerim bu cabadan vazgeç
    iyi günler...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.