Şimdi Ara

COD MW2 Denizaltı Koruma Görevi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler deniz altına düşmanların gitmesini engelliyoruz. Tamam hiç düşman kalmadı ama bekliyorum bekliyorum hiç bir şey olmuyor. Avcıdan da bakıyorum hiç düşman yok haritayı da kontrol ediyorum düşman yok. Bu bölüm nasıl geçiliyor yahu?

• up beyler up
  • Captain Price’ı takip edin. Yolunuza çıkan adamları farkedilmeden öldürün. BTR zırhlısı gelince ormanın içine doğru koşun ve buradaki adamları da gizlice öldürün. Tepeye gelince Predator’ünüzü alın ve bir araca doğru ateşleyin. Fakat düşmanlar füzeyi farkedecekler ve Predator etkisiz hale gelecek. Sonra karda kayarak aşağı inin. Dostlarınız da yan yoldan gelecekler. Binaların oradaki tüm düşmanları temizleyin. Düşmanın ana karargayına girin. Burada çok düşman var. Hem de denizaltıyı yakalamak için süreniz var. O nedenle Captain Mac Tavish, ATM missile is online dediğinde Predator’ünüzü kullanabilirsiniz. Düşmanları böyle böyle öldürerek denizaltıyı yakalayın. Captain Price denizaltının oraya gidecek. Siz binanın üstüne çıkıp düşmanları temizleyin.Az sonra C.price füzeyi ateşleyecek ve bölümün sonu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görevde bug vardi zarzor yaptım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keyifli oyunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.