Şimdi Ara

CoD MW3 Multi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Çıktığından beri oynuyorum MW3 ü. Multi oynarken nickimde |TR| tagı bulunuyordu. Modern milletimiz sağolsun, gerek oyun içi sol taraftaki chat kısmında gerekse yer yer mikrofonlardan, eğer oyunda herhangi bir Türk'e denk gelip es kaza vurduysak, direk olarak tükürükler saçarak küfür ediyorlar. 1 değil 2 değil bıktım artık. En son nicki ve tagı değiştirdim artık ispanyol zannediyorlar. Ancak sataşmalar devam ediyor, sorum şu, o sol taraftaki chat konsolunu ve bu yaratıkların mikrofon sayesinde yolladıkları sesleri kapatmanın bir yolu var mıdır? Bir de kimlik tespiti için steam id yeterli mi? O konuda bir bilginiz var mı?

• loby deyken adamın üstüne gelip mute tıkla söylediklerini duymassın ama chat le ilgili bir bilgim yok
  • Benimde chat hakkında bir bilgim yok ama kimlik tespiti olayını anlamadım. Zaten oynadığın herkesin steam profiline bakabilirsin.
  • Ben olayın hukuki boyutu için sormuştum da hallettim. Bir sonraki şanslı için müthiş süprizlerim var.
  • Benim gibi yap.
    Options da Mute All > Yes.
    Kafam rahat ses yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feverfire

Ben olayın hukuki boyutu için sormuştum da hallettim. Bir sonraki şanslı için müthiş süprizlerim var.

sürpriz ne? PM?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.