Şimdi Ara

COD MW3 'Reliable command buffer overflow'' hatası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
97.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok sağolun valla bende 3 tane farklı Torrentlerden indirim hata çözümlenmedi burda buldum çözümünü :D
  • ben daha yükleyemeden sorun çıktı.
    reloaded versiyonun içindeki setup u çalıştırıyorum yaklaşık %70i yükleniyor fakat localized_english_iw01 dosyasına gelince takılıp kalıyor.ne yaptıysam çözemedim.acaba diyorum deamon tools dan yüklemedim ondanmıdır.sizler nasıl yüklediniz deamon tools ile mi?

edit:sorun çözüldü.winrar dan tekrar çıkardım düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weirdo -- 16 Kasım 2011; 16:49:47 >
  • bu oyundan dolayı olan bir bug mu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: outlawist

bu oyundan dolayı olan bir bug mu acaba

Cünüplükden Dolayı..
  • Çözümü bulan arkadaşa teşekkürler....kafayı sıyırcaktım
  • Teşekkür ederim çözümü bulan arkadaşa. Yapımcıların gözünden kaçmış herhalde...
  • Teşekkürler hocam
  • gayet mantıklı bi yaklasım olmus.

tesekkür ederiz efenim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çay

orda sokaktan değilde sağ taraftan binanın içinden ilerlerseniz sorun olmaz ben bu şekilde geçtim orayı

Ağzına sağlık :)
  • Sağolun beyler işe yaradı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thunjai

Sokaktan değilde sağ tarafta binanın içinden gidin.. doğru bende öyle geçtim orayı. Reliable command buffer overflow %22 MW3

Yardım için çok teşekkür ederiz. Aynı olay oyunun %33 ünde de yaşanıyor. Çözüm aynı :) İlerdeki levellerde inşallah binalar devam eder :)
  • arkadaşlar sorunu buraya yazdım ama bilmiyorum...ben burayı da geçtim ardından rehineleri kurtardım uçak geldi aldı ardından oyundan atıyor iw5sp.exe hatası veriyor
  • Oyunu yönetici olarak çalıştırın.
  • oyunu yönetici olarak nasıl çalıştıracağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonS_oF_Liberty

Aynı hatayı bende aldım. binan içinden gidince sorunsuz geçtim.

aynen başıma geldi burdaki yönergeyi okudum ve oldu hata vermedi geçtim alanı...
  • yaw b, de nfs run ı oynamak için kurdum oyun menüsü geliyor araba seçiyorum ancak oyun başlamıyor nedendir ?
  • çok teşekkürler
  • teşekkürler sinirden deliye dönmüştüm binanın içinden geçtim :D battlefield 3 ü hatalardan dolayı oynayamadan sildim bunu da silecektim bu konuyu görmesem.
  • binanın içöinden devam arkadalar
  • arkadaşlar mw3 yüklenirken bu briefing olayı varya bayağı silik gözüküyor oyunda sorun yok ama bölüm yüklemede bayağı sıkıntılı acaba nasıl düzeltirim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.