Şimdi Ara

COD:MW4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=Wz_J6oSg0J4

Videoyu ozetlemek gerekirse MW3 un yapımında Infinity Ward ile birlikte calısan Sledge Hammer COD:Ghostun yapımında rol almadı.CoD Ghost un yapımına ortaklık etmek yerine yeni bir CoD:MW uzerinde calıstıklarını duyurdular.Bildiginiz uzere bir sene Treyarch bir sene de IW CoD cıkartıyor.Sledge Hammerın da katılımıyla 3 sene de bir mi cıkaraklar orası daha bilinmiyor ama yeni bir MW oyunu geliyor.

• nasıl yani ghosts ve mw4 diye 2 ayrı oyun mu çıkıcak aynı yıl?
  • Blaze` kullanıcısına yanıt
    Bence ya seneye mw4 cıkacak onda sonraki sene treyarch oyun cıkaracak ya da treyarch seneye cıkaracak ondan sonraki sene mw4 cıkacak da bu sene cıkması imkansız gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolyHumerus

Bence ya seneye mw4 cıkacak onda sonraki sene treyarch oyun cıkaracak ya da treyarch seneye cıkaracak ondan sonraki sene mw4 cıkacak da bu sene cıkması imkansız gibi.
    rezilliğe bak

hahahahahahahahah

AHAHAHAHUAHAUHAUHA
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

rezilliğe bak

hahahahahahahahah

AHAHAHAHUAHAUHAUHA

Hmm evet...
  • quote:

Orijinalden alıntı: artistgs

quote:

rezilliğe bak

hahahahahahahahah

AHAHAHAHUAHAUHAUHA

Hmm evet...

sizler daha bu dandik ismin oyunlarını almaya devam edin sazan gibi, yakında yılda 3 cod oyunu çıkarırlar her biri aynı oyun olmasına rağmen sırf 3-5 yeni harita var diye 70 dolar ateşlersiniz..

rezilsin cod ve cod oyuncu kitlesi..
  • wildlove kullanıcısına yanıt
    5 tane cıkarsalar 5 ini de alırım arkadaşım sanane.
  • işte bu yüzden şaşırmıyorum ya
    haha bir insan bir oyundan neden, ne kadar nefret edebilir ki?
  • bir fps oyunu zerre yenilik yapmadan her sene spor oyunu gibi piyasa sürülüp, 12 yaş ortalamalı oyuncuları tarafından fanatikçe savunulursa sen söyle ne kadar nefret edilebilir. kaldı ki bu oyunun oynanabilecek en kolay fps olduğunu, zerre yetenek ve oyun kavramının temeli olan uğraştırıcılığa sahip olmamasını saymıyorum bile.. aldığın her kill başına ekrana ödüller doluyor, unlockeable zamazingolar açılıyor, rütbeler atlanıyor.. oyunun ne kadar mal ve sığ olduğu bu ödüllerle kapatılmaya çalışılıyor..

yaratıcılık yok
    yetenek istemiyor
    yenilik yok
    yarım avuç haritalar
    her sene aynı oyun yeni haritalarla
    activision gibi paragöz bir firma
    oyuncu kitlesi
    çömünce 2 saniyede dolan sağlık
    mideye sıkılan kurşunla headshot almak.
    göğüse atılan kurşunun öldürmeyip ağaya bıçak darbesinin öldürmesi
    nick name'lerinin başında ve sonunda xxx olan gerizekalıların türemesi
    başta bioware olmak üzere çoğu yapımcının cod çok satıyor biz de satalım diye özgün oyunlarını cod gibi sığlaştırıp sıvaması, rezil etmesi..
    yıllık bir oyun olmasıyla hızlı tüketim topluluğunun ne derece mal olduğunu her sene gözler önüne sermesi..

sen söyle daha neden nefret edeyim?

• quote:

bir fps oyunu zerre yenilik yapmadan her sene spor oyunu gibi piyasa sürülüp, 12 yaş ortalamalı oyuncuları tarafından fanatikçe savunulursa sen söyle ne kadar nefret edilebilir. kaldı ki bu oyunun oynanabilecek en kolay fps olduğunu, zerre yetenek ve oyun kavramının temeli olan uğraştırıcılığa sahip olmamasını saymıyorum bile.. aldığın her kill başına ekrana ödüller doluyor, unlockeable zamazingolar açılıyor, rütbeler atlanıyor.. oyunun ne kadar mal ve sığ olduğu bu ödüllerle kapatılmaya çalışılıyor..

yaratıcılık yok
    yetenek istemiyor
    yenilik yok
    yarım avuç haritalar
    oyuncu kitlesi
    başta bioware olmak üzere çoğu yapımcının cod çok satıyor biz de satalım diye özgün oyunlarını cod gibi sığlaştırıp sıvaması, rezil etmesi..
    yıllık bir oyun olmasıyla hızlı tüketim topluluğunun ne derece mal olduğunu her sene gözler önüne sermesi..

+1

Bana gore sen kendini bir seylerden nefret etmeye sartlamıs sıgı insanlardan birisin.Oyunların eglence amaclı yapıldıgını/alındıgını unutmamak gerekir.Ben de simdi zorlasam o kadar seyi bf3 icin sıralayabilirim.Biraz olgunlasmak gerekir.
  • oyunlar eğlence için yapılırdı, ama şimdi tamamen endüstri haline gelen oyun sektörü ve bu endüstriyi mahveden cod gibi bir örnek var.

ayrıca sen benim bf3 fanı olduğumu nerden çıkardın, ben nefret ederim bf3'ten, haritaları büyük olmasına rağmen cod haritalarından bile dandik ve hitreg bir online oyunda olamayacak kadar kötü. takım oyunu gazı altında tamamen karambol oyunu ve serisine cod gibi zerre yeniilik katmıyor. yemişim grafiklerini keza gözü kör eden güneşten abartı renksiz grafiklerini bile göremiyorsun.. activision'dan daha çok nefret ettiğim bir firma varsa o da ea games'tir buna emin ol, ayrıca bf3 oyuncu kitlesini de çok ağlak ve çocuksu buluyorum, her adam öldürdüğünde hile yapmakla suçlanıyorsun.. bf4 gelecek o da aynı tas aynı hamam olacak, mirrors edge 2'ye dice firması aksiyon katıp cod haline getirmeye çalışıyor.. düşün o tarafta işler daha da vahim..

ben senin o kutsal, senede 5 çıkarsalar da alırım dediğin oyununun rakibinin hayranı değilim, ben o yüzden eleştirmiyorum cod ve oyuncularını, ben endüstriyi ve destekçilerini eleştiriyorum.. bu müzik endüstrisi de olur veya başka bir şey de olur. bir oyun çok satıyor diye iyi olmak zorunda değil. ortada activision tarafından sağılan bir inek var ve bu inek sayesinde activision büyük firmalar içerisinde en az yeni proje ile geleni, hep aynı projelerle geliyorlar ve eleştirinin-nefretin allahını hak ediyorlar..

eskiden oyunlar oyun yapmayı arzulayan insanlar yüzünden kaliteli ve orjinaldi, şimdi formülize ve fabrikasyon, olabildiğince sığ ve en önemlisi oyun yapmak isteyen adamlar değil de paranın ardına koymak isteyen iş adamları tarafından yapılan ürünler haline geldi.. bunlar birer oyun ve eğlence için yapılıyor diye kestirip atamazsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 21 Temmuz 2013; 15:47:39 >

Bu konuları bu kadar derinden dusunmenin ben pek mantıklı oldugunu sanmıyorum.Ben eglence icin oyunumu alırım sıkılana kadar oynarım.Ha bu enayilikse eyvallah enayiyim.
  • sonradan eklediğim yeri tekrardan oku.

"eskiden oyunlar oyun yapmayı arzulayan insanlar yüzünden kaliteli ve orjinaldi, şimdi formülize ve fabrikasyon, olabildiğince sığ ve en önemlisi oyun yapmak isteyen adamlar değil de paranın ardına koymak isteyen iş adamları tarafından yapılan ürünler haline geldi.. bunlar birer oyun ve eğlence için yapılıyor diye kestirip atamazsın.."

bu yüzden sen ve cod oyuncuları severek oynadığınız bu oyunu ne kadar protesto ederseniz, yapımcılar size o kadar çok yenilikle dönecektir bir dahaki sefere..
    Bir fps oyununa ne kadar yenilik gelebilir bunu tartısmak gerekir tabi.Sırf aynı oyun motorunu kullanıyorlar diye eklenen yenilikleri goz arda etmek pek kabul edilebilir bir sey degil.
  • sen artık fanatiklikte çığır açmışsın. hatta sizler cod fanları olarak stockholm sendromu yaşıyorsunuz. ne demek ne kadar yenilik gelebilir. başta oyun motoru olmak üzere movement sistemine yenilik gelebilir, setting denilen dönem teması değişebilir, run 'n gun arcade oynanış yerine takım oyunu sağlanabilir, silahlara ciddi derecede recoil getirilip hedefi vurmak zorlaştırılabilir ve bu sayede duel imkanı doğar, silahlar hitscan yerine bullet travel hale getirilebilir gerçek hayattaki gibi, haritalar büyültülür ve daha çevre etkileşimli olabilir, sağlık yenilenmesi yerine sağlık paketleri konulup hayatta kalabilmek daha ciddi bir olay haline getirilebilir, map tools ile oyuncunun kendi içeriğini yaratmasına imkan sağlanabilir (böyle olursa oyun satamazlar çünkü içeriği oyuncular sağlayacaklar, dlc'ye gerek kalmayacak sizi daha az marizleyecekler yani) her şeyi geçtim araç getirilebilir araç..

eklediklerini iddia ettiğin yenilikler hiçbir şey. en azından mw serisinde böyle bu durum. diyer yandan seriye tek yenilik yapmaya çalışan treyarch (world at war, black ops oyunları) ama serinin fanları tarafından sevilmeyen de treyarch. sizler yenilik istemiyorsunuz. size cod4 mw oyunu yeni haritalarla uzun yıllar pekala da yetebilir ama siz o haritalar için yılda 70 dolar ödemeyi daha doğru buluyorsunuz.. bu enayilik felan değil en saf haliyle stockholm sendromudur, başka hiçbir açıklaması olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 21 Temmuz 2013; 16:10:39 >

• quote:

bir fps oyunu zerre yenilik yapmadan her sene spor oyunu gibi piyasa sürülüp, 12 yaş ortalamalı oyuncuları tarafından fanatikçe savunulursa sen söyle ne kadar nefret edilebilir. kaldı ki bu oyunun oynanabilecek en kolay fps olduğunu, zerre yetenek ve oyun kavramının temeli olan uğraştırıcılığa sahip olmamasını saymıyorum bile.. aldığın her kill başına ekrana ödüller doluyor, unlockeable zamazingolar açılıyor, rütbeler atlanıyor.. oyunun ne kadar mal ve sığ olduğu bu ödüllerle kapatılmaya çalışılıyor..

yaratıcılık yok
    yetenek istemiyor
    yenilik yok
    yarım avuç haritalar
    oyuncu kitlesi

COD:MW4

Bu tartışma bir yere gitmez.Senin ciddi sorunların var gibi.Konu da amacından saptı.Soylediklerin yapılırsa oyun bf3 olur zaten neyse hadi kendine iyi bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolyHumerus

Bu tartışma bir yere gitmez.Senin ciddi sorunların var gibi.Konu da amacından saptı.Soylediklerin yapılırsa oyun bf3 olur zaten neyse hadi kendine iyi bak.
    siz bilirsiniz.. ben satır satır açıklıyorum ama sizler tek satırda inkar ediyorsunuz, hele kamilin biri tek resimde beni haksız çıkaracağını sanmış cod serisinin iyi bir yapım olduğunu sandığı gibi..

12 yaşındaki rakiplerinizle size iyi eğlenceler..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.