Şimdi Ara

COD remastered oynayan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet oyun tuttumu sizce multiplayer olarak ?

• Millet sırf bunu alabilmek için Infinity Warfare çöpüne tomarlarca para bastı tabikide tutmuştur. Ayrıca satışa sunsalar bende direk alacağım. Korsanda Hikaye modunu biraz denedim oyun harika.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

Millet sırf bunu alabilmek için Infinity Warfare çöpüne tomarlarca para bastı tabikide tutmuştur. Ayrıca satışa sunsalar bende direk alacağım. Korsanda Hikaye modunu biraz denedim oyun harika.

sırf remastered için infinite aldı insanlar yani, ben remastered sadece multi oynanıyor hikaye modu yok diye biliyordum korsana düştümü remastered hikaye modu şimdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle olsa kim uğraşacak okadar. Zaten normal MW1'in MP'si hala dipdiri oyuncusu bol. Hem hikaye modu hemde multiplayer var oyunda yani. Korsandaki sürümü sadece Hikaye modunu barındırıyor tabi istersen malum sitelere göz atabilirsin.
  • quote:

Öyle olsa kim uğraşacak okadar. Zaten normal MW1'in MP'si hala dipdiri oyuncusu bol. Hem hikaye modu hemde multiplayer var oyunda yani. Korsandaki sürümü sadece Hikaye modunu barındırıyor tabi istersen malum sitelere göz atabilirsin.

normal mw1 derken eski cod 4 mü hala diri ?

iyiymiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabii ki de eski COD4 diri. O oyun efsanedir bitmez bitemez bitmesi teklif dahi edilemez anlayacağın
  • quote:

Tabii ki de eski COD4 diri. O oyun efsanedir bitmez bitemez bitmesi teklif dahi edilemez anlayacağın

6-8 sene öncelerinde ne oynuyordum o zaman steamden haberim yoktu x li bir program vardı adını unuttum orada o kadar çok oynardım ki bog diye bölüm vardı rus ingiliz bölümleri eğer doluysa alırım yine

cod 2 ne durumda peki

• CoD2'de en son oynanıyordu hatırladığım kadarıyla serverları doluydu. Punkbuster ile oynuyorsun.
  • Cod serisini aktif oynuyorum. MW2-MW3-BO2-BO3-IW-MWR aktif oyuncusu olan oyunlar. Cod 4 serverlar dolu ama oyuncu sayısı az cod2 oynayan yok zaten
  • cod 2 remastered bekliyoruz yeni oyun yapmasınlar gerek yok
  • Remastered yalnız başına ne zaman satışa sunulacak arkadaslar serverler doluysa bır an once alacağım oyunu ama iw ye o kadar para vermek istemiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.