Şimdi Ara

cod uo için ......ip

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merabalar call of duty united offensive oyununu aldım ve yükledim cod 1 i yükledikten sonra ...Bilen arkadaşlarımızdan ben türk server u ip si istiyorum .....bide arkadaşlar türk server larına girebilmek için 1.5 patch hinimi yükleme m lazım yoksa ...... bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler sağolun .....

• arkadaşım bu ip:212.175.23.114:28960 coduo Türk Serveri
    1.51 patch yüklemen gerekiyor
    ve allowdownloading yes yap
    indir:http://callofduty.filefront.com/file/gofetch/ZmlsZWZyb250fHx8MzYxMTZ8fHxRMkZzYkNCdlppQkVkWFI1T2lBZ1ZXNXBkR1ZrSUU5bVptVnVjMmwyWlNBeExqVXhJRkJoZEdOb3x8fHx8fDMwNXx8fC9PZmZpY2lhbF9SZWxlYXNlcy9QYXRjaGVzfHx8Y29kdW9fcGF0Y2guZXhlfHx8ODQ1Mjg2MzYxMTYyMDEx
  • YA ARKADAŞIM ELİNE SAĞLIK AMA İNDİREMİYORUM DAHA DOĞRUSU SADECE CODUO PATCH YAZIYOR BEN 1.51 PATCH İNİ İNDİRMEK İSTİYORUM BASKA BİLDİĞİN ADRES VARMI .... BU ARADA İP İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
  • Teşekkür ederim dostum
    şimdi 1.51 kurmadan önce 1.50 mi kurmam gerk sizce yoksa direk indirip kursam 1.51 bi sorun olurmu hata falan verirmi ????
  • 1.50 o ayrı o ilk çıkan normal cod için yaması ama sen bizim serverde oynamak istiyorsan sadece .151 patch yükle sorunsuz oynarsın bekleriz:)
  • Sorunlarım halloldu giriyorum server unuza ama kimse olmuyor genelde bide rifle server unuz var onada kimse girmiyor galiba nese herşeyiçin teşekkür ederim ...hımm bu arada serverlar gözükmüyor bakımdamı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sro için Teamspeak3 Server'ı.
    12 yıl önce açıldı
    Knight Online İP ADRESİ nedir.?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sihirbaz karabaron@codturk.net 'u ekleyebilirsin ordan anlaşırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerista -- 11 Ekim 2007; 17:04:21 >
  • bende nostalji yapıp hem cod 4 e ısınma olsun diye codu oynuyorum eğer giriosanız serverlara bende gelirim uo ya

(cod 2 nin cd sini bulsam onu da oynicam ama nerdeeeeeeeee)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.