Şimdi Ara

COD:UO SERVERİ AÇILDI ( DUYAN DUYMAYAN KALMASIN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Server 7/24 Açık. Bilginize...

62.68.206.147:28960

%100 Türk SERVERİDİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih227 -- 22 Şubat 2007; 12:50:03 >

• Ben Fox Pink ustamın yönlendirmesiyle hazırlığımı yaptım.. Servera da girdim.. Ama kimseler yok be dostum.. Toplanacağınız zaman bi pm atın veya ne biliyim msn den ding dong yapın.. Geliriz yani...
  • gelip oynarız birgün
  • Hayırlı olsun beylerNostalji yapmak isteyenler saldırsın
  • Komikaze senide bekleriz bir ara.
  • server çok iyi yapanların eline sağlık
  • xfire nickim kingonur lütfen ekleyiniz.. Bir araya gelmeye çalışırken kolay olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • en kısa sürede bende yükleyecem şu cd ler bi gelse
  • Hayırlı olsun, oynayan varsa bende yükleyebilirim,artık 256 adsl ile cod2 işkence oldu
  • valla ben yukledım cod1 le cod:uo yu patchlerde tamam eger oynamak ıstersek msn vs.. bulusalım kararlastıralım..
  • bu servera girerken "arnhem" diye bir dosya indirmeye çalışıyor fakat inmedi.Download açık başka serverlarda indiriyor kendi kendine ama bu serverda inmiyor.Bende mi sorun ya da bunları nereden indirebilirim?
  • quote:

bu servera girerken "arnhem" diye bir dosya indirmeye çalışıyor fakat inmedi.Download açık başka serverlarda indiriyor kendi kendine ama bu serverda inmiyor.Bende mi sorun ya da bunları nereden indirebilirim?

brn indirmeyi başardım 3. seferimde. ilk 2 kerede yarıda "download failed" hatası verip çıkmıştı. server boşken indirmeyi deneyin
    aslında o harita hiç oynanmıyor, server adminleri iptal etse o haritayı serverdan en iyisi olur..
  • yok hocam boşken veya doluyken bi gıdım bile inmedi bende gerçi aratsak buluruz o parçaları heralde.Bi girsek de oynasak Türk serverında şöyle lagsız lagsız
  • Bazı saçma bölümler var ama server şimdilik gayet güzel yapanların eline sağlık
  • 62.68.206.149:28960
    yeni bir server daha açılmış "kardeşler takımı" diye, orayı da bir deneyin bence..

@ENFORMASYON_BAKANI
    bakanım sende benim msn olucaktı, olmazsa ben atayım sana haritayı..
  • yavaş yavaş artmaya başladı cod:uo serverları inşallah oynayan kişi sayısı da artar,avrupa da hala cod1 ve cod:uo oynayan insanlar var,gecen girdigim 30 kisilik cod1 serveri full doldu,hala seviliyor cod 1 ve uo umarım tr de de oynayan çoğalır..

ben cod2 de 1 1.5 saat oynadım mı baymaya başlıyor,cod1 le uo ya girip 4-5 saat oynasam bile hic sıkılmıyorum,valla şu ara benim gözde oyunum,cod1 ve uo,bide ghost recon advanced warfighter
  • cod uo arada güzel oluo .serverdayız arada sırada
  • Bütün herkez biliyorda ben birtürlü anlamadım.Şu portlu serverları bunun gibi(62.68.206.149:28960)
    nereye yazarsam oyuna girebilirim?

RESİMLİ ANLATIRSANIZ SEVİNİRİM
  • kapandı arkadaşlar.. sebebini bilmiyorum ama bende.. :D geçmiş olsun

saçma cod2 ye devam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fatih227

kapandı arkadaşlar.. sebebini bilmiyorum ama bende.. :D geçmiş olsun

saçma cod2 ye devam...

neden kapattılar serveri ne güzel oynuyorduk akşamları
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.