Bildirim
COD Warzone
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Blizzart launcher- option- Game settings- text&spoken language-english -
xbox'da var mı ? öyle bir ayar ben göremedim açıkcası bakmadım Blizzart launcher ? -
-
-
Deneyiniz lütfen. Öncelikle xboxı ingilizce yapıp restart atıp deneyin
Olmazsa bir bakalım bende atıştırayım bi -
Bence konsolun dili ingilizce olursa ingilizce dil seçeneği çıkabilir. -
Denedim xbox Ingilizce yaptım resetledim yine çıkmadı lehçe hala sildim tekrar yükleyeceğim ülke konumunu değiştirsem sıkıntı çıkardı peki ? -
Konumu değiştirebilir misiniz ? -
Degistirip türkiye yapsam sonra yine polonya yapsam Sıkıntı olur mu ? Ve ingilizce iner mi ? -
İngilizce inmesi gerekiyor değiştirdiğinizde -
aynen dediğiniz gibi lokasyonu Türkçe yaptım ve Ingilizce indi çok teşekkürler -
Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
İyi oyunlar
Bu arada nick warteux eklerseniz bekleriz hem clana gelirsiniz beraber oynarız -
Tabi ki gelirim seve seve son olarak sakıncası yoksa polonya store da oyunlar pahalı tr ye göre lokasyon hep tr olarak kullanıp oyun alsam sıkıntı yaşarmıyım daha ucuz ve uygun oluyor özellikle game pass live olarak sıkıntı yaşarmıyım + internet ve ping sorunu yaşamam sarınım lokasyan tr olsa da ? Kusura bakmayın çok soru sordum fazla bilgili olmadıgım için -_- -
Senin dediğin şekilde yapıp sorun yaşayanı görmedim :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X