Şimdi Ara

COD2 MULTİPLAYER PİNG=999 !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benım 216 218 falan oluooo genelde daha fazla yukseldını gormedım
  • Benimde 30-70 arasında degişiyor.İnternetle alakalı bişi olsa gerek.
  • benım sorunum cozuldu ttnetı aradım bıraz azarladım 2 gun sonra duzeldı
  • 1 ayda 4-5 kez telekomu aradım ,daha adamlar pingin ne olduğunu bilmiyorlar,son aradığımda pingin ne demek olduğunu anlayan biri çıktı ve sorunumun akşam 7 ile 10 arası pinglerin aşırı yükseldiğini anlattım,hız ve sinyal testi yaptırdım çok iyi çıktı,kendilerinin bir şey yapamayacaklarını akşam saatlerinde yoğunluktan kaynakladığını söyleyip kestirip attı,ne zaman aradıysam bir sonuç alamadım,hep aynı hikaye
  • quote:

Orjinalden alıntı: TurkishDelight

1 ayda 4-5 kez telekomu aradım ,daha adamlar pingin ne olduğunu bilmiyorlar,son aradığımda pingin ne demek olduğunu anlayan biri çıktı ve sorunumun akşam 7 ile 10 arası pinglerin aşırı yükseldiğini anlattım,hız ve sinyal testi yaptırdım çok iyi çıktı,kendilerinin bir şey yapamayacaklarını akşam saatlerinde yoğunluktan kaynakladığını söyleyip kestirip attı,ne zaman aradıysam bir sonuç alamadım,hep aynı hikaye

walla benım sorunumu bagırıp cagırınca cozduler adam gıbı konusmaktan falan anlamıyolar

• Eger pink 100 üzerinde ise internet hattınızda sorun vardır aracı kurumla mutlaka irtibata geçin
  • quote:

Orjinalden alıntı: mubifu

Eger pink 100 üzerinde ise internet hattınızda sorun vardır aracı kurumla mutlaka irtibata geçin

adamlar pıng ın ne oldunu bılmıoo kı anlatamıyosun derdını herıflere
  • HAKLISIN KANKAM
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.