Şimdi Ara

Cod2 Oynayan Kişiler.. Okuyun Lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler biliorum dhye bu konu hakkında çok konu açıldı ama gerçekten canımıza tak etti.

Big*Bang clanı olarak cod2 de elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıoruz. Henüz yeni 1 klan olmamıza rağmen güzel işler çıkartıorz.

Hepiniz biliyorsunuz ki, eline cod2 cdsi geçen oynamaya başlıyor. Yaş ortalaması 7.5 ve altında olan bazı EZİKLER de oynuor bu oyunu. Ve ne maç heyecanı bırakıor ne de heves.

Örnek verecek olursak biraz önce BLACK PEARL ile yaptığımız maçta oyuncularımzdan Zap, sırf fragı 30un üzerinde diye wh kullanmakla suçlandı ve kicklendi ve console un söylediği şey "HAHA ARTIK YENEMEZSİNİZ! :D" di. Ardından da teker teker hepimizi kicklediler.

Artık bizim böle çoluk çocuklarla uğraşmaktan cod2 oynayasımız gelmior.

Böyle olaylara rastlamış arkadaşlar daha iyi anlayacaklardır.

NOT: Eğer BLACK PEARL adındaki bu ezik ötesi clan maç yapmak isterse bizden tavsie kabul etmeyin...

Selametle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onr99 -- 31 Ağustos 2008; 16:26:42 >

• Bu şekilde başımdan geçen olayları yazmaya başlasam burdan bizim köye yol olurdu.O yüzden bu konuyu açmanız bile boşuna.

Bu tip kişilere aldırış etmeyin,yendik deyin geçin.Orda burda konu açtığınız konulara o kişiler aldırış bile etmez.

Sizde demişsiniz "eline her CoD2 CD si geçen oynuyor" diye.Sizde lisanslı CD Key alın ve sadece orjinal CD Key'e sahip klanlar veya uzun süredir bu alemde adı duyulmuş klanlkar ile maç yapın.Eğer çözüm arıyorsanız en temiz yol bu.

Yoksa sizin buraya yazmanız ile hiçbir şey değişmiyor,hatta bir çok kişi tarafından reklam amaçlı konu olarak görülüyor bu tip konular.
  • Selam Black Pearl Klanının lideriyim
    Çocuklar cocuk diyorum çünkü daha 15 yasına anca gelmişiniz nese yas konusunu bırakalım ilk önce biz bu oyunu 2006 yılından beri çeşitli yerlerde oynadık
    Ve sonrada Xfire a geçtik oradada iyi isim yaptık xfire da kime sorarsanız sorun size nasıl bir klan oldugumuzu söylerler bu 1
    2. biz ilk defa maç yapmıyoruz çok klanla oynadık çok yendik çokta yenildik yenildiklerimize sizin gibi yok wh siniz yok söle yok böle demedik altı üstü oyun oldugu için pek takmadık ama sizin eziq diye tabir ettiğiniz kelime size çok fazla uyuyor ki bunu maçta gördük. bu 2
    3. sü maç baslamış ilk eldir dedik 4 kişi vurdu adamınız tmm normaldir benimde vurdugum oluyo ama bu her el böle olunca ki adamlarımızı eliyle koymuş gibi buluyo insanın aklına ister istemez temiz olmadıgı geliyoo ki oda nasıl diyeceksiniz oyunda karsı takımda dahil 6 olmadan onların o zampy mi ne o adam 20 yi geçti tmm eyvallah dedik eller geçmeye devam etti adam hala aynı sürat gidiyo kimi görse pat vuruyo tmm dedik gene neyse maçın sonlarına dogru saolsun bizi yenmeye basladırya hemen havalara girdiler bize hahahaha felan gülüückler felan yazmaya basladılar bende sordum rapy temiz olduuna eminmisin dedim çok iyi oynamak sucmu felan ayakları yapmaya basladı sanki biz ilk defa oyun oynuyoruz ya anlamıyoruz ya aklı sıra inkar edio nese map bitti bizi 15-9 yendiler ondan önceki mapte gene aynı oyuncular oynuyoruz o mapi biz aldık 16-8 biz en ufak bişey demedik arkadaşlara o mapta adam vurma özürlü olan arkadaş nasıl oluyoda dier map birden bire cosuo gününe denk gelio anlamış değilim sonra da arkadaşlar aklı sıra haklılar ya böyle forumlara yazıp bizi rezil etmeye uğrasıyo yani işin özü su arakdaşlar bize eziq diye hitap edenler bilmiyolarki eziqlerin Şahları daha kuruldugu 2 hafta olmayan bi klan gelip bize bu şekilde hitap ediyo varın siz düşünün xfire a gelirseniz burak2bin5 ekleyin her türlü yardımcı olurum saygılarımla kolay gelsin.

Maç yapmak isteyen olursa eklesin herkez görsün bizim nasıl bir klan oldugumuzu böyle bize dedikleri gibi 7.5 yas altı klanlarla maç yapmayın arkadaşlar adamlara iyilik yapıp serverine alırsın sonucu böle olur işte siz düşünün böle eziqlere mahal vermeyin bunlara yüzde vermeyin sonra böle yapıo lar neyse çok konustum saygılarımla...

• quote:

Orjinalden alıntı: BlackPearl54

2. biz ilk defa maç yapmıyoruz çok klanla oynadık çok yendik çokta yenildik yenildiklerimize sizin gibi yok wh siniz yok söle yok böle demedik altı üstü oyun oldugu için pek takmadık ama sizin eziq diye tabir ettiğiniz kelime size çok fazla uyuyor ki bunu maçta gördük. bu 2

Biraz düşün istersen. Dediniz mi demediniz mi acaba. 2006 yılından peri oynuyo olabilirsiniz. Çok iyi oyuncu da olabilrsiniz fakat maçta bnm de çok başıma şeyler geldi, kendi adamlarınızdan birini kafasından scooped ile vurduğum halde ölmedi. Buna birşey dediğim yok. Eyv maç için tekrar sağolun. Ben yenmenize ya da yenilmenize bişey demiorum. Belli ki klan kurucusu olduğun için aklın başın yerinde birisin ama biraz da oyuncularına öğret bunu bence. Çünkü içinzden biri xfire sına hiç te hoş olmayan şeyler yazmış. İstersen sor bi oyuncularına hepsi inkar edecektir. Xfire m onr99 eğer eklemek istersen ekle ordan düzgünce konuşalım. Çünkü avrimin de dedği gibi reklam amaçlı algılanabilir.

Selametle.

• Sorun sizlerde gidin kaliteli takımlarla maç yapın
  • Al birini vur ötekine
  • quote:

Orjinalden alıntı: onr99

Beyler biliorum dhye bu konu hakkında çok konu açıldı ama gerçekten canımıza tak etti.

Big*Bang clanı olarak cod2 de elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıoruz. Henüz yeni 1 klan olmamıza rağmen güzel işler çıkartıorz.

Hepiniz biliyorsunuz ki, eline cod2 cdsi geçen oynamaya başlıyor. Yaş ortalaması 7.5 ve altında olan bazı EZİKLER de oynuor bu oyunu. Ve ne maç heyecanı bırakıor ne de heves.

Örnek verecek olursak biraz önce BLACK PEARL ile yaptığımız maçta oyuncularımzdan Zap, sırf fragı 30un üzerinde diye wh kullanmakla suçlandı ve kicklendi ve console un söylediği şey "HAHA ARTIK YENEMEZSİNİZ! :D" di. Ardından da teker teker hepimizi kicklediler.

Artık bizim böle çoluk çocuklarla uğraşmaktan cod2 oynayasımız gelmior.

Böyle olaylara rastlamış arkadaşlar daha iyi anlayacaklardır.

NOT: Eğer BLACK PEARL adındaki bu ezik ötesi clan maç yapmak isterse bizden tavsie kabul etmeyin...

Selametle

Öncelikle sLm.

Ben BlackPearL klaninin Kaptanıyım. | 3Go + BlackPearL |
    Maç da yoktum. Ama bir kaç yorum eklemek istedim. Böyle bi Rezillikten yeni haberim oLdu.

1. Sizin yaptığınız şeyin adı direk olarak Reklam'dır. Nedeni XF'de geçen bi olayı böylesine büyük bi foruma taşıyıp. Sonra çarşaf çarşaf yazılar yazıp Bizim klanını karalamanızdır.(Msj'ınıza yazmışınız reklam olmasın vs.vs.die ama hiç inandırıcı değil) Eğer Sorununuz varsa gelin xf de halledelim.

2.Arkadaşımında söylediği gibi biz 2005 'den beri aktif olarak CoD2 oynuyoruz. Bilinen oyun sitelerinden XF ye geçeli yıl oldu. Eminim xf deneyimimiz sizden fazladır.

3.Amacınız Reklam olmasa imzanııza clanınızın linkini koyup Hepinizi beklerim demezdiniz. ne dir yani bu saçmalık. Gazeteyede ilan veriyormusunuz? İftar çadırımı bu herkezi bekleriz felan. ve daha bissürü şey var. yazmak istemiyorum.

4.Yeter artık reklam yapmayi birakın. Daha dünkü eziq klanin reklamini yapmayin. Morukların serverinden sizi küfretmeyen kalmadi. ADam gibi oynamadığınız halde bi de haklıymış gibi gelip forumlara msj atıyorsunuz. XF DE SİZİN GİBİ BEBELERİ PİŞPİŞLEMEKTEN BIKTIK ARTIK. ADAM GİBİ OYNAMAYI BECEREMİOSANIZ BIRAKIN GİDİN. BURDAKİ HİÇ KİMSE SİZİN APTALLIKLARINIZ OKUMAK ZORUNDA DEĞİL. REZİLSİNİZ BAŞKA BİR ŞEY DEMİYORUM

Bölümün moderatöründen Rica ediyorum. Şu konuyu ya kilitleyin yada silin...

Enqin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3GoBlackPearL -- 1 Eylül 2008; 0:57:13 >

• 1.si bize reklam yapıosun demişsin fakat kendi üye adına ve kendi imzana da bi bak istersen. Bize küfreden kendine küfretmiştir sizin gibilerin küfrlüri bize işlemez.

2.si ben zaten xfire mi verdim, diğer clan oyucumuz eren de verdi. Madem bişeyler söylemek istiosun ekle xfire orda halledelim, neden dh ye üye olup derdini burada anlatıosun.

3.sü Madem MAÇTA yoktun bu konu hakkında konuşmaya hakkında yok diye düşünüorum her ne kadar kaptan da olsan. çünkü daha öncede dedim oyuncularının bize neler dediği hakkında fikrin yok.

4.sü sen büyümüş ya da kendini büyük görebilio olabilrsin ama bence clanındaki adamlarının da büyümesni sağla biraz.

Konu artk gerçekten uzadı. Sorunun varsa ekle xfireye. onr99

Selametle.
  • quote:

1.si bize reklam yapıosun demişsin fakat kendi üye adına ve kendi imzana da bi bak istersen. Bize küfreden kendine küfretmiştir sizin gibilerin küfrlüri bize işlemez.

2.si ben zaten xfire mi verdim, diğer clan oyucumuz eren de verdi. Madem bişeyler söylemek istiosun ekle xfire orda halledelim, neden dh ye üye olup derdini burada anlatıosun.

3.sü Madem MAÇTA yoktun bu konu hakkında konuşmaya hakkında yok diye düşünüorum her ne kadar kaptan da olsan. çünkü daha öncede dedim oyuncularının bize neler dediği hakkında fikrin yok.

4.sü sen büyümüş ya da kendini büyük görebilio olabilrsin ama bence clanındaki adamlarının da büyümesni sağla biraz.

Konu artk gerçekten uzadı. Sorunun varsa ekle xfireye. onr99

Selametle.

Bak dostum Başına bişi gelmiş olabilir. gelipde burda barbar bağıran sizdiniz. Rezillik çıkartanda sizdiniz. sizin gibi zeka seviyesi sıfırın altında insnalarla konuşmicam. Maçta olup olmamam yorum yapamamam anlamına elmez. Her türlü yorumu yazarın ve sen buna karışamazsın. ben reklam yapmıyorum. Snn gibi clanınım web sitesinin linkini koymadım. Bence sen topla eziq klanını ve git. Buraya bir daha msj yazma.

• ok.
  • Öyleymiş böyleymişlerle olmaz...Şüphelendiğiniz kişinin demosu varmı ss varmı ?Bunlarla forumda tartışın.
    Fake nick girip kasten karalama yada çamur atma gibi 1 olay olmaması için maç demolarını mutlaka tutun.
    Demo ve ss lerin asıl kişiye ait olduğunuda ispatlamanız gerekebilir.Her 2 başarılı clan içinde üzücü böyle şeyler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaMoVe

Öyleymiş böyleymişlerle olmaz...Şüphelendiğiniz kişinin demosu varmı ss varmı ?Bunlarla forumda tartışın.
    Fake nick girip kasten karalama yada çamur atma gibi 1 olay olmaması için maç demolarını mutlaka tutun.
    Demo ve ss lerin asıl kişiye ait olduğunuda ispatlamanız gerekebilir.Her 2 başarılı clan içinde üzücü böyle şeyler.

abi kesinlikle haklısın sana katılıyorum fakat arada olabiliyor böle ufak tatsız seyler ama tabiki doğal olarak uzucu seyler bunlar
  • Kardeşim on saat uzatcagınıza konuyu gidin xfire konuşun.Boşu boşuna konu açmayın forum iyice klanların kavga alanı oldu gidin nerde bozuştuysanız orda çözün olayı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ghostomer

Al birini vur ötekine

• quote:

ve console un söylediği şey "HAHA ARTIK YENEMEZSİNİZ! :D" di. Ardından da teker teker hepimizi kicklediler.

• 1.5 seneden beri clana giremediğim için böyle şeylede karşılaşmadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: aykut1993

1.5 seneden beri clana giremediğim için böyle şeylede karşılaşmadım

suç sizde her önüne gelenle maç yapiorsunuz ve ayrıca baskasinin serverinda oynuyorsaniz dikkat etmelisiniz wh yapma olasiliklari yüksektir ( iki clanada wh ci demedim )
  • quote:

Orjinalden alıntı: barcan

Kardeşim on saat uzatcagınıza konuyu gidin xfire konuşun.Boşu boşuna konu açmayın forum iyice klanların kavga alanı oldu gidin nerde bozuştuysanız orda çözün olayı.

Katılıyorum ama bu olayı buraya taşıyan clan ortada. Arkadaşım yazdı varsa sornunuz XF gelin diye. Amaçları belli reklam. Hala konuyu uzatıp kendilerine rant sağlama peşindeler.
  • Arkadaşım ben mi uzatıorum yoksa millet hala bişeyler yazdığı için mi konu cortluyo. Adam gibi mesajları oku ben ta ne zxaman verdim xfire mi hala neden msj yazma gereği duyuyosun onu da bilemem. Önce konuyu oku ondan sonra yorum yap.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.