Şimdi Ara

Cod4 MW bu saatten sonra bile alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Al tabiki hocam oynamadan geçme cod 4 ü.Emin ol hayran kalacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atakan_TR

Bence MW3 alın . Call of Duty kitlesi yeni oyun ile birlikte MW3'e geçiş yapacaktır . Bana göre biraz bekleyip MW3 alın .

MW3 Alacak hikayeyi anlamayacka captain price ile el-assad i kovalamanin zevkine varamayacak kısacası oyunun ne oldugunu anlamayip mactavish ve captain price ile fantazi yapacaaak :)
    Call Of Duty 4 pcde oynaman tavsiyemdir arkadaşım Oradan bitirip hikayeyi öğrenmen.
    Modern Warfare 2 bilgisayardan bitirebilirsin :)
    Çok güzel bir senaryo rüyanda göreceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

quote:

Orijinalden alıntı: Atakan_TR

Bence MW3 alın . Call of Duty kitlesi yeni oyun ile birlikte MW3'e geçiş yapacaktır . Bana göre biraz bekleyip MW3 alın .

MW3 Alacak hikayeyi anlamayacka captain price ile el-assad i kovalamanin zevkine varamayacak kısacası oyunun ne oldugunu anlamayip mactavish ve captain price ile fantazi yapacaaak :)
    Call Of Duty 4 pcde oynaman tavsiyemdir arkadaşım Oradan bitirip hikayeyi öğrenmen.
    Modern Warfare 2 bilgisayardan bitirebilirsin :)
    Çok güzel bir senaryo rüyanda göreceksin

Hocam ben online için soruyor diyerek cevapladım .
    Hikaye için oyunu PC'den bitirebilir .

• Alma pc'ye indir hikayesini bitirip xfire'dan multiplayer oyna.CoD4 Çernobil bölümünü başka hiçbir call of duty'de bulamazsın.
  • al hem ucuz hemde serverleri çok dolu yada onu alcana call of duty black ops al o dağa güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirmerto

al hem ucuz hemde serverleri çok dolu yada onu alcana call of duty black ops al o dağa güzel

Konunun açılış tarihi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

quote:

al hem ucuz hemde serverleri çok dolu yada onu alcana call of duty black ops al o dağa güzel

Konunun açılış tarihi?

adam post kasıyo çaktırma
  • bende Mw2 yi çok severim. Lakin sonrasında bozdular biraz öyle düşünüyorum.
  • hile dolu oyun mpsi.cod wawdan sonra oynayayım dedim 1 hafta oynamadan hileli bi odaya girip 55 lwl oldum
  • Aynen.Bitirişten sonra bayağı etkiledi beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DosutWarrior

hile dolu oyun mpsi.cod wawdan sonra oynayayım dedim 1 hafta oynamadan hileli bi odaya girip 55 lwl oldum

keşke ada olsa
  • hile bana pek denk gelmedi (mw2 için konuşuyorum) ara ara oynuyorum
    net 45 000 online oluyor playlistte, 23 000 ortalama oyunda oyuncu oluyor genelde

eski bir oyun için çok iyi rakamlar bence malum herkes mw3 de yine de iyi rakam
  • Paşam,seni ilk elimdeki oyunları yazayım ondan sonra sen karar ver.

Call Of Duty:World At War (PS3)
    Call Of Duty:Modern Warfare (PC)
    Call Of Duty:Black Ops
    Call Of Duty:Modern Warfare 2
    Call Of Duty:Modern Warfare 3

Call Of Duty oyunları iki farklı firma tarafından 2 sene içerisinde geliştirilerek çıkartılıyor.

Bunlardan birisi Infinity Ward,Biris iise Trechyard birisi Zombieler herşeyi daha iyi yaparı keşfetti birisi ise,Level olarak Multiplayerın daha iyi olduğunu keşfetti. Bunların programlamaları ve bölüm tasarımları her zaman verdiğin paraya değiyor. Ha sen dersen ki ben en sonu istiyorum en yenisini istiyorum,biraz bekliyip Black Ops II yi alıp gelecekde savaşıyorsun.

Bu yazıyı yazarken bütün bu oyunlarda toplamda 20 günden fazla oynamışlığım var ondan konuşuyorum. Çoğu oyuncu hala Black Ops oynuyor,Achievementları bıraktım Multiplayerdı vesaireydi, o nedenden bu oyunların fiyatları farklı diğer oyunlardan. Server bulmayı açık tuttuğundan oyunu dağıtan firmalar bana göre fiyatları yüksek tutuyor.

EA tam tersine önüne gelen oyundaki serverları kapattığından farklı oluyor,açıkçası bende Bad Company 1,2 vesaireye sahip olmama rağmen, onlara geri dönmeyi düşünmüyorum. Ama diğer arkadaşlar World At War a sahipse sana firmanın eski oyunlarına ne kadar sahip çıktığını söyleyebilir.

Buarada önemle söylemeliyim bir firmanın oyunlarına özellikle eski oyunlarına sahip çıkması onun kalitesini belirtir. Bunu Rockstar gibi firmalarda görebilirsin...

Kolay Gelsin...

• Uncharted'ı hikaye modu icin almiyor muyuz ? Eee Cod MW de mukkemmel bi hikaye moduna sahip, Mw - Mw2 - Mw3'ün hikye modlari kesinlikle oynanmali, ben hayran kaldim olaganustu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaKo -- 3 Ağustos 2012; 20:21:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Single'ı bitirmediysen al ama multiden hiçbirşey bekleme grafikler Counter-strike'ı aratıyor.
  • modern warfare 2 serverler dolu mu
  • ARKADAŞLAR BEN COD ALMAYI DÜŞÜNÜYOM MW3 MÜ ALAYIM BLACK OPS MU SİST GEREKSİNİMLERİM

İŞLEMCİ AMD ATHLON 64 PROCESSOR 3200+ 2.00Gz

RAM 2 GB 32 BİT
  • quote:

modern warfare 2 serverler dolu mu

minimum 10 000 kişi, maksimum 25 000 kişi oluyor
  • cod mw 2 mi yoksa black ops mu daha sonra çıktı ? birde cod un en son çıkan oyunun adı nedir bilen var mı ?
  • İkinci El Al Cod 4 ü Hem Ucuz Hemde üç ay kullanacakmıssn
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.