Şimdi Ara

cod4 players sorunu windows7 de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaşlar win7 de cod 4 players dosyasini cfg yapmak için haftalardır aradim ensonunda buldum sitelerde çok aramama rağmen hiçbir ipucu bulamamiştim nevarki allahtan yabancı sitede karsima çıktı ve hiçkimse bukonuda yazısı olmadığından herkez faydalanması amacı ile paylaşmak istedim

C:\Users\yasin\AppData\Local\VirtualStore\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare

Yasin Arslan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinarslan53 -- 14 Şubat 2010; 1:54:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yasinarslan53

cod4 players sorunu windows7
    arkadaşlar win7 de cod 4 players dosyasini cfg yapmak için haftalardır aradim ensonunda buldum sitelerde çok aramama rağmen hiçbir ipucu bulamamiştim nevarki allahtan yabancı sitede karsima çıktı ve hiçkimse bukonuda yazısı olmadığından herkez faydalanması amacı ile paylaşmak istedim

C:\Users\yasin\AppData\Local\VirtualStore\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare

Yasin Arslan

Bu ne hacı
  • windows7 de call of duty4 cfg için players dosyasi aktivision klasöründe yok baska yere atiyor players dosyasini
    buradan rahatlikla bulabilirsiniz
  • teşekkürler yasin. hiç bir yerde yoktu. beni uğraşmaktan kurtardın.
  • Allah senden razı olsun.Kaç gündür arıyorum bulamadım burada buldum işte çok sağol
  • slm arklar ben vista kullanıcısıyım aynı sorun bendede var nasıl bulabilirim o klasörü
  • dostum eline saglık bende baya bir aradım cevabı burada bulmak çok güzel
  • eyvallah,sağolasın
  • benim win7 türkçe appdata diye bir klasör de yok ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.