Şimdi Ara

Codegen Dream 101 tablet alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
15.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şok Markette Codegen Dream 101 marka tablet satılacak 269 TLye.. Bu tablet alınır mı ve 3G modem destekler mi acaba?
    www.aktuelurunler.com
    Şok Codegen Dream 101 10" Tablet - Şok Market 6 Kasım 2013 Kataloğu
    http://www.aktuelurunler.com/2013/10/sok-codegen-dream-101-10-tablet-sok.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekremce -- 31 Ekim 2013; 14:48:16 >

• Bence fiyat uygun ama aletin wifi zayıf, ekran pek net değil.

bende usb 3 philips 16gb 29 Tl olan Flash disk uygunmu onu soracaktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

Bence fiyat uygun ama aletin wifi zayıf, ekran pek net değil.

Wi-Fi nin zayıf olduğunu neye dayanarak söylüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sondunya

quote:

aldım iade ettim
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Dün itibariyle bahsedilen tableti aldım. Wifisi yeterli düzeyde. Ekran konusunda daha önce tablet deneyimim olmadığı için birşey diyemiyorum. Ama yakın mesafeden gözleri yoruyor. Rk3168 chipset kullanılmış. Arka kamera berbat. Yazılımla biraz daha iyileşiyor. Üzerinde şarjlı geldi. Batarya uzun süre dayanıyor. Ama çok uzun sürede doluyor, 6-7 saat sürüyor. Performans olarak iyi. İlk denememde Antutu testinden 12000 küsur puan aldı. Biraz program oyun yükleyince tekrar denedim. Bu defa 11600 civarında puan aldı. Ekran çözünürlüğü 1024x600. 720p video oynatıyor ama 1080p oynatmıyor. Fiyatına göre uygun geldi. Piyasadaki 10" tabletlere göre (bu boyutta tablet kullanmadım) nasıldır bilmiyorum ama alacak olanlar ekranını görerek alsın. Eve varınca beğenmeyebilirsiniz.

• quote:

aldım iade ettim

quote:

Dün itibariyle bahsedilen tableti aldım. Wifisi yeterli düzeyde. Ekran konusunda daha önce tablet deneyimim olmadığı için birşey diyemiyorum. Ama yakın mesafeden gözleri yoruyor. Rk3168 chipset kullanılmış. Arka kamera berbat. Yazılımla biraz daha iyileşiyor. Üzerinde şarjlı geldi. Batarya uzun süre dayanıyor. Ama çok uzun sürede doluyor, 6-7 saat sürüyor. Performans olarak iyi. İlk denememde Antutu testinden 12000 küsur puan aldı. Biraz program oyun yükleyince tekrar denedim. Bu defa 11600 civarında puan aldı. Ekran çözünürlüğü 1024x600. 720p video oynatıyor ama 1080p oynatmıyor. Fiyatına göre uygun geldi. Piyasadaki 10" tabletlere göre (bu boyutta tablet kullanmadım) nasıldır bilmiyorum ama alacak olanlar ekranını görerek alsın. Eve varınca beğenmeyebilirsiniz.

Alacağım tablette wifi çekim gücü 1.sırada.
    Benim modem üst katta. Ve tableti de farklı odalarda kullanacağım. Yani araya 3-4 duvar girecek.
    "selmand" ve "eyup1981" rica etsem wifiyi test ettiğiniz koşulları yazabilir misiniz?
    Modemle aranızda kaç metre vardı,Arada duvar varmıydı vs.. vs..
    Teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz için.

• quote:

quote:

aldım iade ettim

quote:

Alacağım tablette wifi çekim gücü 1.sırada.
    Benim modem üst katta. Ve tableti de farklı odalarda kullanacağım. Yani araya 3-4 duvar girecek.
    "selmand" ve "eyup1981" rica etsem wifiyi test ettiğiniz koşulları yazabilir misiniz?
    Modemle aranızda kaç metre vardı,Arada duvar varmıydı vs.. vs..
    Teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz için.

Alıntıları Göster
    aynı katta 2 duvar vardı

• sondunya S kullanıcısına yanıt
    Wifi diğer odada olduğu için arada bir duvar var. Evin diğer odalarında da bir diş eksik çekiyordu. Ama alt kata inince fark edermi bilemem. Alt üst kata çıkarak deneme imkanım olmaz ama en kötü ihtimal akşam sokağa inerek deneyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyup1981

Wifi diğer odada olduğu için arada bir duvar var. Evin diğer odalarında da bir diş eksik çekiyordu. Ama alt kata inince fark edermi bilemem. Alt üst kata çıkarak deneme imkanım olmaz ama en kötü ihtimal akşam sokağa inerek deneyebilirim.
    Teşekkürler.
    Wi-Fi bağlantısındaki başarısı için Codegen Ultimix 88 çok övülüyor.
    Aynı firmanın yeni nesil tableti, eski tabletinin gerisinde kalmış anlaşılan.
    Şok'ta iade işleminde sıkıntı olmuyorsa gidip alıp denesem iyi olur galiba.
    İyimserlik yapacak olursak belki Selmand'a "wifi"si zayıf bir cihaz gelmiştir.
  • quote:

kaç tl ye aldınız tableti? 3g yada 3g modem destekliyor mu?

• ekremce E kullanıcısına yanıt
    269 tl den satılıyor. Dia-şoklarda akbank kartına diğer şoklarda sanırım maksimum bonus world kartlarına 6 taksit yapıyor. Ben tek çekim aldım. 3g aletini bulamadım deneyemedim ama destekleyeceğini düşünüyorum. Bulabilirsen akşam denerim.
  • quote:

kendi sitesinde Ekran Cözünürlüğü:1280 x 800 olarak yazmışlar, gerçi bu tablet hakkında pek bilgi bulamadım internetten. benim için önemli olan 3g yi desteklemesi çünkü oyundan ziyade internete girmek amaçlı kullanılacak.. ve birazda görüntü netliği ikna edici olursa fena olmaz.. bu tablet codegenin yeni modeli mi ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: ekremce

quote:

kendi sitesinde Ekran Cözünürlüğü:1280 x 800 olarak yazmışlar, gerçi bu tablet hakkında pek bilgi bulamadım internetten. benim için önemli olan 3g yi desteklemesi çünkü oyundan ziyade internete girmek amaçlı kullanılacak.. ve birazda görüntü netliği ikna edici olursa fena olmaz.. bu tablet codegenin yeni modeli mi ki?

Alıntıları Göster
    piyasa fiyatı hakkında bilgi sahibi olan var mı? ya da benzer ürünler kaç tl civarındadır?

1280x800 yazıyor ama rk3168 modellerin muadillerine baktığımda hep 1024x600 şeklinde belirtilmiş. Ayrıca sistem bilgisine değişik programlarla baktım. Hepsi de çözünürlük 1024x600 görünüyor ama 720p videoları destekliyor. 1080p videoları kesinlikle oynatmıyor. Ama daha önce de dediğim gibi ekran bana bir tuhaf geldi. Bu model yeni bir model galiba çünkü 3168 chipset, işlemci 28nm üretilmiş ve SGX540 ekran kartı var. Batarya ömrü açısından iyi olacağını düşünüyorum ama 1080p desteklemesi gerekirken ben videoları açamadım.
    Fenercell 3g modemle ağ taraması yapabiliyor. Operatörleri görüntülüyor, hat faal olmadığı için doğal olarak sectirmiyor. Sokağa inmek zor geldi wifiyi balkona çıkarak denedim, arada 2 duvar bir oda var ve tek dis cekiyor. Huawei G301de aynı yerden tek diş çekiyor. Alt veya üst katmı bilmiyorum ancak 3 ağ daha görüyor. Sinyal seviyeleri 1 2 diş arası gidip geliyor.
  • quote:

Fenercell 3g modemle ağ taraması yapabiliyor. Operatörleri görüntülüyor, hat faal olmadığı için doğal olarak sectirmiyor. Sokağa inmek zor geldi wifiyi balkona çıkarak denedim, arada 2 duvar bir oda var ve tek dis cekiyor. Huawei G301de aynı yerden tek diş çekiyor. Alt veya üst katmı bilmiyorum ancak 3 ağ daha görüyor. Sinyal seviyeleri 1 2 diş arası gidip geliyor.

teşekkür ederim eyüp arkadaşım bilgilendirdiğin için.. bi aksilik olmasa alacağım yarın bu tableti.. umarım vereceğim paraya değerde pişman olmam..
  • quote:

aldım iade ettim

Tableti "Şok" tan mı almıştınız?
    Ben mesaj attım "şok"a ama şöyle bir cevap aldım:

Sn. XXXX XXX ,

Firmamıza gösterdiğiniz ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz.

Elektronik ürünlerle ilgili sorun yaşamanız durumunda teknik servis ile irtibata geçmeniz gerekmektedir. Servis raporu olmadan iade işlemi yapılmamaktadır.

Paketi açılmış ürünle ilgili iade kabul etmemekteyiz.

Saygılarımızla,

Şok Müşteri İletişim Merkezi
    0 212 576 33 00

Önemli Not : Yukarıdaki mesaja 'REPLY' tuşuna basarak dönülen cevapları sistemimiz kabul etmemektedir. Lütfenhttp://www.sok.com.tr/ adresinden ilgili formları doldurarak bize cevap dönünüz!

Müşterinin / Tüketicinin Açıklaması

Merhaba; Şok marketin 6 kasimda satışa sunacağı "codegen dream 101" tabletini almayı düşünüyorum. Ürünü beğenmezsek iade işlemleri ile ilgili bilgi almak istiyorum. Örneğin ürünün orjinalliği bozulmadan jelatinini bile açmadan kullansak ve memnun kalmasak, 7 gün içinde iade edebiliyor muyuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ekremce

quote:

teşekkür ederim eyüp arkadaşım bilgilendirdiğin için.. bi aksilik olmasa alacağım yarın bu tableti.. umarım vereceğim paraya değerde pişman olmam..

Açıkçası ben beğenmedim, ama artık tablet aramaktan da bıktığımdan kullanayım diyorum. Zaten çocuğa 1. sınıf el yazısı okuma metinlerini okuması için aldım. Daha uygun tabletler yokmu var ama ekran büyüklüğünden dolayı tercih ettim.

• quote:

quote:

aldım iade ettim

Tableti "Şok" tan mı almıştınız?
    Ben mesaj attım "şok"a ama şöyle bir cevap aldım:

Sn. XXXX XXX ,

Firmamıza gösterdiğiniz ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz.

Elektronik ürünlerle ilgili sorun yaşamanız durumunda teknik servis ile irtibata geçmeniz gerekmektedir. Servis raporu olmadan iade işlemi yapılmamaktadır.

Paketi açılmış ürünle ilgili iade kabul etmemekteyiz.

Saygılarımızla,

Şok Müşteri İletişim Merkezi
    0 212 576 33 00

Önemli Not : Yukarıdaki mesaja 'REPLY' tuşuna basarak dönülen cevapları sistemimiz kabul etmemektedir. Lütfenhttp://www.sok.com.tr/ adresinden ilgili formları doldurarak bize cevap dönünüz!

Müşterinin / Tüketicinin Açıklaması

Merhaba; Şok marketin 6 kasimda satışa sunacağı "codegen dream 101" tabletini almayı düşünüyorum. Ürünü beğenmezsek iade işlemleri ile ilgili bilgi almak istiyorum. Örneğin ürünün orjinalliği bozulmadan jelatinini bile açmadan kullansak ve memnun kalmasak, 7 gün içinde iade edebiliyor muyuz?

Alıntıları Göster
    sen sen ol, codegen ürünlerini alma. kim bilir yine neyi varmış gibi pazarlıyorlardır....
    ben aylar önce aldım bir modelini ve olduğu gibi iade ettim. meğer ekranı IPS değilmiş. ama reklamlarında IPS ekran diye pazarlayıp insanları aldatıyorlar. dikkat et. ŞOKtan alayım derken ŞOKa girmeyesin

• quote:

Orijinalden alıntı: erdem4

sen sen ol, codegen ürünlerini alma. kim bilir yine neyi varmış gibi pazarlıyorlardır....
    ben aylar önce aldım bir modelini ve olduğu gibi iade ettim. meğer ekranı IPS değilmiş. ama reklamlarında IPS ekran diye pazarlayıp insanları aldatıyorlar. dikkat et. ŞOKtan alayım derken ŞOKa girmeyesin

alma diyorsun ama ne alacağız peki bu fiyatlara var mı tavsiyen?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.