Şimdi Ara

Codegen Qbix M71'mi Yoksa PolyPad 7208 HD mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Bende 300 TL lik bütçem var. Tablet bilgisayar alacağım. Oyun amaçlı. Şöyle Aspalt 7 NFS Most Wanted açabilecek model arıyordum ve 2 model buldum, Codegen Qbix M71 ve Polypad 7208 HD.

Baktığımda pek bi fark göremedim. Benim için Hız,Çözünürlük ve oyun lazım. Sanki PolyPad daha üstün gibi geldi bana. Oyun amaçlı olarak hangisini almalıyım sizce?

Cevaplayanlara şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfeKrm -- 10 Ocak 2013; 21:28:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EfeKrm

Merhabalar. Bende 300 TL lik bütçem var. Tablet bilgisayar alacağım. Oyun amaçlı. Şöyle Aspalt 7 NFS Most Wanted açabilecek model arıyordum ve 2 model buldum, Codegen Qbix M71 ve Polypad 7208 HD.

Baktığımda pek bi fark göremedim. Benim için Hız,Çözünürlük ve oyun lazım. Sanki PolyPad daha üstün gibi geldi bana. Oyun amaçlı olarak hangisini almalıyım sizce?

Cevaplayanlara şimdiden teşekkürler

Aynen bende bu tankerlerin arasında kaldım bana da polypad cazip geldi yardım edin !!!!!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben Codegen kullanıyorum ve memnunum. Ama Polypad'in hem işlemcisi dualcore, hem de çözünürlük 1024 olduğu için daha iyi bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimsn

Ben Codegen kullanıyorum ve memnunum. Ama Polypad'in hem işlemcisi dualcore, hem de çözünürlük 1024 olduğu için daha iyi bana göre.

kardeş codegen m71 in 512 mb ramı olanımı yoksa 1 gb ram olandan mı var sizde ayrica codegen asphalt 7 modern combat 4 gibi grafikleri oyunları takılmadan çalıştırabiliyomu tabelasını nereden aldın ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak-2001

quote:

Ben Codegen kullanıyorum ve memnunum. Ama Polypad'in hem işlemcisi dualcore, hem de çözünürlük 1024 olduğu için daha iyi bana göre.

kardeş codegen m71 in 512 mb ramı olanımı yoksa 1 gb ram olandan mı var sizde ayrica codegen asphalt 7 modern combat 4 gibi grafikleri oyunları takılmadan çalıştırabiliyomu tabelasını nereden aldın ?

Ben Bimeks ten 1 gb olan M71B1 aldim. Modern Kombat denemedim ama asphalt fln oynaniyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Burak-2001

quote:

Ben Bimeks ten 1 gb olan M71B1 aldim. Modern Kombat denemedim ama asphalt fln oynaniyor.

Tşk ederim

• Birkaç hafta sonra alacağım tableti ama hala karar veremedim
  • bende codegen qbix kullanıorm sorun yok
  • Bugün aldım PolyPad 7200 HD. Adamlar içinde şarj yoktur 8 saat şarzda tutun dediler. Bi baktım şard %75 te. 5 Saatte %15 e kadar düşürdüm. Şarj olayı süper oldu valla

Benim unutkanlığım yüzünden SD Kart Alamadım adam akıllı oyun indiremedim

Onu alana dek Hafızayı doldurdum :D Tavsiye ederim gerçekten çok güzel olmuş.

Bir fotoğraf ekleyeyim:

Codegen Qbix M71'mi Yoksa PolyPad 7208 HD mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.