Şimdi Ara

Coğrafya tünel viyadük sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler herkes bu soruya karedeniz bölgesinde taralanan 2 yer diyor ama ben muğlanın tarandığı yer ve bolunun tarandığı yer yaptım,benimle aynı fikirde olan var mı?

• ben karadeniz yaptım çünkü tünel ve viyadükler orada çok olduğundan 3 ve 4 yaptım. ama bilmiyorum cevabı muğla ve antalyanın yükseltisi fazle engebeli bilemiyorum şimdi zaten bende takılmıştım oraya teke platosumuydu nereydi oa
  • ule bir sınavın tüm soruları çelişkili olurmu
  • kardeşim orta karadeniz taranmıştı oranın muğlaya göre daha düz olduğunu düşünüyorum,zaten ösym karadeniz bölgesinden iki yer gösterip öğrencileri tuzağa düşürdü kimse orda muğlayı görmedi.
  • doğukaradeniz ve ege
  • quote:

Orijinalden alıntı: mortalzafer

kardeşim orta karadeniz taranmıştı oranın muğlaya göre daha düz olduğunu düşünüyorum,zaten ösym karadeniz bölgesinden iki yer gösterip öğrencileri tuzağa düşürdü kimse orda muğlayı görmedi.

belli olmaz orası kardeşim belki egeyi gösterip öyle düşürmek istemişlerdir orasını bilmiyorum
  • muğla taranmıştı kardeşim,muğla dağlık bir yer,boluda dağlık bir yer cevap muğla ve bolunun tarandığı yer olması gerek tabi emin değilim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Piramit sorusu
    geçen hafta açıldı
    satıldı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • muğlada demir yolu yok engebeli olduğu için
    ama ulaşımın tünellerle sağlandığını hiç sanmıyorum
    hiç bir testte tünel ve viyadükler ile muğla aynı cümlede geçmedi
    diye düşünerekten karadeniz bölgesi yaptım
    bu da mı gol değil be
  • muğlada tünel viyadük olup olmadığına bakmayacaksın ki orda sana tünel viyadük yapımı hangi bölgelerde masraflı olur diyor bu da bize dağlık bölgeleri işaret ediyor bende muğla ve bolunun taralı olduğu yerleri işaretledim ama emin değilim.
  • quote:

muğlada tünel viyadük olup olmadığına bakmayacaksın ki orda sana tünel viyadük yapımı hangi bölgelerde masraflı olur diyor bu da bize dağlık bölgeleri işaret ediyor bende muğla ve bolunun taralı olduğu yerleri işaretledim ama emin değilim.

benim bildiğim en dağlık alanlar önce doğu anadolu sonra karadeniz bölgesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: R3DROS3V3RTIGO

quote:

muğlada tünel viyadük olup olmadığına bakmayacaksın ki orda sana tünel viyadük yapımı hangi bölgelerde masraflı olur diyor bu da bize dağlık bölgeleri işaret ediyor bende muğla ve bolunun taralı olduğu yerleri işaretledim ama emin değilim.

tamam kardeşim dağlık bölgelerde haklısın ama ege ne kadar düz olsada muğla bölgesi bir istisna,dağlık bir alan ben ösymnin bu soruyu öğrencileri yanıltmak için sorduğunu düşünüyorum,herkes karedeniz bölgesindeki alanları görüp onları işaretledi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: R3DROS3V3RTIGO

quote:

tamam kardeşim dağlık bölgelerde haklısın ama ege ne kadar düz olsada muğla bölgesi bir istisna,dağlık bir alan ben ösymnin bu soruyu öğrencileri yanıltmak için sorduğunu düşünüyorum,herkes karedeniz bölgesindeki alanları görüp onları işaretledi.

bence tünel ve viyadükler karadeniz bölgesine daha çok lazım
    rizede aylarca yaşadım ordan biliyorum ve nerdeyse tüm karadenizi gezdim

• muglayi ve rizeyi gosteren yer olmalı dedim ben zaten boluyu gosteren bi yer yoktu ki daha kıyıdaydi tarali alanlar
  • Cevap neymiş?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.