Şimdi Ara

Çoğu Eski DH üyesi nerde ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
1.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yetkilerini kasıtlı olarak kötüye kullanan herkes tarafından kim olduğunu bilinen malum şahıs sağolsun üyelerin mesajlarını bildirimsiz sile sile milleti forumdan soğuttu.

• Özelde görüştüklerim var ama genelde çoğu hayatına odaklanmış o sebeple foruma zaman ayıramıyorlar. Yani bir problem olduğundan değil, hayat şartları diyebiliriz

• cidden çoluğa çocuğa karıştık Çoğu Eski DH üyesi nerde ? 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Bi biz Kaldık Hocam Hayata karışıcaz Birgün Bizde Çoğu Eski DH üyesi nerde ? 

• Malum Forum daki Kişiler DH hesap Mı Açıyor Yoksa diycem Konu Dışı girmeyi beceremezler Çoğu Eski DH üyesi nerde ? Çoğu Eski DH üyesi nerde ? 

• Why Shy kullanıcısına yanıt

O kim hocam?

Bu arada merak edenler için;

NAT (Network Address Translation), TCP/IP ağındaki bir bilgisayarın yönlendirme cihazı ile başka bir ağa çıkarken adres uzayındaki bir IP ile yeniden haritalandırma yaparak IP paket başlığındaki ağ adres bilgisini değiştirme sürecidir. Kaynak: Vikipedi

Çoğu Eski DH üyesi nerde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEHET -- 15 Aralık 2024; 5:22:55 >
  • (Çekirgelerde en yaygın intihar biçimi bile bile sakıza basmaktır.)

Kaynak : Donnaım Haber Konu Dışı Çoğu Eski DH üyesi nerde ? Çoğu Eski DH üyesi nerde ? Çoğu Eski DH üyesi nerde ? Çoğu Eski DH üyesi nerde ? 

• TEHET kullanıcısına yanıt

Nickini yazdığım için 4 gün ban atmıştı. Herkes biliyor kim olduğunu şimdi tekrar ban yemiyelim.

• Hem hayata karışıp hem buradaki aktiviteye devam etmek de bir seçenek hocam :)

• Why Shy kullanıcısına yanıt

ben kendisini törpülediler diye biliyordum hocam, çok şikayet almıştıÇoğu Eski DH üyesi nerde ? 

• ben de varım:)

• mtanhu kullanıcısına yanıt

Sizi burda görmek güzel Hocam Çoğu Eski DH üyesi nerde ? 

• Bizi bitirdiler.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.