Şimdi Ara

çoğu free server kapanıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Artık yeni bi oyun çıksada ona takılsak.java serverların stresi çekilmez.Bu arada ncsoft un C4 server kod larını satışa çıkarması vardı bi aralar.O orjinal dosyaları alan l2off serverlarına ne olucak?onlarıdamı şikayet etmiş NCsoft?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leipold

Artık yeni bi oyun çıksada ona takılsak.java serverların stresi çekilmez.Bu arada ncsoft un C4 server kod larını satışa çıkarması vardı bi aralar.O orjinal dosyaları alan l2off serverlarına ne olucak?onlarıdamı şikayet etmiş NCsoft?
    Vallla arkadaslar c5 java kuruyor teste girip oynuyorum gayet guzel tam player istekleri ile dolu ben orda baslarim god setmi nedir tit sete koydurdum

• dragon-network de kapatıldı :(
  • walla en iyisi severini kendin acicaksın kafede lan dan arkadaslarla oynıcaksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoldenSpirit

forumda tonlarca senaryo uyduranlar umarım anlamıştır işin ciddiyetini...off serverlerin geleceği yok..ncsoftun kuzey america yetkilisi fbi ile temasa geçip bunu yaptırabildiğine avrupa yetkilisi de avrupa daki hatırı sayılır ülkelerin servisleri ile irtibata geçip bunu avrupaya da yayabilir ki kanımca olacağı bu..bedava oynamak isteyenler yani officale gitmeyi düşünmeyenler şimdiden stabilitesi yüksek jawa server lar aramaya başlasınlar bence

Forumlarda tonlarca senaryo uyduranlar hiçbirşeyi anlamaz sevgili GoldenSpirit. Eğer anlayacak olsalardı öyle komik senaryoları forumlara yazıp insanları kendilerine güldürmeden önce iki kez düşünürlerdi

• saol perfectstorm4ever kardes ya abi sen nerde oturuyon ki ya
    ya ben bide bisey sorcam bu free serwer lar kapanıyo ya bu sadece c4 demi kapanıyo yoqsa c5 dede aynı olay warmı ya
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.