Şimdi Ara

Çoğu Okula Gelen Muhtemel Yeni Sistem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yarın 11 de spekülasyonlar son bulacak müsterih olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bireysel üretim bile baya gelişecek gibi lojistik kargo alanında da iyi iş yapar.Silahlı olanlar için ise makinalı tüfek takılan minik bir iha bile baya iş görür

• nihayetinde ne olursa olsun şuanki sistemden 10 soru bile çıkarırsan büyük belirsizliklere yol açar.atıyorum 50 mat lys mat sorusu yerine 40 tane sorarsan acaba o 10 soru nereden azalacak? türev integralden mi, yoksa diğer konulardan mı? ya da türev integralin soru sayısı mı azalacak? yani öğrenci 20 soru çıkacak yere başka 10 soru çıkacak yere başka çalışıyor nihayetinde.

spekülasyonlar elbet son bulacak yarın 11de ama önümüze koyacakları sistemi açıklarken oyunu değiştirdim, hadi hepiniz bu oyunda oynuyorsunuz belki başarılı olursunuz diye umut dağıtacaklar.

madem 1 haftasonunda bitecek, bu demek ki bi günde birden fazla oturum olacak.bi günde birden fazla oturum olması da beraberinde sorunları getiriyor.

sabah sınava girilen okulda mı girilecek sınava? yok her oturum farklı okulda olacaksa istanbul trafiğinde 1 saatte kimse bi yere yetişemez.hadi diyelim bunu önümüze koydular, öğrenci sınavdan çıkıp arkadaslarıyla konusacak, belki morali bozulacak, aradaki 2 saatte ailesiyle konusacak hop hemen yine sınava.

sonra baraj sınavı hangi sınav olacak da 1 günde kimin barajı geçip geçemeyeği belli olacak o da belirsiz

muhtemelen buna benzer bir şey olacak ve bu belirsizlikte yeni sorunların ortaya çıkmaması kaçınılmaz.

bi haftasonunda bitirme inadı niye onu da anlamış değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eüzerixinintegrali -- 11 Ekim 2017; 21:5:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eüzerixinintegrali

nihayetinde ne olursa olsun şuanki sistemden 10 soru bile çıkarırsan büyük belirsizliklere yol açar.atıyorum 50 mat lys mat sorusu yerine 40 tane sorarsan acaba o 10 soru nereden azalacak? türev integralden mi, yoksa diğer konulardan mı? ya da türev integralin soru sayısı mı azalacak? yani öğrenci 20 soru çıkacak yere başka 10 soru çıkacak yere başka çalışıyor nihayetinde.

spekülasyonlar elbet son bulacak yarın 11de ama önümüze koyacakları sistemi açıklarken oyunu değiştirdim, hadi hepiniz bu oyunda oynuyorsunuz belki başarılı olursunuz diye umut dağıtacaklar.

madem 1 haftasonunda bitecek, bu demek ki bi günde birden fazla oturum olacak.bi günde birden fazla oturum olması da beraberinde sorunları getiriyor.

sabah sınava girilen okulda mı girilecek sınava? yok her oturum farklı okulda olacaksa istanbul trafiğinde 1 saatte kimse bi yere yetişemez.hadi diyelim bunu önümüze koydular, öğrenci sınavdan çıkıp arkadaslarıyla konusacak, belki morali bozulacak, aradaki 2 saatte ailesiyle konusacak hop hemen yine sınava.

sonra baraj sınavı hangi sınav olacak da 1 günde kimin barajı geçip geçemeyeği belli olacak o da belirsiz

muhtemelen buna benzer bir şey olacak ve bu belirsizlikte yeni sorunların ortaya çıkmaması kaçınılmaz.

bi haftasonunda bitirme inadı niye onu da anlamış değilim

Şu an YGS-LYS devam deseler mutlu olurum. Düşündüklerinizin hepsini ben de düşündüm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Umarım temel matematik ve Türkçe nin katsayısı diğerlerinden çok olmaz hatta az olsa daha iyi olur.

• eüzerixinintegrali kullanıcısına yanıt
    Bence oturum oturum olmaz hocam tek sinav diyorlar

30 mat 30 turkce 60 edebiyat 60 mat sosyal icin birsey dusunemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: tenefüseÇıkanMüdür

Bence oturum oturum olmaz hocam tek sinav diyorlar

30 mat 30 turkce 60 edebiyat 60 mat sosyal icin birsey dusunemiyorum

Ben tam da böyle düşünüyorum hocam. Ancak iki kitapçık olur bence. 10 dakika ara verilir sınıfta. Daha sonra ileri düzeyler dağıtılır.

• Oss sinavi 180 soru 180 dakikaymis zamaninda buda oyle olabilir oturum oturum nedir

Adam arkadasiyla matematik sorusu tartissa moreli bozulacak sonra sinava girecek cortt cort tek sinav dedi meb ama yarin bizi onlar cortlatacakkk

• quote:

Orijinalden alıntı: tenefüseÇıkanMüdür

Oss sinavi 180 soru 180 dakikaymis zamaninda buda oyle olabilir oturum oturum nedir

Adam arkadasiyla matematik sorusu tartissa moreli bozulacak sonra sinava girecek cortt cort tek sinav dedi meb ama yarin bizi onlar cortlatacakkk

O anlamda oturum demiyorum. Önce edebiyat dağıtılırdı mesela 10 dakika sınıfta mola verilirdi kimse yerinden kalkamazdı. Sonra coğrafya dağıtılırdı.

• Aynen mantikli ins oyle olur

• Biz mfciler niye sosyale giriyoruz tabiri caizse bizi binek mi bellediler? Bence bunu bazı tmciler yapıp atmış ortaya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı gün iki oturum çok kötü fikir ya. farklı okullarda gireceksek ikinci okula nasıl yetişeceğiz? 2 saat çok az. birşeyler mi yersin ihtiyaçlarını mu karşılarsın vs vs. yok aynı okulda gireceksek 2 saat kafayı yeriz orada. ki dağın başında bir sürü okul var. o kadar insanı tek bir alana sıkıştırmak büyük sıkıntı. ne yiyeceksin, nerede oturacaksın? insanın hayatını etkileyecek böyle bir sınavda bu tarz ince detayları düşünmek lazım. böyle birşey olursa çalışan değil dinç kalan kazanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

TS'ye matematik YAV HE HE

Tum alanlar icin turkce ve matematigin agirligi artacak bu durumda sozelciler de matematik cozecek

• quote:

Orijinalden alıntı: hedeflys.17

quote:

Tum alanlar icin turkce ve matematigin agirligi artacak bu durumda sozelciler de matematik cozecek

Temel matematik çözerler hocam lys mat çözmezler. Öyle bir şey olursa TS bölümleri otomatik olarak TM bölümü olur.

• Mf ler için çok iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: hedeflys.17

quote:

Ne yapacaklari belli olmaz son 1 saat insallah daha da kotuye gitmez sistem

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.