Şimdi Ara

coh 2 sistem gereksinimleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
6.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • company of heroes 2 d&r alcam da sistemim yetermi daha önce başka bir oyun için açmıştım arkadaş 30-40 fps dedi bu oyundada mı böyle olur kasar mı yani verdiğim parayı lowda bile olsa alabilir miyim

sistemim: Amd radeon 7670m 1t hard disk 6gb ram win8 intel core 1.5 işlemci 2.5 ghz

Minimum:

*İşletim Sistemi:Windows XP, Vista Veya Windows 7
    *İşlemci:İntel Çift Çekirdekli E4400 2.0GHz Veya Amd Athlon Çift Çekirdekli 4600 2.4 GHz
    *Ekran kartı:GeForce 8800 GS 384 Mb Veya Radeon HD 2900 256 Mb
    *Ram:2 Gb
    *Harddisk:11 GB
    *Direct X:DirectX 10

Önerilen:

*İşletim Sistemi: Windows 7
    *İşlemci:Core 2 Quad Q6400 2.13GHz Veya Phenom 9600B Quad-Core
    *Ekran kartı:GeForce GTS 450 Veya Radeon HD 4850×2
    *Ram:4 Gb
    *Harddisk:11 Gb
    *Direct X:DirectX 11

• Bende de aynı kart var.Bu sitede sayfayı aşağıya indirirsen fps değerlerinin ne kadar berbat olduğunu görebilirsin.Bu yüzden hiç indirip denemedim bile oyunu .Sana da almamanı öneririm.Kasa kasa oynamaya razıysan al tabi

http://www.notebookcheck.net/Company-of-Heroes-2-Benchmarked.97022.0.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gecenin-Öfkesi

company of heroes 2 d&r alcam da sistemim yetermi daha önce başka bir oyun için açmıştım arkadaş 30-40 fps dedi bu oyundada mı böyle olur kasar mı yani verdiğim parayı lowda bile olsa alabilir miyim

sistemim: Amd radeon 7670m 1t hard disk 6gb ram win8 intel core 1.5 işlemci 2.5 ghz

Minimum:

*İşletim Sistemi:Windows XP, Vista Veya Windows 7
    *İşlemci:İntel Çift Çekirdekli E4400 2.0GHz Veya Amd Athlon Çift Çekirdekli 4600 2.4 GHz
    *Ekran kartı:GeForce 8800 GS 384 Mb Veya Radeon HD 2900 256 Mb
    *Ram:2 Gb
    *Harddisk:11 GB
    *Direct X:DirectX 10

Önerilen:

*İşletim Sistemi: Windows 7
    *İşlemci:Core 2 Quad Q6400 2.13GHz Veya Phenom 9600B Quad-Core
    *Ekran kartı:GeForce GTS 450 Veya Radeon HD 4850×2
    *Ram:4 Gb
    *Harddisk:11 Gb
    *Direct X:DirectX 11

İşlemcin sanırım i5. Ayrıca oyunu bilmem ama yazdığın sistem gereksinimlerine göre oyunu medium da rahatça oynarsın

• alıyım mı almıyayı mı iki farklı görüş var ne yapıyım para boşuna gitmesin ayrıca işlemcim i5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gecenin-Öfkesi -- 15 Aralık 2013; 11:50:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gecenin-Öfkesi

alıyım mı almıyayı mı iki farklı görüş var ne yapıyım para boşuna gitmesin ayrıca işlemcim i5

Kardeş bu benchmark siteleri genelde yanılmaz.Aslında bizim sistemimiz minimum sistem gereksinimlerinin üstünde.Ama bu oyun da aynı GTA 4,Assassin's Creed 4 veya LA Noire gibi pc'ye çok kötü optimize edilmiş.Ben sana alma derim.O sitede dikkat edersen bizim karttan bilmem kaç kat daha iyi olan gtx780m bile o kadar düşük fps almış.Bizim kartın şansı hiç yok o zaman

• evet fark ettim vay be o kadar beklediğim oyunu oynayamadım ilk oyunu muhtşemdi neyse yardımlarınız için sağolun para bende kaldı
  • selam compan of heroes 2 işlemci 2.4 ghz
    ram 4 gb
    ekran kartı amd radeon 7900 serıas 3 gb
    drecx 11
    tek oyunu oynuyorum coklu oyunda 4x4 oynurum bıraz kalabalık olugu zaman kasma oluyor oyun sıstemı tam orta duzeyde oynuyorum gene kalabalı oldunda kasma yapıyor bılen varsa yardımcı olabılırmıyım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.