Şimdi Ara

Coinpayu ile internet üzerinden anket doldurarak ve reklam izleyerek para kazanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternet üzerinden reklam izleyip anket doldurarak ek gelir elde edebileceğiniz bir site coinpayu

Bu link üzerinden kendinize bir hesap açın:

www.coinpayu.com
    Coinpayu: Earn Online in an Easy Way
    https://www.coinpayu.com/?r=ayaks

Daha sonra Dashboard yazan ya da Surveys yazan kısıma tıkladığınızda üst kısımda anketler çıkıyor buradan anketleri doldurarak puan kazanıyorsunuz.

View Ads yazan kısımdan da reklam görüntüleyerek puan kazanıyorsunuz. Frameless Ads direkt tıklayıp kapatabileceğiniz sayfalar. Bunlara tıkladığınızda reklamın altında yazan süre geri sayım şeklinde başlıyor ve yine reklamın altında belirtilen puan direkt hesabınıza geçiyor. Framed Ads yazan kısımda da tıkladığınız sayfayı reklamın altında yazan süre kadar açık tutuyorsunuz mouse imleciniz sayfa üzerinde o süre zarfında kalacak şekilde. Zaten yukarda dolum işaretiyle görüyorsunuz o sürenin geçtiğini ve yine puanınız direkt hesabınıza geçiyor.

Offers yazan kısımda Android, IOS ya da masaüstü cihazdan indirerek, hesap açarak, oyun oynayıp belli levellere ulaşarak vs. puan kazanabileceğiniz uygulamalarla ilgili teklifler oluyor.

Bu şekilde biriktirdiğiniz puanları yine Dashboard'a tıklayıp anasayfaya giderek Withdraw butonuna basarak çekebiliyorsunuz. Burada istediğiniz kripto para olarak gireceğiniz cüzdan adresinize ya da Gift Cards seçerek hediye kartı olarak çekebiliyorsunuz. Burda tek tek sayamayacağım kadar çok kripto ve hediye kartı seçeneği mevcut.

Ben şu ana kadar en hızlı ve en çok bu siteden kazanç elde ettim çünkü diğer anket sitelerinde ödemeler çok düşük ve çok az anket çıkıyor, burada sürekli çıkıyor ve puanları iyi olduğundan haftada bir çekim yapıyorum.

• www.coinpayu.com
    Coinpayu: Earn rewards effortlessly
    https://www.coinpayu.com/?r=Koroglu87
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.