Şimdi Ara

Coins Gelmiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bugün son 3 maç varken 18 yaptım title almamak için 3 kere dnf yaptım içim çız etti
  • KazeShini K kullanıcısına yanıt
    etmez mi uğraş et ama karşılığı olmasın ...................
    ..............
    oluşan sorunlar için live chat ten derdimi anlatıyorum, tek yaptıkları dosyanız oluşturuldu inceleniyor 2 hafta falan bekleyin
    varsa yoksa özel ekibimizi şu numaradan arayın , la nasıl ariyalım diyosun ben napim aga tribine bağlıyor hepsi

ücrestsiz yoldan bu aramayı yapmak için önerisi olan varmı, bıktım artık kayıp title ödüllerinden bıktım artık -325 coins ....
    eksi nedir ya,bunu bari açıkla diyosun ben bilmem eşim bilir özel ekibimiz bilir diyip duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockelnes

etmez mi uğraş et ama karşılığı olmasın ...................
    ..............
    oluşan sorunlar için live chat ten derdimi anlatıyorum, tek yaptıkları dosyanız oluşturuldu inceleniyor 2 hafta falan bekleyin
    varsa yoksa özel ekibimizi şu numaradan arayın , la nasıl ariyalım diyosun ben napim aga tribine bağlıyor hepsi

ücrestsiz yoldan bu aramayı yapmak için önerisi olan varmı, bıktım artık kayıp title ödüllerinden bıktım artık -325 coins ....
    eksi nedir ya,bunu bari açıkla diyosun ben bilmem eşim bilir özel ekibimiz bilir diyip duruyor

skype uzerınden ülkenı abd yapıp ücretsız arayabılırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.