Şimdi Ara

Cointellect Bulut Madencilik İle İyi Para Kazanıyoruz. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
3.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: LordWinchester

Ben yatırım açısından sormuştum. BTCye yafa dogecoine çevirip bekletmek mantıksız mu olur?

Mantıksız olmaz ama piyasayı takip etmek lazım. BTC fiyatı bu ay 700 lere kadar gerilemiş. Ben bi ara baktığımda 900 ün üzerinde idi. Haziran ayında 1300 e bile çıkmış Doğru zamanlarda bozma işini yaparsan kar edersin aynı normal borsa gibi. Ben cointellecten ödememi aldığımda btc ye cevirip beklettim bir hafta sonra dayanamadım bozdum birkaç lira da oradan kar ettik.
  • Vesiye V kullanıcısına yanıt
    Demo bitince tekrar demo satın alabiliyorum değil mi? Eğer öyleyse yeni demo satın alır artan parayıda btc ye çevirir bekletirim. Zaten büyük oynamıyorum kazancımda zararımda çok düşük olur şu anda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maalesef demo tek alımlık. Starter alabilirsin 45 günde amorti ediyor. Ben starter aldım şimdi pişmanım demo alıp vaktimi onunla harcadıgıma keşke en basta bunu alsaymışım an azından fazladan 15 gunlük karım olurdu
  • Vesiye V kullanıcısına yanıt
    Starter almaya param yetmiyor maalesef

• bu cointellect sistemine katilmak istiyorum siz bu konuda bilgili birine benziyorsunuz size bir kac soru sormak istiyorum;

1) 99 € luk paketten alicagim 3 ayda 190 olarak geri doncegi yaziyor donmeme ihtimali varmi paramin yanma olsaligi var mi ?
    2) paypala odeme almak risklimi o gonderdigi odemeleri kapanirsa geri isteyebilir paypal uzerinden diyorlar
    3)bu sisteme yeni basliyorum benim icin onerileriniz varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: Eylon

bu cointellect sistemine katilmak istiyorum siz bu konuda bilgili birine benziyorsunuz size bir kac soru sormak istiyorum;

1) 99 € luk paketten alicagim 3 ayda 190 olarak geri doncegi yaziyor donmeme ihtimali varmi paramin yanma olsaligi var mi ?
    2) paypala odeme almak risklimi o gonderdigi odemeleri kapanirsa geri isteyebilir paypal uzerinden diyorlar
    3)bu sisteme yeni basliyorum benim icin onerileriniz varmi

1) Dönmeme ihtimali tabiki var. Risk almak istersen al. Ama ödemeler günlük olarak yapılıyor dolayısı ile sistem 45 günde kapanmazsa en azından ödediğini geri almış oluyorsun.
    2) o söylenti ne kadar doğru bilmiyorum ama paypal la ödeme almak için minimum 50euro hesabında biriktirmen lazım Hergün kapanacak korkusu ile hesapta para bırakmamaya çalışan ben paypal kullanmıyorum
    3) 15 euroluk paketle zaman kaybetme derim. Ben kaybettiğim zamana üzülüyorum şimdi Ama başka paket alır da sistem ertesi gün kapanırsa da sorumluluk kabul etmem :D Ha bir de üye olmadıysan ve referans numaramla üye olursan da sevinirim

• bir ogrenci icin 99 euro az para degil par yanarsa cok zor duruma duserim isin ucunda 2 katina cikarmakta var tabi ama bilemiyorum napmaliyim cok kararsiz kaldim bazi yerlerdeki yorumlara bakiyorum bu saatten sonra girilmez diyorlar sisteme

Hocam birde kendi bilgisayarimla kazi yapsam ayda 15 euroyu gecme ihtimalim var mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eylon -- 26 Kasım 2014; 9:38:19 >
  • Eylon kullanıcısına yanıt
    Kim ne biliyor ki ne desin. Ben başka biryerdeki haberde de cointellectin aralık ayında sisteme yatırım yapacagını okudum. Tabi hiçbir şey kesin değil. Vurgun yapıp kaçabilirler de. Karar tamamen senin. Ben de ilk kontrat alırken cok kararsız kaldım ama 10 günü geride bıraktık şükür :D Kendi bilgisayarımda kazı ile ayda 3 euro yu geçemedim ve bilgisayar full açıktı eger işyeri bilgisayarı degilse açık bıraktıgın elektrik faturasını da düşünerek hesap yap
  • quote:

Ben başka biryerdeki haberde de cointellectin aralık ayında sisteme yatırım yapacagını okudum

Eylül ayında haberlerde yazmışlardı:https://cointellect.com/tr/news/view/?id=14

Published at 18 Eyl 2014 13:13:33

Siparişi vermişlerdi ama bu cihazların üreticilerinde çok kuyruk oluyor. 8 ay bekleten var mesela. gene eylülde sipariş verip aralıkta teslim alıyorlar.

quote:

We have placed a sizable order for next generation high efficiency miners from ZeusMiner. The order is expected to be delivered sometime in December.

Daha yeni haberlerde de aralık ortası gibi gelecek demişlerdi.

• tkaprol T kullanıcısına yanıt
    O zaman bu işin sürerliliği bir müddet daha var diye yorum yapabilir miyiz?
  • Yeni ödeme kanıtlarım. Ayrıca arkadaşlar benim konumda sorulara cevap vermeniz hoş ama kendi referans numaranızı vermeniz hoş değil. Bunun için kendi konunuzu açmanız daha doğru olur. Saygı lütfen.

Cointellect Bulut Madencilik İle İyi Para Kazanıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vesiye

O zaman bu işin sürerliliği bir müddet daha var diye yorum yapabilir miyiz?

Evet, devamlılığı var gibi gözüküyor. Şirketin dışında dogecoinle de ilgili devamlılık mümkün. Bitcoin cloudları var mesela. Hızları o kadar düştü ki eskiden 1 yıllık verdiği servisi şimdi 5 yıl ya da ömür boyu gibi sürelerle veriyorlar.

Dogecoin kazımı da Bitcoin'in aksine devamlılığı olabilecek bir birim.

Bitcoin sürekli zorlaşıyor mesela 21 milyonda da bitecek. Bir süre sonra çok çok zorlaşacak 2140'lara kadar azar azar devam edecek.

Dogecoin'e gelince her yıl 5 milyar dogecoin kazılacak, pratikte de yıllık kazım miktarına ulaşılmasını öngörmüyorlar. Ulaşsa bile 1-2 aylık bir süre ancak.

• Ben de şirketin devamlılığının olacağını düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ödeme kanıtlarıyla devam...

• Doktor kozmetik isine benzemesin

• Son aldığım ödemeler:

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.