Şimdi Ara

Çok abarttığınız Monaco geçen sene Avrupa Ligi'nde gruptan çıkamadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam ben de şansımızın düşük olduğunu düşünüyorum da bu kadar da büyütmeye gerek yok.

• Monaconun ismi var.Sadece sizdeki cezalı ve sakatlar sorun.Bu turu geçersiniz ama playofta affetmezler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Çok abarttığınız Monaco geçen sene Avrupa Ligi'nde gruptan çıkamadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volkan topal alper felan cezali.
    Volkan gecen yilin en iyisi filan deniyor dusun.
    Bunlar yok monoca ole lokomatif yada bragaya benzemez fransiz takimlari sert olur kolay gol yemez bizde gol atcamizo hic sanmiyorum bu oyuncularda yokken.
    Atif felan donk vakasi olmassa iyi cok zorrr aga
    Gs olsa bencr daha sansi vardi

• neyini abartıyosunuz monaconun? antalyaspor bu kadrosuyla çıksın, eler monacoyu.
  • Fenerbahçe monaco'yu eleyecek güce sahip bence bu sene gruplara kalacaksınız.
  • çok abarttığımız fenerbahçe 9 senedir şlye gidemiyor, tarihi boyunca bir kere ön eleme geçti, abartmadığımız portoya, lyona, leverkusene, young boysa, paoka yenilldik.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fransada da 'Abartmayin fenerbahceyi 9 senedir sampiyonlar ligine gidemiyorlar' diyorlarmis

• tristran kullanıcısına yanıt
    Tarihi boyunca dersek yanlış olur ama yeni sistemde hiç geçemedi dersek sıkıntı kalmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilicoglu

neyini abartıyosunuz monaconun? antalyaspor bu kadrosuyla çıksın, eler monacoyu.

• quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

Tarihi boyunca dersek yanlış olur ama yeni sistemde hiç geçemedi dersek sıkıntı kalmaz.

benim bir hatırladığım glasgow rangers var o senede 0 çektik
    Fenerbahçe'yi kimsenin abarttığını sanmıyorum ?? Yazdığın şeyler ne alaka anlamadım.Son 10 yılda 2 kere ön eleme geçtik de konumuz bu değil zaten.Ben çıkıp demiyorum ki biz süperiz Monaco'yu ezer geçeriz benim karşı çıktığım Monaco'yu bu kadar büyütmeniz başlıkta da yazdım zaten "şansımızın düşük olduğunu düşünüyorum" diye.Daha neyin derdindesin anlamadım.Gelip bir de Porto,Leverkusen,Lyon falan yazmış bunlar zaten bizden 2-3 gömlek üstün takımlar.
    2007/2008 Anderlecht ve 2008/2009 Partizan'ı eleyerek Şampiyonlar Ligi'ne katıldık.Ayrıca ceza yüzünden 2 kere direk gruplara katılım hakkımız çöp olud yani geçin şu "8 senedir şampiyonlar Ligi'nde yokuz" ayaklarını 3 senesi cezada hiç oldu gitti
  • Başımızda vasıfsız bir td var kim çıkarsa çıksın eleyecek zaten bizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: senertheking

2007/2008 Anderlecht ve 2008/2009 Partizan'ı eleyerek Şampiyonlar Ligi'ne katıldık.Ayrıca ceza yüzünden 2 kere direk gruplara katılım hakkımız çöp olud yani geçin şu "8 senedir şampiyonlar Ligi'nde yokuz" ayaklarını 3 senesi cezada hiç oldu gitti

adamlar sana öyle bakmıyor 8 senedir şlde yoksun sonuçta o klasmanda maçın yok 8 senedir onu geçtim.
    ilk mesajında tamam geçme şansımız çok düşük ama monacoyu abartmayalım. bu cümlede tezatlık var.
  • quote:

8 senedir clde yoksunuz. Bu sene de gidemezsiniz zaten rakipler malum. Yani bu sene şampiyon olsanız bile en erken 2017-2018 sezonunda gidecekseniz clye. Geçin bu hakkımız yendi ayaklarını. Vay bee 9-10 sene clye gidememek ne demek..

• Dark is the Sunlight kullanıcısına yanıt
    Bu süreçte kazanılan 2 lig şampiyonluğu var.Direk katılım hakkımız gitti sıkıntıların mı var senin ?? Galatasaray da 6 sezon üstüste oynamadı ona bakarsan
  • Monaco çöp şuan. Fenerbahçe'nin geçeceğini düşünüyorum.
  • quote:

Bu süreçte kazanılan 2 lig şampiyonluğu var.Direk katılım hakkımız gitti sıkıntıların mı var senin ?? Galatasaray da 6 sezon üstüste oynamadı ona bakarsan

Neden gidemediğiniz belli malum olaylara bulaşmasaydınız napalım Biz 5-6 sene gidemedik ama sonra 4 sene üst üste giderek telafi ettik sorun yok.

Cümlede tezatlık olduğunu düşünmüyorum.Evet Monaco bize göre 'ağır' favori ama direk turu çöpe atıp oynamaya gerek yok zaten elendik kafasına girmemek lazım.Monaco yenilmeyecek takım değil yani.Geçen sezon UEFA'da gruptan çıkamadılar derken bunu belirttim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.