Şimdi Ara

Çok Acil Bir Durum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Liseye gidiyorum bugün 2 tane yazılım vardı ama dün akşamdan beri çok hastaydım çalışamadım da. Neyse okula böyle gidiyim artık düşük alırım dedim. Okula gittim burun çeşme boğaz perişan bir haldeydim. Dışarıda da yağmur ve fırtına var. Okuldan ilk ders çıktım okulun yanında çocuk hastanesi var. Oraya girdim sıra doldu dedi. Evime en yakın hastane 5 10 km uzakta. Sağlık ocağına gidemiyorum buralı değilim. Aynı çocuk hastanesinin aciline girsem rapor alabilir miyim. Veya akşam 8 9 gibi acilden giriş yaptırsam o rapor okul saatinin dışında alındı diye kabul edilir mi?

• Kusura bakmayın.

Upupupup
  • bilen kimse yok mu çok acil
  • Saglik ocagina Aile hekimine gitmelisin ordan cok rahat alirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağlık Ocakları misafir hasta yazabiliyor

• çok teşekkür ederim ben çıkıyorum şansımı denemeye.
  • Hadi rastgele

• quote:

Orijinalden alıntı: domatesadam

Hadi rastgele

Yok vermediler. Üstüne üstlük fırça yedim adamdan. Dalga geçer gibi bide bir şey olmaz seneye düzeltirsin dedi.

Acile gittim doktorda fırçaladı. Burası acil git polikliniğe diye. Doldu dedim benim sorunum o falan filan diye bağırdı.

Başka nasıl alabilirim özele verecek paramda yok :(
  • Daha kendi sağlık ocağından başka çare kalmadı da ne değişik insanlar var hastasın sen hastaya yapılan muameleye bak keyfi olsa tamam da eğer kendi sağlık ocağında vermezse gidip hocalarından rica et hastaydım duramadım çalışamadım rapor da alamadım beni yazılı yapabilir misiniz diye başka ne olur bilemedim

• özel hastaneye para bayıldık neyse sağlık olsun.

ilgilenenlere teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.