Şimdi Ara

ÇOK ACİL!!! Booking Iptal Edilmeyen REZERVASYON. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
1
Favori
57.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ecebulut

Aynı durumu ben de vize için otel rezervasyonu yapıyordum kart numarası istemedi. ücretsiz iptal falan hiç dikkat etmedim. Rezervasyonu iptal etmek istedim iki hafta sonra ama iptal ettim mi bilmiyorum 300€istiyor iptal için booking aradı dün ve bugün londradan açmadım acaba hakkımda hukuki işlem başlatırlar mı?

Bir sorun oluştu mu,aynı durum bende de mevcut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: x15

Nasıl rezervasyon yaptın bilmiyorum..Kredi kartı sanal mı? Oyleyse iptal et hemen..Yarın sabah ya da bu gece bile bir miktar çekim yapabiliyorlar..Kredi kartı vermediysen sallama..
    Böyle bir problem bugün başıma geldi acemiliğime gelerek ücretsiz iptal dikkate aldım aslında ama ücretli yapmışım ve farketmem 10 dk mı aldı anında bookinge bildirdim ücretsi iptali için yanı sıra hotelede mail attım henüz bir dönüş sağlanmadı ne yapmam gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuni.

quote:

Orijinalden alıntı: TheSeyTan1907

quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

quote:

Orijinalden alıntı: TheSeyTan1907

Temmuz ayında iptal edilmeyen 485 euroluk rezervasyon yapmıştım.. O zaman 1600 liraya tekabül ediyorken şimdi 2000 lira oldu.. İptal etme şansı yok değil mi?

merhabalar
    ödeme yapıldımı yani kredi kartınızdan bu tutar tamamı çekildimi?

merhaba,
    hayır sadece kredi kartı bilgilerini vererek rezervasyon yaptırdım yani çekim yapılmadı..
    hatta şu an o kredi kartını kullanmıyorum ancak aynı bankanın farklı kart numarasına ait kartını kullanıyorum..

vize başvurusu için booking ten rez yaptırmıştım.. kredi kartı için yanlış kart bilgisi vermiştim. rez onaylandı. çıktı aldım. sonra aradan zaman geçti otel açıp provisyona almak istediğine kart hatası aldığı için mail attılar önce. booking attı. sonra rezi iptal ettiler. yani para falan alamayınca iptal ediyorlar...

eğer rez iptal seçeneği olmayan bir rez yaptırdıysan o anda zaten kredi kartından o parayı çekiyor. eğer çekmedilerse demek ki rez iptal seçeneği var. dikkatinden kamış olmasın..

neyse eğer rez yaptırdıysan, iptal edemiyorsan. o kartın içinde para varsa çekerler. eğer o kartı iptal ettirirsen hiç bişey yapamazlar. eğer kartın zatenkapalıysa yine hiç bişey yapamzlar. başka bankadan farklı numaralı bir kattan çekme hakları yok.

kartı kulanmıyorum demişin. yan kart aktif mi yoksa iptal mi ettirdin?

Alıntıları Göster
    Böyle bir problem bugün başıma geldi acemiliğime gelerek ücretsiz iptal dikkate aldım aslında ama ücretli yapmışım ve farketmem 10 dk mı aldı anında bookinge bildirdim ücretsiz iptali için yanı sıra hotelede mail attım henüz bir dönüş sağlanmadı ne yapmam gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: PAN-TURK

quote:

Orijinalden alıntı: Chosen

Arkadaşlar yarın otele giriş yapılması gerek fakat iptal yapılmadı.
    Rezervasyon sanal kart ile yapıldı yani limit : 0
    Sizce otele giriş yapmazsam hukuki işlem başlatabilirler mi?

"Otel Türkiye'de "

Hocam hukuki falan hiç bir şey yapamazlar. Aynı olan Şangayda yaşadım, rezervasyon yaptırdım ama uçaktan inmeden önce planlar değişti, rezervasyon 24 saat kala iptal edilemez dediler aradığımda, sonuçta acil bir şey olması gibi durumlarda böyle olaylar olabilir, çok saçma. Hadi adam full çekiyor olsa ve ben gerçekten müşterisini kaçırıyo olsam eyvallah ama otel zaten yarıyarıya dolu. Öyle dedikleri için ben de kredi kartını internet alışverişine kapattım.

Alıntıları Göster
    Bu problemle aynı şekilde ben karşılaştım,ücretsiz iptale dikkat ederek onay yaptım ve acemiliğime gelerek ücretli iptal yapmışım

Bu durumu farketmem 10 dk mı aldı ve booking coma ücretsiz iptal için talep attım onlarda bana geri dönüş sağlanıcaktır diye mail gönderdi ve aynı zamanda hotele de mail attım işlemi yanlış yaptım 10 dk önce ücretsiz iptalini talep ediyorum diye

sonuç ne olur bilmiyorum faydalı bir bilgi daha edinemedim lütfen yardımcı olabilir misiniz

• Merhaba sonuç ne oldu bende aynı durumdayım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.