Şimdi Ara

ÇOK ACİL ELEKTRONİKÇİ PERSONEL ARANIYOR. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Sungur Beyle dün tanıştım. Acil personel arıyor.

PCB montajı yapabilecek eli havya tutmuş istekli elemanlar arıyor..

Bence işi olmayanlar için güzel bir fırsat ;)
  • çırak lazım mı abiii... ne iş olsa yaparım.. müh felan da diilim...
    Arayanlar oldu mu bilmiyorum ama galiba işe ihtiyaç pek duyulmuyor...
    Sana kolaylıklar diliyorum kardeşim.
    Saygılar.
  • @utayk :
  • quote:

untayk Tarih 11 Mart 2005, 1:36:38
    çırak lazım mı abiii... ne iş olsa yaparım.. müh felan da diilim...
    Arayanlar oldu mu bilmiyorum ama galiba işe ihtiyaç pek duyulmuyor...
    Sana kolaylıklar diliyorum kardeşim.
    Saygılar.

dalga geçme abi ya biliyorsun durumumu kimse çalismaya gelmiyor ne biçim istir anlamadim

yazin millet dökülecek bana çalisalim diye ama ben ozaman düzenimi kurmus olacam
  • hoş bir espri yapayım dedim ama çok dertlendiğinden olsa gerek , rahatlatamamış galiba seni... Yakında tam da gönlüne yatacak bir arkadaş bulabileceğinden eminim. Başarılar ve iyi bir eleman dileklerimle...
  • bi de millet işsizlik war diyip kendini kandırıyo
  • ben gelirdim ama istanbul bana uzakaslında tamda istediğim gibi şartlar birde ücretini açıklasaydın dahada iyi olurdu sana kolay gelsin dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bay_x -- 12 Mart 2005, 16:19:26 >
  • quote:

bay_x Tarih 12 Mart 2005, 15:18:49

ben gelirdim ama istanbul bana uzak aslında tamda istediğim gibi şartlar birde ücretini açıklasaydın dahada iyi olurdu sana kolay gelsin dostum.

tel numarami vardim ara görüselim belki anlasiriz

zaten yatacak yer ve yemeklerde benden masrafin olmayacak alacagin maas sana kalacak

BU FIRSAT KAÇMAAAAAAZZZZZZ

• Adam bulamadım diyorsunuz görüşmede ücreti mi düşük buluyorlar da kimse çalışmıyor.
  • kimseler gelmiyor ki

milletin çalismaya ihtiyaci yokki

baba parasi herkese yetiyor

yada issizlik var diyenler yalan söylüyor
  • dostum istanbul bana uzak olmasa olurdu fakat uzak, genede görüşmek istersen bay_20x@hotmail.com beni listene ekle görüşelim
  • iş hakkında biraz detay verirmisin.
  • quote:

makhan Tarih 12 Mart 2005, 18:23:32
    iş hakkında biraz detay verirmisin.

abi sen yazilanlari hiçmi okumadin yukarilarda telefon numarasina kadar bir dünya bilgi verdim biraz bakin lütfen

• BİRAZ DAHA AÇARMISIN ANLAMINDA DEMİŞTİM
  • daha ayrintili nasil istersiniz zahmet edipte ara be... ozaman bütün ayrintilari fazlasiyla anlatirim o da olmadi özelime tel yaz ben seni ararim buzamana kadar bulustuklarimla bile ben aradim bir yerlerde bulustuk birseyler yaptik sen bence laf olsun diye yaziyorsun ise gireceginden degilya... bana bir adim gel ben sana canimi vereyim bizde art niyet yok ama herkes burda muhabbeti bitirmek istiyor görüsmek isteyen beni her türlü yakaliyor irtibata geçiyor sende ara yüz yüze görüselim ne yapabiliyorsun veya bizden ne istiyorsun anlayalim isi sanal aleme birakirsak herkes her konuyu biliyor olur... sen beni tani ben seni taniyayimki is yapalim.... burdan herkese söylüyorum yannisim varsa ben bu formu terkederim icabinda isteklerimi yazdim telefonlarimida yazdim gerisi sizde arayin arkadaslar biz adam yemiyoruz

• slm arkadaslar ben hala kendime göre bir insan bulamadim islerim oldukca SIKISTI artik bana lütfen yardimci olun çalimak isteyen arkadaslar lütfen müracaat etsin. ardaslariniza akrabalariniza sorun... benimle beraber gerçekten rahat edecek... bana bir isçi nazarinda degil sanki bir is arkadasi nazarinda yanimda olacak...

bu topici okuyan herkese rica ediyorum kendinize ararmis gibi bakinin.

bilgilerim yukarilarda yaziyor herkes arasin görüselim vasiflari ne olursa olsun bekliyorum..

SAYGILARIMLA!....
  • merhaba arkadaşım okuduklarımdan anladıgıma göre yana döne sağlam birini arıyorsun ama bulamazsan herangi birinede razı olcakmışsın gibime geliyor...
    ben sanırım seninle çalışabilirim yinede arayıp görüşmek lazım onuda biliyorum ama hala arıyorsan tabii
    buarada ben cahit tv.radio .ve uydu sistemleri üzerine 12 yıldır çalışıyorum. sanırım senin üzerinde çalıştıgın siistemler üzerinede bi kaç ay içinde uyum sağlarım diye düşünüyorum...

sana işlerinde kolaylıklar ve başarılar... 0262-527-93-98
  • arkadaşlar telefonlarınızı bekliyorum

telefonlarımı tekrar yazıyorum

0216 443 97 31

0544 342 16 02

herkese kolay gelsin!......

• oooooofffff oooff anlaşılan bana burda kimse yardımcı olamayacak neyse sağlık olsun bu topici okuyanlara ricam bana bir personel araştırsınlar lütfen....

• KAÇ PARA VERİON
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.